+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Bol- Casron Inox – Gros Margini Late -Amestecare  & Framantare & Pregatire- 30 Centimetri – 5 Litri - A 05491

DESCRIERE PRODUS

 • Bol din inox multifunctional , cu fundul plat, utgil in bucatarie la frământare, amestecare, mixare, preparare salata, batutul de oua, pana la gătirea rigidă la bain-marin si depozitarea alimentelor
 • Material: otel inoxidabil
 • Culoare: gri
 • Finisaj: cromat
 • Dimensiuni:
 • Diametru cu margini: 30 cm
 • Diametru interior: 28 cm
 • Adancime: 14,5 cm
 • Diametru fund: 14  cm
 • Caracteristici:
 • Reutilizabil
 • Capacitate generoasa
 • Margini late – permit manevrarea confortabila
 • Fund plat- asigura stabilitate pe suprafatele de lucru
 • Rezistente la socuri mecanice
 • Nu se zgarie
 • Nu oxideaza
 • Durabil
 • Durata mare de viata
 • Stivuibil
 • Curatare: se poate curata manual sau in masina de spalat vase. A nu se utiliza in procesul de curatare produse si solutii abrazive si corozive.Inainte de depozitare, bolul, trebuie sa fie sters si perfect uscat
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Un bol din oțel inoxidabil este un recipient de bucătărie din metal, confecționat din oțel inoxidabil, un material rezistent la coroziune și oxidație.
 • Bolurile din inox sunt foarte rezistente si versatile, functionale, sunt realizate din otel inoxidabil, sunt rezistente la socuri mecanice si la zgarieturi, au un design cu linii simple
 • Inoxul nu este un metal reactive, spre deosebire de aluminiu astfel ca mancarea preparata intr-un bol din inox nu va avea un gust metalic neplacut
 • Bolurile din inox sunt versatile, pot fi folosite pentru: amestecarea salatelor, amestecarea aluturilor, framantare, mixare, batutul de oua, gatire la bain- marin, pregatirea masuratorilor
 • Bolul din inox are un fund plat pentru a asigura un sprijin stabil și pentru a facilita utilizarea.
 • Bolurile din inox iti vin in ajutor atunci cand organizezi petreceri in familie si ai nevoie de recipiente de diverse dimensiuni pentru diverse preparate: salate, mancaruri calde, sosuri,
 • Beneficiile unui bol din oțel inoxidabil includ:
 1. Rezistență și durabilitate: Oțelul inoxidabil este un material rezistent, ceea ce face ca bolurile să fie durabile și să reziste uzurii și loviturilor.
 2. Ușor de curățat: Suprafața netedă a oțelului inoxidabil face ca bolurile să fie ușor de curățat și de întreținut. Acestea pot fi spălate manual sau în mașina de spălat vase.
 3. Igienice: Oțelul inoxidabil este un material igienic, neavând pori în care să se acumuleze bacteriile sau mirosurile.
 4. Rezistență la temperaturi extreme: Bolurile din oțel inoxidabil pot fi utilizate pentru prepararea și depozitarea alimentelor la temperaturi ridicate sau scăzute, fără să se deterioreze.
 5. Ușor de manevrat: Mânerele sau marginile din oțel inoxidabil ale bolurilor pot fi ușor de apucat, facilitând manevrarea și transferul ingredientelor.
 6. Nu afectează gustul sau aroma alimentelor: Oțelul inoxidabil nu reacționează chimic cu alimentele, astfel încât nu va afecta gustul sau aroma acestora.
 • Bolurile din oțel inoxidabil sunt instrumente versatile în bucătărie și pot fi utilizate pentru diverse activități, cum ar fi amestecarea ingredientelor pentru aluaturi, pregătirea de salate, depozitarea alimentelor sau menținerea ingredientelor la rece în timpul procesului de gătire. Ele pot fi folosite în bucătăria casnică, dar și în restaurante, brutării și alte locuri de preparare a alimentelor
 • Datorită durabilității și versatilității lor, bolurile din oțel inoxidabil sunt considerate unele dintre cele mai utile și esențiale ustensile în orice bucătărie.

INTRETINEREA BOLURILOR DIN OTEL INOXIDABIL

 • Intreținerea bolurilor din oțel inoxidabil este relativ simplă, dar necesită câteva măsuri de precauție pentru a păstra aspectul și funcționalitatea acestora pe termen lung. Iată câteva sfaturi pentru întreținerea corespunzătoare a bolurilor din oțel inoxidabil:
 1. Spălare manuală: În general, bolurile din oțel inoxidabil pot fi spălate în mașina de spălat vase, dar pentru a prelungi durata lor de viață, este recomandat să le spălați manual cu apă caldă și detergent de vase. Evitați să utilizați materiale abrazive, cum ar fi perii dure sau bureți abrazivi, care ar putea zgâria suprafața bolurilor.
 2. Evitați clorul și substanțele chimice dure: Nu utilizați produse de curățare care conțin clor sau soluții chimice dure pentru a curăța bolurile din oțel inoxidabil. Aceste substanțe pot afecta stratul de protecție al oțelului inoxidabil și pot provoca pete sau coroziune.
 3. Îndepărtați petele și depunerile: În cazul în care apar pete sau depuneri pe bol, puteți curăța suprafața cu o pastă din bicarbonat de sodiu și apă. Aplicați pasta pe o cârpă moale și frecați ușor suprafața. Clătiți cu apă caldă și uscați bine.
 4. Uscare completă: După spălare, asigurați-vă că bolurile sunt complet uscate înainte de a le depozita. În mod ideal, lăsați-le să se usuce la aer pentru a evita acumularea umidității și a preveni apariția petelor sau a ruginii.
 5. Depozitare corespunzătoare: Depozitați bolurile din oțel inoxidabil într-un loc uscat și bine aerisit, pentru a le proteja de coroziune sau de deteriorare. Dacă depozitați bolurile una peste alta, puteți pune câte un prosop de bucătărie între ele pentru a preveni zgârierea suprafețelor.
 6. Îngrijire periodică: De-a lungul timpului, bolurile din oțel inoxidabil pot prezenta zgârieturi minore sau pete mai persistente. Pentru a menține aspectul lor strălucitor, puteți folosi soluții de curățare special concepute pentru oțelul inoxidabil sau puteți apela la servicii profesionale de polizare.
 • Respectând aceste sfaturi, veți putea menține bolurile din oțel inoxidabil într-o stare bună de utilizare și veți putea bucura de avantajele acestora pe termen lung. Bolurile din oțel inoxidabil sunt durabile și versatilie, fiind o adiție valoroasă pentru orice bucătărie.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518054917
ORIGINE:
CHINA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11326 ( 4917 )
36,30 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 73 point
Puncte premiu: 2 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Bolurile din oțel inoxidabil sunt instrumente versatile în bucătărie și pot fi utilizate pentru diverse activități, cum ar fi amestecarea ingredientelor pentru aluaturi, pregătirea de salate, depozitarea alimentelor sau menținerea ingredientelor la rece în timpul procesului de gătire. Ele pot fi folosite în bucătăria casnică, dar și în restaurante, brutării și alte locuri de preparare a alimentelor. Datorită durabilității și versatilității lor, bolurile din oțel inoxidabil sunt considerate unele dintre cele mai utile și esențiale ustensile în orice bucătărie.
GTINEAN 2015518054917 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Diametru Disponibilitate Pret  
22 cm
21,78 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
30 cm
in stoc
36,30 RON /per bucata
+
26 cm
30,25 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
34 cm
42,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil