Paleta Tort – Lama Unghiulara – Maner Plastic - 31 Centimetri- Nr 1 - Kmt Style 2407518

DESCRIERE PRODUS

 • Paleta spatula cu lama curbata si maner din plastic  pentru tort
 • Material:
 • Lama: otel inoxidabil, de inalta calitate, durabil, nu rugineste
 • Maner: plastic rezistent
 • Culoare:
 • Lama : gri cu finisaj cromat
 • Maner: negru
 • Dimensiuni:
 • Lungime totala : 31 cm
 • Lama : lungime- 19 , latime- 3,8 cm
 • Maner: lungime- 12 cm, latime – 3 cm
 • Caracteristici:
 • Reutilizabila
 • Durabila
 • Lama solida- nu se indoaie
 • Maner din plastic robust, ergonomic si antiderapant, proiectat special cu suport pentru degetul mare, ideal pentru o prindere confortabilă și sigură.
 • Lama unghiulara din otel inoxidabi, rigida pentru a distribui uniform chiar si cele mai dure ganache, dar flexibila pentru glazura. 
 • Curatare : se curata usor, manual, cu jet de apa sau in masina de spalat vase
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • O paletă unghiulară pentru tort este o unealtă de bucătărie folosită pentru a tăia, asambla și servi bucățile de tort într-un mod precis și eficient. Aceasta are o formă unghiulară care facilitează tăierea și manipularea bucăților de tort, asigurând că tortul este prezentat într-un mod atrăgător și estetic.
 • Iată câteva caracteristici și beneficii ale unei palete unghiulare pentru tort:
 1. Formă specializată: Forma unghiulară a paletei este proiectată pentru a crea bucăți de tort cu margini netede și un aspect bine definit.

 2. Precizie în tăiere: Datorită formei și a unghiului paletei, puteți tăia bucățile de tort cu precizie și uniformitate, asigurând că fiecare bucată arată la fel de bine.

 3. Prezentare estetică: Utilizarea unei palete unghiulare poate îmbunătăți prezentarea tortului, oferind bucăți cu aspect uniform și atrăgător.

 4. Manevrabilitate: Mânerul paletei oferă o manevrabilitate ușoară, permițându-vă să tăiați și să ridicați bucățile de tort fără a le deforma.

 5. Evitarea degetelor murdare: Paleta unghiulară vă permite să manipulați bucățile de tort fără a vă murdări degetele, păstrând prezentarea curată și igienică.

 6. Versatilitate: O paletă unghiulară nu este utilă doar pentru torturi, ci și pentru a servi alte tipuri de deserturi sau prăjituri care necesită tăiere și servire precisă.

 7. Utilizare profesională: În medii comerciale, cum ar fi cofetării sau restaurante, utilizarea unei palete unghiulare poate conferi un aspect profesional prezentării deserturilor.

 • Paleta spatula , cu lama unghiulara , lata si varf rotund este o ustensila de bucatarie foarte utila si versatila pentru glazurarea si intinderea ganache-urilor pe suprafata torturilor 
 • Decorarea si servirea torturilor se va face usor si rapid cu paleta spatula unghiulara
 • Paleta spatula unghiulara ofera confort si precizie in decorarea torturilor si deserturilor
 • Paleta, datorita lungimii, poate fi utilizata pentru servirea feliilor de pizza
 • Spatulele pentru glazură cu lamă unghiulara, inclinata ajută la ținerea degetelor departe de glazură atunci când decorați prăjiturile și torturile, acopera suprafete mari rapid, cu precizie
 • Lama subțire și flexibilă din oțel inoxidabil oferă o bună flexibilitate
 • Mânerul ergonomic , antiderapant, face decorarea cu spatula unghiulara ușoară și mai confortabilă
 • Paleta spatula este ideala de utilizat de catre bucatarii profesionisti si incepatori, in mediu casnic, cofetarii, hoteluri, cantine, brutarii
 • Spatula flexibilă din oțel inoxidabil face ușoară decorarea de la cea mai mare prăjitura de nuntă si  până la cele mai mici cupcakes

