Dermomed Crema Di Sapone Mani - Muschio Bianco - Sapun Lichid Crema - Mosc Alb - Cu Dozator - 1000 Mililitri

DESCRIERE PRODUS

 • Dermomed Mosc Alb este un sapun lichid cremos 
 • Ambalaj: flacon plastic cu dozator
 • Gramaj: 1000 mililitri
 • Actiuni: hidratare
 • Contine acid Hialuronic
 • Caracteristici: 0% parabeni, fara colorant, fara silicon, pentru piele delicata si sensibila
 • Termen de valabilitate: 12 luni de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: Italia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Apa
 • Sulfat de lauret de sodiu
 • Glicerina
 • Cocamidopropyl betaine
 • Parfum
 • Lactat de alchil C12- 13
 • Copolymer de acrilat de stiren
 • Cocoamfoacetat de sodiu
 • Acid citric
 • Diacetat de glutamate
 • Benzil alcool
 • Metilcloroizotiazolinona
 • Metilizotiazolinona

UTILIZARE PRODUS

 • Dermomed Mosc Alb este un sapun delicat pentru maini, conceput pentru a oferi o curățare eficientă și o îngrijire blândă în același timp. Formula sa specială, bogată în ingrediente naturale, este potrivită pentru toate tipurile de piele, inclusiv pentru cea sensibilă.
 • Cu un parfum proaspăt de mosc alb, acest sapun creează o experiență senzorială plăcută în timpul fiecărei spălări a mâinilor. Aroma subtilă și rafinată rămâne pe piele, lăsând o senzație de prospețime și curățenie pe parcursul întregii zile.
 • Dermomed Mosc Alb conține ingrediente emoliente și hidratante, precum glicerina și uleiurile vegetale, care contribuie la menținerea hidratării naturale a pielii tale. Aceasta ajută la prevenirea uscării și a disconfortului, oferindu-ți mâini catifelate și moi.
 • Sapunul are, de asemenea, o textură cremoasă și o spumă fină, care se curăță ușor și eficient, îndepărtând impuritățile și bacteriile de pe piele. Indiferent de activitățile zilnice sau de mediu, Dermomed Mosc Alb asigură o igienă optimă și o senzație de curățenie profundă.
 • Alege Dermomed Mosc Alb pentru a-ți răsfăța mâinile și pentru a te bucura de o experiență de curățare și îngrijire premium. Produsul este fabricat cu grijă, respectând standardele de calitate și siguranță, și îți oferă un sapun de încredere, delicat și eficient, pentru rutina ta zilnică de îngrijire a mâinilor.
 • Dermomed este un sapun cremos ce hidrateaza, vitalizeaza si da prospetime pielii, chiar si pielii fetei
 • Curata delicat chiar si cea mai sensibila piele, este emollient, lasa pielea neteda in fiecare zi
 • Dermomed are un parfum delicat, da o senzatie de vitalitate si prospetime
 • Dermomed este un sapun cu 0% parabeni, fara colorant si fara silicon
 • Sapunurile Dermomed sunt testate dermatologic si au un ph de 5,5
 • Sapunurile Dermomed sunt prevazute cu un dozator, care printr-o simpla apasare elibereaza cantitatea de sapun pentru o spalare
 • Dozatorul se inchide si se deschide doar printr-o simpla rasucire

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
25/05/2023
Achiziție neconfirmată
Sapun Lichid Crema - Mosc Alb
Comentarii
Dermomed Crema Di Sapone Mani Muschio Bianco este un sapun lichid crema de înaltă calitate, cu un parfum delicat de musc alb. Este disponibil într-un recipient practic cu dozator și conține o cantitate generoasă de 1000 de mililitri.

Această cremă de sapun este special formulată pentru a curăța și a îngriji mâinile tale. Este fabricată cu ingrediente blânde și hidratante, care contribuie la menținerea hidratării și a sănătății pielii tale. Textura sa cremoasă și bogată se transformă într-o spumă delicată, care curăță eficient, dar fără a usca pielea.

Parfumul subtil de musc alb adaugă o notă plăcută și rafinată la experiența de ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
25/05/2023
Sapun Lichid Crema - Mosc Alb
Comentarii
Dermomed Crema Di Sapone Mani Muschio Bianco este un sapun lichid crema de înaltă calitate, cu un parfum delicat de musc alb. Este disponibil într-un recipient practic cu dozator și conține o cantitate generoasă de 1000 de mililitri.

Această cremă de sapun este special formulată pentru a curăța și a îngriji mâinile tale. Este fabricată cu ingrediente blânde și hidratante, care contribuie la menținerea hidratării și a sănătății pielii tale. Textura sa cremoasă și bogată se transformă într-o spumă delicată, care curăță eficient, dar fără a usca pielea.

Parfumul subtil de musc alb adaugă o notă plăcută și rafinată la experiența de ...
A fost utilă această recenzie?
443 41
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8054633831175
ORIGINE:
ITALIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17306
12,90 RON / Bidon
Momentan Indisponibil
Mosc Alb
Pretul in puncte: 26 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Dermomed este un sapun lichid cremos, ce hidrateaza, vitalizeaza si da prospetime pilelei. Este un sapun cu 0% parabeni, fara coloranti si silicon. Parfum imbietor, proaspat. Este prevazut cu dozator pentru o utilizare usoara si dozare corespunzatoare. Dermomed vine in bidon de 1000 mililitri

GTINEAN 8054633831175 ORIGINEITALIA
Brandul zilei
.
Variante
  Aroma Disponibilitate Pret  
Argan
in stoc
15,07 RON / Bidon
+
Cashmir si Orhidee
in stoc
15,07 RON / Bidon
+
Mosc Alb
12,90 RON / Bidon
Momentan Indisponibil
Migdale
in stoc
15,07 RON / Bidon
+
Mure si Mosc
9,90 RON / Bidon
Momentan Indisponibil