Faina Orez Prajituri - Banh Bo - Vinh Thuan - Rice Flour For Cake - 400 Gr.

DESCRIERE PRODUS

 • Rice flour for cake Bank Bo de la Vinh Thuan este o făină specială obținută din orez, utilizată în mod tradițional pentru prepararea deserturilor și prăjiturilor în bucătăria asiatică, în special în rețetele vietnameze.
 • Cantitate: 400 grame
 • Continut: pudra
 • Fără potențiatori de aromă adăugati
 • Fara MSG adăugat
 • Fără conservanți adăugati
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in ambalajul original, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura. 
 • Tara de origine: Vietnam
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Amidon de orez 70%
 • Faina de tapioca 29%
 • Drojdie

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 1521 Kj / 363 kcal
 • Grăsimi: 0 grame
 • Grăsimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrați: 86,3 grame
 • Zaharuri: 0,6 grame
 • Proteine​: 4,5 grame
 • Sare: 0,1 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Rice flour for cake Bank Bo de la Vinh Thuan este o făină specială obținută din orez, utilizată în mod tradițional pentru prepararea deserturilor și prăjiturilor în bucătăria asiatică, în special în rețetele vietnameze.
 • Faina din orez pentru prajituri este cunoscută pentru proprietățile sale unice, care permit obținerea unor produse de patiserie moi, pufoase și cu o textură fină.
 • Faina din orez pentru prajituri este produsă de Vinh Thuan, o marcă renumită pentru produsele alimentare de calitate, care își are originile în Vietnam. Procesul de fabricație al acestei făini se bazează pe selecția și prelucrarea atentă a boabelor de orez de înaltă calitate, pentru a obține o făină fină și omogenă.
 • Făina de orez este ideală pentru a obține rezultate delicioase în diverse rețete de prăjituri, cum ar fi clătitele de orez, torturile cu frișcă, tărtițele, bezelele și multe altele. Datorită naturii sale fără gluten, făina de orez Bank Bo poate fi o opțiune excelentă pentru persoanele care suferă de intoleranță la gluten sau care urmează o dietă fără gluten.
 • Textura fină a făinii de orez Bank Bo contribuie la obținerea unor produse de patiserie cu un aspect atrăgător și o consistență delicată. De asemenea, făina de orez poate fi combinată cu alte tipuri de făină pentru a obține rezultate personalizate, adaptate gustului și preferințelor individuale.
 • Faina din orez pentru prajituri este perfecta pentru a putea pregăti prăjituri delicioase, aromate și perfecte în orice ocazie. Această făină este un ingredient versatil și esențial în bucătăria asiatică, care poate fi folosit cu încredere pentru a vă surprinde familia și prietenii cu deserturi deosebite.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Anca Neagu
31/05/2023
Achiziție neconfirmată
Faina orez
Comentarii
Făina de orez poate fi utilizată cu succes în prepararea prăjiturilor, oferindu-le o textură mai ușoară și mai pufoasă. Iată cum să folosiți făina de orez în prăjituri:

Înlocuirea parțială a făinii de grâu: În rețetele tradiționale de prăjituri care necesită făină de grâu, puteți înlocui o parte din aceasta cu făină de orez. De exemplu, puteți utiliza 50% făină de grâu și 50% făină de orez. Acest lucru va conferi prăjiturii o textură mai pufoasă și o consistență mai ușoară.

Adăugarea unei lingurițe de praf de copt: Pentru a asigura creșterea și pufozitatea prăjiturii, adăugați o linguriță de praf de copt ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Anca Neagu
Anca Neagu
Achiziție neconfirmată
31/05/2023
Faina orez
Comentarii
Făina de orez poate fi utilizată cu succes în prepararea prăjiturilor, oferindu-le o textură mai ușoară și mai pufoasă. Iată cum să folosiți făina de orez în prăjituri:

Înlocuirea parțială a făinii de grâu: În rețetele tradiționale de prăjituri care necesită făină de grâu, puteți înlocui o parte din aceasta cu făină de orez. De exemplu, puteți utiliza 50% făină de grâu și 50% făină de orez. Acest lucru va conferi prăjiturii o textură mai pufoasă și o consistență mai ușoară.

Adăugarea unei lingurițe de praf de copt: Pentru a asigura creșterea și pufozitatea prăjiturii, adăugați o linguriță de praf de copt ...
A fost utilă această recenzie?
16 22
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8934734212038
ORIGINE:
VIETNAM
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17208
14,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
Pretul in puncte: 30 point
Puncte premiu: 1 point
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Rice flour for cake Bank Bo de la Vinh Thuan este o făină specială obținută din orez, utilizată în mod tradițional pentru prepararea deserturilor și prăjiturilor în bucătăria asiatică, în special în rețetele vietnameze.
GTINEAN 8934734212038 ORIGINEVIETNAM
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 1
in stoc
12,19 RON /per bucata
+
Nr 2
14,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil