Asian Boy - Vegetarian Noodles - Fidea Vegetariana - 400 Gr.

DESCRIERE PRODUS

 • Fidea vegetariana subtire
 • Ambalaj: pungă de plastic
 • Gramaj: 400 grame
 • Numar de portii: 6
 • Caracteristici:
 • Textură placută
 • Produsul conține gluten
 • Depozitare: produsul se va păstra într-un loc uscat și răcoros
 • Termen de valabilitate: un an de la data fabricației. A se consuma înainte de data inscripționată pe ambalaj.
 • Țara de origine: Vietnam
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

 INGREDIENTE

 • Făină de grâu (78%)
 • Apă
 • Sare
 • Ingrosator E1422
 • Stabilizator E451i

VALORI NUTRIȚIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS 

 • Energie: 636 kj / 152 kcal
 • Grasimi: 0.7 grame
 • Grasimi saturate: 0.4 grame
 • Carbohidrati: 30.6 grame
 • Zaharuri: 1.3 grame
 • Proteine: 6.0 grame
 • Sare: 0.9 grame

UTILIZARE PRODUS

 • În căutarea unei mese savuroase, pline de arome și potrivite stilului tău de viață vegetarian? Fidea Vegetariana este răspunsul! Această delicatesă culinară te va cuceri cu gustul său remarcabil și textura perfectă, făcând din orice masă un adevărat festin.
 • Fidea Vegetariana este preparată cu grijă folosind doar cele mai proaspete și calitative ingrediente. Fiecare fideaua este atent selecționată pentru a te asigura că primești doar ce e mai bun. Combinația de legume proaspete, condimente alese cu grijă și paste de înaltă calitate îți vor oferi o experiență gustativă de neuitat.
 • Dacă îți pui sănătatea pe primul loc, Fidea Vegetariana este alegerea perfectă pentru tine. Este o sursă excelentă de nutrienți esențiali, incluzând proteine vegetale, fibre, vitamine și minerale. Cu această fideua, poți să te bucuri de o masă delicioasă fără a sacrifica sănătatea.
 • Cu Fidea Vegetariana, poți experimenta gusturi exotice fără a pleca din confortul casei tale. Aromele condimentelor și ale legumelor se îmbină într-un dans culinar ce te va teleporta direct în bucătăriile tradiționale din lumea întreagă.
 • Dacă vrei să gătești rapid și fără stres, această fideua este soluția perfectă. Cu instrucțiuni de gătire clare și simple, vei avea un preparat delicios pe masă într-un timp record. Perfect pentru cinele rapide în familie sau pentru o cină romantică în doi.
 • Fidea Vegetariana este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își răsfețe simțurile cu o masă sănătoasă și gustoasă. Cu ingrediente de înaltă calitate și arome exotice, această fideua va deveni cu siguranță un aliment de bază în dieta ta. Așteptăm cu nerăbdare să încerci această delicatesă și să ne împărtășești părerea ta!

 

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri  a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII”  simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele, atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0627404027664
ORIGINE:
VIETNAM
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17963
18,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
Pretul in puncte: 38 point
Puncte premiu: 1 point
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Fidea Vegetariana este o alegere excelentă pentru cei care doresc să își răsfețe simțurile cu o masă sănătoasă și gustoasă. Cu ingrediente de înaltă calitate și arome exotice, această fideua va deveni cu siguranță un aliment de bază în dieta ta.
GTINEAN 0627404027664 ORIGINEVIETNAM
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 1
18,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 2
18,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil