Banh Trang Cha Gio - Duy Anh - Rice Paper - Hartie Orez Pachetele Primavara - 22 cm - 400 Grame - Rosu

DESCRIERE PRODUS 
 • Foi de hartie de orez special conceputa pentru realizarea rulorilor si pachetelelor de primavara 
 • Gramaj: 400 grame 
 • Forma: rotunda 
 • Dimensiune: diametru 22 cm 
 • Culoare: alb transparent 
 • Numar bucati per pachet: aproximativ 40 bucati 
 • Depozitare: a se depozita in ambalaje ermetic inchise , in locuri uscate,racoroase,  ferite de razele soarelui 
 • Termen de valabilitate : 2 ani de la data fabricatiei. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj 
 • Tara de origine: Vietnam 
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Tapioca
 • Apa
 • Faina de orez
 • Sare

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS 

 • Energie: 1485 kj / 335 kcal
 • Grasimi: 0 grame
 • Grasimi Saturate: o grame 
 • Carbohidrati: 87 grame 
 • Zahar: 2 grame 
 • Proteine: 1,4 grame 
 • Sare: 1,4 grame 
 UTILIZARE PRODUS 
 • Hârtia de orez este vândută în foi rotunde, plate, ușor translucide
 • In vietnameză, rulourile proaspete de primăvară făcute cu hârtie de orez se numesc gỏi cuốn, traducându-se prin „rulouri de salată” -gỏi înseamnă „salata” și cuốn înseamnă „a rula” sau „a rula”
 • Pentru a le folosi pentru pachetele de primăvară, va trebui să scufundați foile în apă caldă câteva secunde pentru a le înmuia
 • După ce s-au înmuiat, le puteți umple cu o varietate de ingrediente, cum ar fi legume, creveți sau carne gătită, apoi le puteți rula strâns și le puteți servi cu un sos.
 • De obicei, veți găsi rulouri de primăvară vietnameze umplute cu creveți, legume de porc, ierburi și vermicelli de orez. calitate. 
 • Hârtia de orez folosită pentru mâncarea vietnameză este făcută în mod tradițional doar din orez, apă și sare.
 • Pe lângă faptul că arată frumos și țin o grămadă de bunătăți împreună, foile de orez contribuie cu o textură crocanta  și o ușoară aroma . Practic, hârtia de orez este o crep de orez subțire (sau foaie, așa cum le numesc unii oameni) care a fost uscată.
 • În mod tradițional, hârtia de orez se usucă pe covorașe de bambus sau un fel de targi, ceea ce explică de ce au un model țesut, asemănător ratanului.
 • Hârtia de orez este o modalitate excelentă de a păstra orezul pentru o perioadă lungă de timp și este, de asemenea, convenabilă.
 • Imediat înainte de utilizare, se rehidratează și se înmoaie în apă caldă sau fierbinte.
 • Hârtia de orez vietnameză este un ingredient pentru  gătit ce necesita rehidratare, poate fi consumată ca atare sau prăjită.
 • Nu este pentru copt, nu poate fi folosita ca aluatul filo!

MOD DE UTILIZARE HARTIE DE OREZ

 • Folosirea hârtiei de orez pentru rulourile de primăvară este un proces destul de simplu. Iată pașii de bază:
 1. Pregătiți-vă umpluturile: tăiați legumele, proteinele și orice alte umpluturi pe care intenționați să le utilizați în bucăți mici și subțiri. Asigurați-vă că totul este gătit, dacă este necesar, și gata de utilizare.
 2. Înmuiați hârtia de orez: umpleți un vas puțin adânc cu apă caldă. Înmuiați o foaie de hârtie de orez în apă și rotiți-o ușor până se înmoaie, aproximativ 10-15 secunde. Aveți grijă să nu înmuiați prea mult hârtia de orez, altfel va deveni prea moale și greu de manevrat.
 3. Umpleți hârtia de orez: așezați hârtia de orez moale pe o suprafață curată, cum ar fi o placă de tăiat sau o farfurie. Aranjați-vă umpluturile în centrul hârtiei de orez, lăsând puțin spațiu pe ambele părți. Puteți folosi orice combinație de umpluturi care vă place.
 4. Rulați hârtia de orez: Începând cu marginea cea mai apropiată de dvs., îndoiți hârtia de orez peste umplutură, înfiind-o ușor pentru a crea o rolă strânsă. Îndoiți părțile laterale ale hârtiei de orez spre centru, apoi continuați să rulați până ajungeți la capăt. Ar trebui să aveți un rulou de primăvară strâns și compact.
 5. Serviți rulourile de primăvară: după ce ați rulat toate rulourile de primăvară, le puteți servi imediat cu un sos de scufundare la alegere. Alternativ, le puteți păstra la frigider pentru câteva ore până când sunteți gata de servire.
 6. Cu puțină practică, vei deveni rapid un expert în utilizarea hârtiei de orez pentru a face rulouri de primăvară delicioase și sănătoase!

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

 

 

 

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin Dulhan
23/05/2023
Achiziție neconfirmată
Foi de Orez
Comentarii
Foi de hârtie de orez sunt utilizate pentru a realiza rulouri și pachetele de primăvară în bucătăria asiatică. Aceste foi subțiri și transparente sunt făcute din făină de orez și apă și sunt destul de versatile în prepararea diferitelor mâncăruri.

Pentru a utiliza foi de hârtie de orez pentru a realiza rulouri sau pachetele de primăvară, urmați acești pași:

Rehidratați foile de hârtie de orez: Începeți prin a pune o foaie de hârtie de orez într-un vas cu apă caldă. Lăsați-o să se înmoaie timp de aproximativ 15-30 de secunde sau până când devine maleabilă și se poate îndoi ușor.

Scoateți foaia de ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
23/05/2023
Foi de Orez
Comentarii
Foi de hârtie de orez sunt utilizate pentru a realiza rulouri și pachetele de primăvară în bucătăria asiatică. Aceste foi subțiri și transparente sunt făcute din făină de orez și apă și sunt destul de versatile în prepararea diferitelor mâncăruri.

Pentru a utiliza foi de hârtie de orez pentru a realiza rulouri sau pachetele de primăvară, urmați acești pași:

Rehidratați foile de hârtie de orez: Începeți prin a pune o foaie de hârtie de orez într-un vas cu apă caldă. Lăsați-o să se înmoaie timp de aproximativ 15-30 de secunde sau până când devine maleabilă și se poate îndoi ușor.

Scoateți foaia de ...
A fost utilă această recenzie?
60 19
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8938505644035
ORIGINE:
VIETNAM
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17168
15,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 4
Pretul in puncte: 32 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Foi de hartie de orez special conceputa pentru realizarea rulorilor si pachetelelor de primavara .Pe lângă faptul că arată frumos și țin o grămadă de bunătăți împreună, foile de orez contribuie cu o textură crocanta  și o ușoară aroma . Practic, hârtia de orez este o crep de orez subțire (sau foaie, așa cum le numesc unii oameni) care a fost uscată.De obicei, veți găsi rulouri de primăvară vietnameze umplute cu creveți, legume de porc, ierburi și vermicelli de orez. calitate. 
GTINEAN 8938505644035 ORIGINEVIETNAM
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 2
16,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 4
15,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
22,44 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 7
22,44 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 3
18,50 RON /per bucata
Momentan Indisponibil