Foite  Imitatie De Aur -Necomestibile – 8 Foite – 16x 16 Centimetri – Gold Leaf – Dr Gusto

DESCRIERE PRODUS

 • Foita de aur este folosita pentru a infrumuseta, a eleva si a aduce un aspect luxos deserturilor. Este folosita pentru a acoperi , doar in scop decorativ, bomboane, prajituri si bauturi pentru a le oferii un aspect elegant si stralucitor
 • Ambalaj: flacon de plastic rotund cu capac cu filet
 • Numar foite aur: 8 bucati
 • Dimensiuni foite aur: 16 x 16 cm
 • Culoare: aurie
 • Caracteristici
 • Pentru aplicare se foloseste o pensula
 • Necomestibila
 • Delicate – trebuie manevrate cu grija
 • Destinate exclusiv scopului decorativ
 • Depozitare: in spatii curate, ferite de actiunea directa a razelor solare
 • Producator: Dr Gusto
 • Tara de origine Italia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Foițele aurii necomestibile sunt disponibile și sunt folosite în principal în arta și artizanatul în locuri precum decorațiuni interioare, artă pe hârtie, sau pentru a adăuga strălucire obiectelor. Ele sunt făcute adesea dintr-un strat subțire de aliaj de cupru și zinc acoperit cu un strat de aur. Dacă dorești să folosești foițe aurii în proiecte creative, asigură-te că achiziționezi foițe special concepute pentru uz necomestibil, pentru a evita confuziile și pentru a te asigura că sunt destinate utilizării dorite.
 • Foițele aurii neconsumabile sunt utilizate în decorarea deserturilor într-un mod care să nu permită contactul direct cu alimentele sau consumul acestora. De obicei, ele sunt aplicate pe suporturi sau platforme care nu vin în contact direct cu partea comestibilă a desertului.
 • Foitele imitație de aur necomestibile sunt  folosite adesea în decorarea deserturilor pentru a le oferi un aspect luxuriant și strălucitor.
 • Este important să se facă distincția între aurul comestibil și cel necomestibil. Aurul comestibil este sigur pentru consum și poate fi utilizat în anumite preparate alimentare, în timp ce aurul necomestibil este destinat exclusiv scopurilor decorative și nu trebuie consumat.
 • Aurul necomestibil poate fi făcut din diferite metale, cum ar fi cuprul sau aliaje de aluminiu și zinc, și este aplicat adesea sub formă de foi subțiri sau pulbere pentru a conferi deserturilor sau altor preparate un aspect sclipitor și elegant.
 • Utilizarea aurului necomestibil trebuie să fie în conformitate cu normele și reglementările privind siguranța alimentară și să nu intre în contact direct cu alimentele consumabile.

MOD DE FOLOSIRE A FOITELOR IMITATIE  DE AUR

Foițele de aur necomestibil sunt delicate și trebuie manevrate cu grijă pentru a fi aplicate în mod corespunzător în decorarea deserturilor. Iată câțiva pași de bază pentru utilizarea acestora:

Materiale necesare:

 • Foițe de aur necomestibile
 • Unelte fine și curate (de exemplu, pensule moi sau bețișoare de unică folosință)
 • Desertul sau suprafata pe care dorești să o decorezi

Pașii de aplicare:

