Lapte Cocos – Original – Coconut Milk – Aroy -D – 1 Litru

DESCRIERE PRODUS

 • Lapte de cocos original neindulcit, ideal pentru preparate dulci sau sarate
 • Ambalaj: cutie de carton prevazuta cu dispozitiv de scurgere, incorporate, cu capac cu filet
 • Gramaj: 1 litru
 • Forma de prezentare: lichida
 • Culoare: alba
 • Depozitare: in spatii curate, racoroase, intunecate, ferite de razele soarelui. Dupa desigilare, produsul, se va pastra la frigider pentru maxim 3 zile
 • Termen de valabilitate: 18 luni de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: Indonezia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Extract de cocos 70 %
 • Apa
 • Emulsificator: E 435

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 764 kj / 185 kcal
 • Grasimi : 19 grame
 • Grasimi saturate: 17 grame
 • Carbohidrati: 2,0 grame
 • Proteine: 1,6 grame
 • Sare: 0,05 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Laptele de cocos este un ingredient important in bucataria asiatica, dar in ultimii ani a devenit popular si in bucatariile din Europa
 • Laptele de cocos este un lichid care este extras din carnea nucilor de cocos mature
 • Laptele de cocos are textură cremoasă și o aromă ușor dulce, de nucă
 • Laptele de cocos este un ingredient comun în multe bucătării, în special în Asia de Sud-Est, India și Caraibe.
 • Laptele de cocos este folosit atât în ​​mâncăruri dulci, cât și sărate și poate fi o alternativă excelentă la laptele de lactate pentru cei care au intoleranță la lactoză sau au alte restricții alimentare.
 • Laptele de cocos este o sursă bună de grăsimi și minerale sănătoase, cum ar fi potasiul și magneziul.

MODALITATI DE UTILIZARE LAPTE DE COCOS

 1. Gătit: laptele de cocos poate fi folosit ca bază pentru curry, supe și tocane. De asemenea, poate fi folosit pentru a adăuga bogăție și cremozitate sosurilor și marinatelor.
 2. Coacere: laptele de cocos poate fi folosit ca o alternativă fără lactate la lapte în multe produse de patiserie, cum ar fi prăjiturile, brioșele și pâinea.
 3. Băuturi: laptele de cocos poate fi folosit ca bază pentru smoothie-uri, cocktail-uri și alte băuturi.
 4. Deserturi: laptele de cocos poate fi folosit pentru a face înghețată, budincă și alte deserturi fără lactate.

BENEFICII LAPTE DE COCOS

 1. Sănătatea inimii: laptele de cocos este bogat în acid lauric, un tip de grăsime saturată despre care s-a demonstrat că crește nivelul de colesterol HDL „bun” din sânge, ceea ce poate îmbunătăți sănătatea inimii.
 2. Sănătatea digestivă: laptele de cocos conține trigliceride cu lanț mediu (MCT), care sunt mai ușor de digerat de către organism decât alte tipuri de grăsimi. De asemenea, s-a demonstrat că MCT-urile au proprietăți antimicrobiene, care pot ajuta la promovarea unui microbiom intestinal sănătos.
 3. Sănătatea oaselor: laptele de cocos este o sursă bună de mai multe minerale care sunt importante pentru sănătatea oaselor, inclusiv calciu, magneziu și fosfor.
 4. Susținerea sistemului imunitar: laptele de cocos conține o varietate de vitamine și minerale care sunt importante pentru funcționarea sistemului imunitar, cum ar fi vitamina C, fier și seleniu.
 5. Sănătatea pielii și a părului: grăsimile sănătoase și antioxidanții din laptele de cocos pot ajuta la îmbunătățirea sănătății pielii și a părului, hidratându-le și protejându-le de deteriorare.
 • Este important de reținut că, deși laptele de cocos poate oferi unele beneficii potențiale pentru sănătate, este, de asemenea, bogat în calorii și grăsimi saturate. Ar trebui consumat cu moderatie, ca parte a unei diete echilibrate.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
20/05/2023
Achiziție neconfirmată
Coconut Milk de la Aroy-D
Comentarii
Laptele de cocos original, cum ar fi Coconut Milk de la Aroy-D, este un produs pe bază de cocos care poate fi utilizat în multe preparate culinare și băuturi. Iată câteva informații despre acest produs:

Aroma și gustul de cocos: Laptele de cocos original are o aromă și un gust distinct de cocos, care adaugă o notă exotica preparatelor culinare.

Textură cremoasă: Laptele de cocos are o textură cremoasă, care poate adăuga consistență și catifelare preparatelor culinare.

Utilizare culinară: Laptele de cocos poate fi utilizat într-o varietate de preparate culinare, cum ar fi curry-uri, sosuri, supe, smoothie-uri, deserturi și băuturi. Este frecvent utilizat ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
20/05/2023
Coconut Milk de la Aroy-D
Comentarii
Laptele de cocos original, cum ar fi Coconut Milk de la Aroy-D, este un produs pe bază de cocos care poate fi utilizat în multe preparate culinare și băuturi. Iată câteva informații despre acest produs:

Aroma și gustul de cocos: Laptele de cocos original are o aromă și un gust distinct de cocos, care adaugă o notă exotica preparatelor culinare.

Textură cremoasă: Laptele de cocos are o textură cremoasă, care poate adăuga consistență și catifelare preparatelor culinare.

Utilizare culinară: Laptele de cocos poate fi utilizat într-o varietate de preparate culinare, cum ar fi curry-uri, sosuri, supe, smoothie-uri, deserturi și băuturi. Este frecvent utilizat ...
A fost utilă această recenzie?
564 39
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8851613101392
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17046_11D2
28,05 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
Pretul in puncte: 57 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Laptele de cocos este un lichid care este extras din carnea nucilor de cocos mature, are textură cremoasă și o aromă ușor dulce, de nucă, este un ingredient comun în multe bucătării, în special în Asia de Sud-Est, India și Caraibe. Laptele de cocos este folosit atât în ​​mâncăruri dulci, cât și sărate și poate fi o alternativă excelentă la laptele de lactate pentru cei care au intoleranță la lactoză sau au alte restricții alimentare.
GTINEAN 8851613101392
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 3
in stoc
28,50 RON /per bucata
+
Nr 1
28,05 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
in stoc
34,00 RON /per bucata
+