Pasta Tomate Concentrata – Oncu – Borcan - 370 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Pasta tomate concentrata, ideala pentru ciorbe, paste, sosuri sau tocanite
 • Ambalaj: borcan de plastic cu capac cu filet
 • Gramaj: 370 grame
 • Textura : pasta densa
 • Culoare: rosu inchis
 • Produs vegan
 • Producator: Oncu
 • Depozitare: a se pastra in incaperi curate, racoroase, ferite de razele soarelui si inghet. Dupa desigilare produsul se va pastra la frigider, nu mai mult de 4 zile
 • Tara de origine: Turcia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Rosii
 • Sare
 • Substanta Uscata brix 28%

VALOARE ENERGETICA PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 477 kj / 114 kcal
 • Grasimi: 0,9 grame
 • Grasimi saturate: 0,7 grame
 • Carbohidrati: 20 grame
 • Zaharuri: 13,9 grame
 • Proteine: 4,8 grame
 • Sare: 8 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Pasta de tomate concentrată este un ingredient versatil și gustoas care este folosit în bucătărie pentru a adăuga o intensitate bogată de gust de roșii la diferite preparate.
 • Este obținută prin gătirea roșiilor proaspete pentru a elimina conținutul de apă, lăsând în urmă o pastă groasă și concentrată.
 • Iată câteva informații utile despre pasta de tomate concentrată:
 1. Ingrediente: Pasta de tomate concentrată este, în esență, doar roșii. Nu conține conservanți sau aditivi, în majoritatea cazurilor. Totuși, verificați eticheta produsului pentru a fi sigur de compoziție.

 2. Consistența: Este foarte groasă și vâscoasă, având o concentrație ridicată de roșii, ceea ce o face potrivită pentru a adăuga un gust intens de roșii la mâncăruri.

 3. Utilizări: Pasta de tomate concentrată este un ingredient versatil. Poate fi folosită pentru a adăuga savoare la supe, sosuri pentru paste, fripturi, pizza, tocănițe, chilii și multe altele. Este adesea utilizată pentru a da o nuanță de culoare și gust preparatelor. De asemenea, poate fi diluată cu apă sau bulion pentru a obține o sos de tomate rapid.

 4. Depozitare: Pasta de tomate concentrată este de obicei ambalată în tuburi sau cutii mici. După deschidere, păstrați-o în frigider pentru a o menține proaspătă. Dacă nu folosiți întreaga cantitate odată, puteți îngheța porții mici în recipiente sau cuburi de gheață pentru a le folosi ulterior.

 5. Rețete cu paste: Dacă doriți să faceți un sos de roșii rapid pentru paste, puteți amesteca pasta de tomate concentrată cu puțin ulei de măsline, usturoi și ierburi pentru a obține un sos delicios.

 6. Sfaturi de achiziționare: Verificați eticheta produsului pentru a vă asigura că nu conține aditivi nedoriti, precum zahăr sau conservanți, dacă doriți o variantă cât mai naturală.

 • Pasta de tomate concentrată este un ingredient esențial în bucătăria multor culturi și poate adăuga profunzimea și gustul de roșii într-o varietate de preparate culinare.
 • Este practică de avut în bucătărie pentru a da un plus de gust preparatelor dvs.
 • Pasta de tomate concentrata Oncu este un produs de calitate, produs din rosii atent selectionate, ideala pentru supe, ciorbe, paste, sosuri sau tocanite
 • Pasta de rosii Oncu se caracterizeaza printr-o culoare intensa, densitate ridicata si un randament crescut
 • Preparata din rosii de calitate, pasta are un gust delicos, dulceag, ce creaza dependenta
 • Pasta concentrata de tomate, este un ajutor de nadejde pentru orice bucatar, intensifica aroma preparatelor in care este adaugata, si ofera consistenta sosurilor si tocanitelor, oferindu-le si o culoare vibranta
 • Ambalajul generos recomanda pasta de tomate Oncu restaurentelor, cantinelor ce pregatesc cantitati mari de preparate
 • Produsa 100% din rosii naturale , pasta Oncu, cu textura densa, aroma bogata, un gust fenomenal, este un produs de cea mai inalta calitate, cu un raport pret - calitate excelent, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8693891195898
ORIGINE:
TURCIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18077
12,90 RON /per bucata
in stoc
Nr 2
Pretul in puncte: 26 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Produsa 100% din rosii naturale , pasta Oncu, cu textura densa, aroma bogata, un gust fenomenal, este un produs de cea mai inalta calitate, cu un raport pret - calitate excelent, ce nu trebuie sa lipseasca din nicio bucatarie. Pasta de tomate concentrată este un ingredient versatil și gustoas care este folosit în bucătărie pentru a adăuga o intensitate bogată de gust de roșii la diferite preparate.Este obținută prin gătirea roșiilor proaspete pentru a elimina conținutul de apă, lăsând în urmă o pastă groasă și concentrată.
BRANDOncu GTINEAN 8693891195898 ORIGINETURCIA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 1
in stoc
49,29 RON /per bucata
+
Nr 3
in stoc
19,90 RON /per bucata
+
Nr 2
in stoc
12,90 RON /per bucata
+