 1. Pregătirea suprafeței: Asigură-te că desertul este complet pregătit și că suprafața este curată și uscată. Aceasta poate fi o prăjitură, un tort sau alt desert pe care dorești să-l decorezi.
 2. Manipularea foii de aur: Foițele de aur sunt foarte subțiri și fragile. Încearcă să le manipulezi cu mâinile uscate sau folosește unelte curate pentru a le separa. Poți folosi pensule moi sau bețișoare de unică folosință pentru a ridica și aplica foile de aur.
 3. Aplicarea foii de aur: În funcție de designul dorit, poți tăia foile în bucăți mai mici sau le poți folosi întregi. Cu ajutorul unei pensule sau a unei unelte fine, aplică foaia de aur pe suprafața desertului. Fii delicat și folosește mișcări ușoare pentru a evita ruperea sau deteriorarea foii.
 4. Finisarea și ajustarea: După ce ai aplicat foile de aur, poți folosi o pensulă curată și moale pentru a îndepărta excesul sau pentru a uniformiza suprafața acoperită. Poți ajusta și poziția foilor de aur conform designului dorit.
 5. Protejarea decorului: Dacă este necesar, poți folosi un spray comestibil sau o soluție de lac special pentru a sigila și proteja aurul necomestibil. Asigură-te că produsul folosit este compatibil și potrivit pentru utilizarea pe deserturile pe care le-ai preparat.
 • Este important să ai grijă și să citești instrucțiunile specifice ale produsului de folie de aur necomestibilă pe care îl utilizezi, deoarece diferitele produse pot avea instrucțiuni specifice de aplicare și precauții.
 • Aceste foițe aurii necomestibile sunt destul de fragile și nu sunt potrivite pentru consum. Ele pot fi utilizate în diverse moduri pentru a adăuga un aspect strălucitor și elegant obiectelor sau proiectelor creative, dar trebuie menționat că nu sunt sigure pentru consum.
 • Dacă dorești să folosești foițe aurii în proiecte creative, asigură-te că achiziționezi foițe special concepute pentru uz necomestibil, pentru a evita confuziile și pentru a te asigura că sunt destinate utilizării dorite.
 • Foițele aurii necomestibile sunt utilizate în decorarea deserturilor într-un mod care să nu permită contactul direct cu alimentele sau consumul acestora. De obicei, ele sunt aplicate pe suporturi sau platforme care nu vin în contact direct cu partea comestibilă a desertului.

Iată câteva moduri în care poți folosi foițele aurii neconsumabile în decorarea deserturilor:

 1. Platformă de prezentare-  Platouri sau suporturi: Aplică foițele aurii pe platouri, suporturi sau plăci care sunt folosite pentru a prezenta deserturile. Așază deserturile pe aceste suporturi decorate cu foițe aurii pentru a le oferi un aspect elegant și rafinat.
 2. Elemente decorative- Decorațiuni pentru margini: Aplică cu grijă foițele aurii în jurul marginilor unor platouri sau suporturi care găzduiesc deserturile pentru a adăuga un accent strălucitor.
 3. Decor pentru porțiuni neconsumabile- Decorațiuni exterioare: Poți folosi foițe aurii pentru a decora elementele neconsumabile ale desertului, cum ar fi decorul din jurul unui tort sau al unui stand pentru cupcakes.
 4. Notă de atenție- Avertizare vizuală: Utilizează foițele aurii ca un semnal vizual pentru a indica că anumite părți ale decorului sau ale suportului nu sunt destinate consumului.
 5. Tehnici de aplicare- Folosirea cu grijă: Aplică foițele aurii pe suprafețe uscate și curate pentru a evita deteriorarea sau lipirea incorectă.
 6. Accente pentru prezentare- Accentuarea anumitor detalii: Aplică foițele aurii pe elementele decorative, cum ar fi modelarea unor forme sau literelor care să nu intre în contact direct cu alimentele, ci să servească drept accent vizual pentru prezentare.
 • Este important să menții foițele aurii neconsumabile departe de orice element comestibil și să informezi clar consumatorii sau invitații despre părțile care sunt destinate exclusiv decorului și nu trebuie consumate. Utilizarea lor trebuie făcută cu atenție și responsabilitate pentru a evita orice confuzie în privința consumului.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 868210910552
ORIGINE:
ITALIA
Culoare:
Auriu
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18251
28,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Auriu
Pretul in puncte: 58 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Foițele aurii necomestibile sunt disponibile și sunt folosite în principal în arta și artizanatul în locuri precum decorațiuni interioare, artă pe hârtie, sau pentru a adăuga strălucire obiectelor.Foițele aurii necomestibile sunt utilizate în decorarea deserturilor într-un mod care să nu permită contactul direct cu alimentele sau consumul acestora. De obicei, ele sunt aplicate pe suporturi sau platforme care nu vin în contact direct cu partea comestibilă a desertului.
BRANDDr. Gusto GTINEAN 868210910552 ORIGINEITALIA CuloareAuriu
Brandul zilei
.
Variante
  Culoare Disponibilitate Pret  
Argintiu
28,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Auriu
28,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil