+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Colagen Peptide Plus Vitamina C (Punga 1,0 kg)

Salvati 7%

Amestecul Collagen (de origine animala - bovine)+ Vitamina C este format din două ingrediente active care se completează reciproc, iar suplimentarea lor va susține în mod ideal funcționarea aparatului nostru osteoarticular, va asigura întreținerea mușchilor și buna funcționare a cartilajului articular.

Colagenul hidrolizat - este o proteină care se găsește în corpul nostru în practic toate țesuturile. Ne construiește tendoanele, pielea, articulațiile și oasele. Responsabil pentru producerea de lichid sinovial, elasticitatea și duritatea cartilajului, hidratarea pielii și reînnoirea adecvată a epidermei. Afectează coeziunea, rezistența și elasticitatea țesutului conjunctiv. De asemenea, are capacitatea unică de a lega apa, datorită căreia pielea menține fermitatea, elasticitatea și tensiunea corespunzătoare.

Vitamina C (acid L-ascorbic) - este, așa cum sugerează și numele, un compus chimic organic esențial. Este un nutrient exogen din dieta umană, care este în principal responsabil pentru buna funcționare a țesutului conjunctiv și a oaselor. Forma sa activă biologic - vitamina C, acționează ca un agent reducător și o coenzimă în mai multe căi metabolice ale corpului uman. Vitamina C este considerată a fi unul dintre principalii antioxidanți.

Doza de utilizare 5-15 g/zi (adaugat in apa, suc, smoothie, etc)

Contine Peptide de Colagen (93%) si Vitamina C (6.5 %)

Recenzii ale clienților

4.3 out of 5
4 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
NEFERU CAMELIA
08/03/2023
Achizitie Verificata
vit c
Comentarii
Cam cate mg de vit C ar fi in 15g de produs?
Cel mai Critic
Ilie silvia
16/03/2023
Achizitie Verificata
Diferenta intre colagen vit C si colagen Peptan
Comentarii
Exista vreo diferenta intre colagenul acesta si colagenul Peptan ?la acesta este adaugat vitamina C. Dar este identic cu cealalta varianta?
Multumesc
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ilie silvia
Ilie silvia
Achizitie Verificata
16/03/2023
Diferenta intre colagen vit C si colagen Peptan
Comentarii
Exista vreo diferenta intre colagenul acesta si colagenul Peptan ?la acesta este adaugat vitamina C. Dar este identic cu cealalta varianta?
Multumesc
A fost utilă această recenzie?
1 0
NEFERU CAMELIA
NEFERU CAMELIA
Achizitie Verificata
08/03/2023
vit c
Comentarii
Cam cate mg de vit C ar fi in 15g de produs?
A fost utilă această recenzie?
1 1
Catalin
Raspuns oferit de:: Catalin
11/03/2023
6% , aproximativ 0.9 g
David Izabella
David Izabella
Achiziție neconfirmată
08/02/2023
doresc sa stiu ce tip de colagen este va rog
Comentarii
A fost utilă această recenzie?
2 0
Alina Ionescu
Raspuns oferit de:: Alina Ionescu
13/02/2023
Colagen de origine animala (bovine)
Scrie un comentariu
Întrebări
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

10325
180,00 RON
168,19 RON / Punga
Discount: 11,81 RON
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 5+ 10+
Pret 159,78 RON 151,37 RON
in stoc
Pretul in puncte: 337 point
Puncte premiu: 8 points
+

Cantitatea minima pentru "Colagen Peptide Plus Vitamina C (Punga 1,0 kg)" este 1.

3 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Peptide de colagen si Vitamina C
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul