Cap Stropire Gradina cu 4 Mufe de conectare - Garden sprinkles - Multifunctional - 7 functii - A03892

DESCRIERE PRODUS:

 • Cap de stropire cu 7 funcții este o unealtă manuală care permite utilizatorilor să controleze și să regleze fluxul de apă în funcție de nevoile lor.
 • Material: plastic
 • Culoare: verde / negru
 • Dimensiuni: 190 / Ø 60 mm
 • Caracteristici:
 • Tragaci.
 • Maner ergonomic.
 • 7 functii diferite:
 • vertical
 • center
 • shower
 • cone
 • flat
 • mist
 • jet
 • Functie jet de apa reglabil.
 • Conectare rapida.
 • 4 Conectori
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE:

 • Capul de stropire de stropire cu 7 funcții este o unealtă manuală care permite utilizatorilor să controleze și să regleze fluxul de apă în funcție de nevoile lor.
 • Capul de stropire de stropit este prevăzut cu 8 funcții diferite, care pot fi selectate prin simpla rotire a capului Capul de stropire.
 • Capul de stropire este prevazut cu numeroase functii printre aceste funcții se numără jet puternic pentru curățarea suprafețelor dure, jet fin pentru irigarea plantelor delicate, jet de ceață pentru stropirea ușoară și uniformă a plantelor, precum și jeturi reglabile cu diferite grade de presiune și de volum.
 • Capul de stropire de stropire cu 7 funcții este fabricat din materiale de înaltă calitate, care asigură durabilitatea și rezistența in timp.
 • Capul de stropireul de stropire este prevăzut cu un mâner ergonomic, confortabil, care permite utilizatorului să controleze Capul de stropireul cu ușurință și să îl manevreze fără efort excesiv.
 • Datorită capacității sale de a schimba rapid între diferitele funcții de stropire, acest Capul de stropire este o unealtă utilă și eficientă pentru activități diverse, cum ar fi curățarea suprafețelor, udarea plantelor, spălarea mașinilor sau curățarea mobilierului de grădină.
 • Udarea plantelor: utilizatorii pot selecta funcția de jet fin sau de ceață pentru a uda plantele delicate sau pentru a distribui apa uniform peste o zonă mare.
 • Curățarea mașinilor: funcția de jet puternic este utilă pentru îndepărtarea murdăriei de pe exteriorul mașinii, în timp ce funcția de jet fin poate fi folosită pentru a spăla jantele și alte zone mai sensibile.
 • Curățarea mobilierului de grădină: funcția de jet puternic poate fi utilizată pentru curățarea mobilierului de grădină, în timp ce funcția de jet fin este mai potrivită pentru curățarea zonelor mai delicate.
 • Irigarea grădinii: prin selectarea funcției de jet fin sau de ceață, utilizatorii pot uda grădinile sau zonele cu vegetație într-un mod mai uniform, fără a le distruge.
 • Spălarea trotuarelor și a teraselor: utilizatorii pot selecta funcția de jet puternic pentru a îndepărta murdăria și pentru a curăța suprafețele mai mari, în timp ce funcția de jet fin poate fi folosită pentru a spăla zonele mai mici sau mai sensibile.
 • Udatul copacilor: prin selectarea funcției de jet puternic sau reglabil, utilizatorii pot uda copacii și arbuștii mai mari sau mai înalți, acoperind zonele mai mari fără a fi nevoie să se apropie prea mult de aceștia.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8056046069015
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18556
23,90 RON
in stoc
Nr 1
Pretul in puncte: 48 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Capul de stropire cu 7 funcții este o unealtă manuală care permite utilizatorilor să controleze și să regleze fluxul de apă în funcție de nevoile lor.
BRANDKmtTOOLS GTINEAN 8056046069015 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 1
in stoc
23,90 RON
+
Nr 2
in stoc
22,90 RON /per bucata
+
Nr 3
in stoc
9,90 RON /per bucata
+
De interes