INTRETINEREA USTENSILELOR DIN OTEL INOXIDABIL 

 • Întreținerea ustensilelor din oțel inoxidabil este importantă pentru a păstra aspectul și funcționalitatea acestora. Oțelul inoxidabil este cunoscut pentru rezistența sa la coroziune și la pătare, dar totuși poate necesita niște îngrijiri pentru a se menține în stare bună.
 • Iată câteva sfaturi pentru întreținerea corectă a ustensilelor din oțel inoxidabil:
 1. Curățare regulată: Spălați ustensilele după fiecare utilizare cu apă caldă și detergent de vase blând. Evitați să utilizați bureți sau scourgere abrazive care ar putea zgâria suprafața oțelului inoxidabil.

 2. Ungere cu ulei: După spălare și uscare, puteți să aplicați un strat subțire de ulei vegetal pe suprafața ustensilelor pentru a preveni coroziunea și pătarea.

 3. Evitați substanțele corozive: Evitați utilizarea produselor de curățare sau substanțelor chimice agresive care ar putea deteriora suprafața oțelului inoxidabil. De asemenea, evitați să lăsați să zacă alimente acide sau sărate pe ustensile, deoarece acestea pot provoca coroziune.

 4. Evitați loviturile: Încercați să evitați loviturile și ciocnirile puternice asupra ustensilelor, deoarece acestea pot cauza deformări sau zgârieturi.

 5. Curățarea petelor și depunerilor: Dacă observați pete sau depuneri, puteți încerca să le îndepărtați cu o pastă de bicarbonat de sodiu și apă sau cu un produs special pentru curățarea oțelului inoxidabil. Întotdeauna testați pe o mică porțiune dintr-o zonă mai puțin vizibilă înainte de a aplica pe toată suprafața.

 6. Evitați contactul cu apă sărată: Dacă utilizați ustensile din oțel inoxidabil într-un mediu cu apă sărată, cum ar fi în timpul gătitului la grătar, clătiți-le bine și uscați-le imediat pentru a preveni coroziunea.

 7. Depozitare adecvată: Depozitați ustensilele într-un loc uscat și bine ventilat, pentru a evita acumularea de umiditate care ar putea contribui la coroziune.

 8. Polizare periodică: Puteți folosi produse speciale de polizare pentru oțel inoxidabil pentru a menține strălucirea și aspectul original al ustensilelor.

 9. Spălare manuală preferabilă: Deși multe ustensile din oțel inoxidabil sunt sigure pentru mașina de spălat vase, spălarea manuală poate ajuta la prevenirea zgârieturilor și a coroziunii în timp.

 10. Consultarea instrucțiunilor producătorului: Întotdeauna verificați instrucțiunile producătorului pentru recomandări specifice de întreținere pentru ustensilele din oțel inoxidabil pe care le dețineți.

 • Respectarea acestor sfaturi va ajuta la menținerea ustensilelor din oțel inoxidabil într-o stare bună de funcționare și aspect, prelungind durata lor de viață.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8435632075188
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17971
10,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
Pretul in puncte: 21 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Paleta spatula lama unghiulara este o ustensila de bucatarie utila si multifunctionala, cu lama din otel inoxidabil si maner din plastic, ideala pentru decorarea si glazurarea torturilor si deserturilor. Aceasta are o formă unghiulară care facilitează tăierea și manipularea bucăților de tort, asigurând că tortul este prezentat într-un mod atrăgător și estetic.Paleta poate fi utilizata de bucatarii profesionisti si amatori, in mediul caznic, cofetarii, restaurante, cantine,hoteluri, brutarii

GTINEAN 8435632075188 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 10
13,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
12,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
10,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 3
15,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
De interes