Folie Alimentara Tip Capac - Unica Folosinta - Cu Elastic Colorat - 100 Buc. - A 14179

DESCRIERE PRODUS:

 • Folia alimentară cu elastic, este un tip de ambalaj alimentar flexibil și ușor de utilizat, conceput pentru a înveli și a proteja alimentele și a le menține proaspete.
 • Material: plastic
 • Dimensiuni: 14-42 cm
 • Caracteristici:
 • Sigure
 • Nu au miros si gust propriu
 • Unica folosinta
 • Rezistente
 • Reciclabile 
 • Se potrivesc si se muleaza pe multe dimensiuni si forme de recipiente 
 • Transparente 
 • Elastic colorat
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE:

 • Folia alimentară cu elastic, este un tip de ambalaj alimentar flexibil și ușor de utilizat, conceput pentru a înveli și a proteja alimentele și a le menține proaspete.
 • Foliile de plastic cu elastic sunt adesea utilizate pentru a acoperi și proteja diferite obiecte sau alimente în bucătărie.
 • Aceste folii sunt prevăzute cu o margine elastică sau elastică pentru a se potrivi mai bine și pentru a se fixa în jurul obiectului sau recipientului pe care dorești să-l acoperi.
 • Folia cu elastic este confecționată dintr-un material plastic rezistent la rupere, care se întinde ușor pentru a se potrivi perfect pe orice tip de aliment. Elasticitatea sa este asigurată de un fir elastic integrat în marginile foliei, ceea ce permite o fixare sigură și strânsă în jurul alimentului.
 • Folia cu elastic este ideală pentru depozitarea și transportul alimentelor, precum sandwich-uri, fructe, legume, brânzeturi, prăjituri și alte alimente pregătite sau nepregătite.
 • Folia cu elastic poate fi utilizată pentru a menține alimentele proaspete și protejate de insecte și alte contaminări.
 • Folia cu elastic are multe avantaje prin care se numără faptul că este ușor de utilizat, igienică, rezistentă la apă și la uleiuri, precum și capacitatea sa de a se întinde și a se potrivi perfect pe orice fel de tip de vas, eliminând astfel nevoia de a utiliza alte tipuri de ambalaje sau recipiente.
 • În plus, această folie este ecologică, deoarece poate fi reciclată și nu generează deșeuri suplimentare, precum alte ambalaje alimentare, precum pungi de plastic sau cutii de carton.
 • Folia cu elastic este o soluție convenabilă, sigură și ecologică pentru ambalarea și protejarea alimentelor, în special atunci când se dorește o fixare sigură și strânsă în jurul acestora.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518141792
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18039
5,90 RON / Punga
in stoc
Nr 2
Pretul in puncte: 12 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Foliile de plastic cu elastic,  sunt adesea utilizate pentru a acoperi și proteja diferite obiecte sau alimente în bucătărie. Aceste folii sunt prevăzute cu o margine elastică sau elastică pentru a se potrivi mai bine și pentru a se fixa în jurul obiectului sau recipientului pe care dorești să-l acoperi. Folosind o folie de plastic cu elastic, poți acoperi bolurile sau farfuriile cu mâncare pentru a le păstra proaspete și pentru a preveni contaminarea cu alte substanțe sau bacterii, pentru a înfășura alimente, cum ar fi sandvișurile sau felii de brânză, pentru a le păstra proaspete și pentru a le proteja în timpul transportului.
GTINEAN 2015518141792 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 3
5,90 RON / Punga
Momentan Indisponibil
Nr 2
in stoc
5,90 RON / Punga
+