Paleta / Cutit Zimtat-Placinta & Lasagnia & Pizza & Prajituri - Otel Inoxidabil & Plastic – 27 Cm- Kmt Style 2407506

DESCRIERE PRODUS

 • Paleta prevazuta cu o muchie zimtata, un cap larg pentru răsturnare, întoarcere ușoară și eficientă, iar marginea zimțată vă permite și să tăiați
 • Material:
 • Paleta: otel inoxidabil de calitate, nu rugineste si nu corodeaza
 • Maner: plastic
 • Culoare:
 • Paleta: gri cromat
 • Maner: Alb
 • Model paleta: paleta este dreptunghiulara, cu design in unghi, cu o muchie zimtata si o muchie dreapta, prevazute cu 4 fante grila in partea superiora
 • Dimensiuni:
 • Lungime totala: 27 cm
 • Lungime paleta: 11 cm
 • Latime paleta: 3,5- 4,7 cm
 • Lungime maner: 12 cm
 • Latime maner: 2,5 cm
 • Caracteristici:
 • Reutilizabila
 • Constructie robusta
 • Lama zimtata 
 • Maner ergonomic
 • Maner prevazut cu un orificiu incorporat pentru depozitare in carlige sau suporturi de bucatarie
 • Paleta este versatila- poate fi utilizata pentru taierea si servirea: pizzei, tartelor, torturilor, prajiturilor, budincilor lasagniei, pestelui 
 • Curatare: curatarea se face manual sau in masina de spalat vase. A nu se utiliza produse si ustensile de curatat abrazive
 • Depozitare: asigurati-va ca inainte de depozitare paleta este perfect curatata si uscata
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • O paleta  de plăcintă, o spatulă pentru prăjituri și patiserie din oțel inoxidabil este un instrument de bucătărie versatil conceput pentru tăierea, ridicarea și servirea plăcintelor, prăjiturii, produselor de patiserie
 • Are o lamă subțire, plată,  dreptunghiulară din oțel inoxidabil și un mâner pentru o prindere confortabilă.
 • Iată câteva caracteristici cheie și utilizări ale acestui instrument:
 • Lama din oțel inoxidabil: Lama este fabricată din oțel inoxidabil, care este durabil, rezistent la rugină și ușor de curățat. De asemenea, este relativ subțire, permițând tăierea și servire precisă.
 1. Formă dreptunghiulară: Lama are o forma dreptunghiulara,  este potrivita pentru prajituri si produse de patiserie.
 2. Marginea zimțată: Paleta are o margine zimțată pe o parte a lamei. Această margine zimțată poate fi folosită pentru a tăia crusta de plăcinte sau prăjituri, ușurând servirea.
 3. Lama plată și lată: Lama plată și largă facilitează alunecarea sub produse de patiserie și prăjituri delicate, fără a le deteriora. De asemenea, este utila pentru a transfera felii în farfurii fără ca acestea să se destrame.
 4. Mâner: Mânerul este de obicei fabricat din plastic. Este confortabil de ținut și să ofere o prindere bună pentru control atunci când se servește.
 5. Multifuncționala: această ustensilă poate fi folosită pentru o varietate de produse de patiserie, inclusiv plăcinte, prăjituri, tarte, quiche-uri și multe altele. Este, de asemenea, la îndemână pentru a servi lasagna sau caserole.
 6. Ușor de curățat: oțelul inoxidabil este cunoscut pentru ușurința sa de curățare. După utilizare, spălați pur și simplu spatula cu apă caldă și săpun și uscați-o bine pentru a preveni rugina. Se poate spala si la mașina de spălat vase
 • Când utilizați o paleta de plăcintă, o spatulă pentru prăjituri si produse de  patiserie, din oțel inoxidabil, este important să manipulați articolele delicate cu grijă pentru a preveni rupea sau prăbușirea acestora. În plus, o lamă ascuțită sau o margine zimțată poate ajuta la crearea unor felii curate și îngrijite.
 • Utilizarea unei paleta de plăcintă din oțel inoxidabil, este relativ simplă și poate face servirea deserturilor și a produselor de copt usoara si rapida .
 • Iată un ghid pas cu pas despre cum să o folosești:
 1. Pregătiți-vă desertul: În primul rând, coaceți sau pregătiți-vă plăcinta, prăjitura, produsele de patiserie sau desertul așa cum ați face de obicei. Asigurați-vă că s-a răcit la o temperatură adecvată de servire.
 2. Poziționați paleta: țineți paleta de plăcintă din oțel inoxidabil de mâner. Poziționați-o astfel încât lama să fie perpendiculară pe desertul pe care doriți să-l serviți. Pentru plăcinte, de obicei doriți să plasați spatula la marginea unei felii pe care doriți să o serviți.
 3. Tăiere (dacă este necesar): Dacă desertul tău are o crustă care trebuie tăiată (cum ar fi o plăcintă sau o prăjitură cu crustă), folosește marginea zimțată a spatulei pentru a tăia ușor crusta. Aplicați o presiune uniformă în timp ce tăiați ușor înainte și înapoi pentru a crea o felie curată.
 4. Ridicare: Odată ce ați tăiat felia, glisați cu grijă lama spatulei sub desert, asigurându-vă că susține complet felia. Fiți blând pentru a preveni ruperea desertului.
 5. Servire: Ridicați spatula cu felia de desert, ținând-o la nivel pentru a menține forma feliei. Înclinați ușor spatula dacă este necesar pentru a facilita transferul desertului pe o farfurie.
 6. Placare: Mutați spatula cu felia de desert peste o farfurie de servire și glisați ușor felia de pe spatulă pe farfurie. Puteți folosi marginea spatulei pentru a ajuta la așezarea ordonată a desertului pe farfurie.
 7. Repetați: Dacă serviți mai multe felii, repetați procesul pentru fiecare, asigurându-vă că curățați spatula între porții  
 8. Curățare: După servire, spălați spatula cu apă caldă și săpun pentru a îndepărta orice reziduuri. Uscați-o bine pentru a preveni rugina.
 • Amintiți-vă că cheia pentru utilizarea eficientă a unui paleta de plăcintă,  este precizia și manipularea blândă.
 • Acest lucru va ajuta la menținerea aspectului deserturilor dvs. și vă va asigura că acestea sunt servite ordonat pe farfurii
 • Această unealtă versatilă de bucătărie este un must-have pentru brutari și oricine îi place să servească deserturi și produse de patiserie cu precizie și eleganță.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

 AN

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8435632075065
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Galben
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17973
8,90 RON
in stoc
Pretul in puncte: 18 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
O paleta  de plăcintă, o spatulă pentru prăjituri și patiserie din oțel inoxidabil este un instrument de bucătărie versatil conceput pentru tăierea, ridicarea și servirea plăcintelor, prăjiturii, produselor de patiserie.Are o lamă subțire, plată,  dreptunghiulară din oțel inoxidabil și un mâner pentru o prindere confortabilă. Paleta are o margine zimțată pe o parte a lamei. Această margine zimțată poate fi folosită pentru a tăia crusta de plăcinte sau prăjituri, ușurând servirea. Această unealtă versatilă de bucătărie este un must-have pentru brutari și oricine îi place să servească deserturi și produse de patiserie cu precizie și eleganță.
CuloareGalben GTINEAN 8435632075065 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Culoare Disponibilitate Pret  
Galben
in stoc
8,90 RON
+