Altay Premium - Cerez Tatlisi - Nuts Dessert - Desert Nuci & Alune - 720 Gr.

DESCRIERE PRODUS

 • Desertul de nuci de la Altay este o experiență dulce și crocantă care te va cuceri instantaneu. Această delicioasă delicatesă este un amestec perfect între savoarea nucilor și dulceața naturală a mierii.
 • Ambalaj: borcan din sticla
 • Capac ermetic
 • Gramaj: 720 grame
 • Este potrivit pentru vegani.
 • Produs natural
 • Termen de valabilitate : 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj 
 • Depozitarea:
 • Se va face in spatii curate, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Dupa desigilare produsul se va pastra in frigider
 • Tara de origine: Turcia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Arahide
 • Migdale
 • Fistic
 • Miez caise

VALORI NUTRITIONALE  per 100g

 • Energie 2460 kj/387,97 kcal
 • Grasimi 24,65 grame
 • Din care saturate grame
 • Carbohidrati 25,76 grame
 • Din care zaharuri 26 grame
 • Fibre 18 grame
 • Proteine 16,22 grame
 • Sare 0,01 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Desertul de nuci de la Altay este o experiență dulce și crocantă care te va cuceri instantaneu. Această delicioasă delicatesă este un amestec perfect între savoarea nucilor și dulceața naturală a mierii.
 • Desertul de nuci începe cu un strat generos de nuci proaspete, crocante și aromate. Aceste nuci sunt atent alese pentru a oferi o textură plină de satisfacție și un gust bogat, completat perfect de aroma lor distinctă.
 • Acest desert de nuci este un deliciu perfect pentru a fi savurat în orice moment al zilei. Fie că îl servești alături de o ceașcă de ceai cald sau îl împarți cu prietenii și familia în timpul unei întâlniri speciale, cu siguranță va deveni o experiență culinară de neuitat.
 • Desertul de nuci de la Altay este o combinație perfectă între nucile crocante, mierea dulce și caramelul subtil. Fiecare ingredient se completează armonios, oferindu-ți o experiență gastronomică memorabilă. Savurează acest deliciu rafinat și lasă-te purtat într-o călătorie gustativă unică.
 • Desertul de nuci de la Altay, este o explozie de arome și texturi. În completarea nucilor proaspete, acest desert delicios mai conține și o selecție de alune, arahide, migdale, fistic și miez de caise.
 • Adăugarea alunelor conferă desertului o textură crocantă și o aromă distinctă, ademenindu-ți simțurile încă de la prima înghițitură. Arahidele, cu gustul lor sărat și ușor dulce, completează perfect combinația de ingrediente și aduc o notă surprinzătoare la fiecare gustare.
 • Migdalele, cu textura lor cremoasă și gustul bogat, adaugă o notă sofisticată desertului. Fisticul, cu aroma sa intensă și gustul inconfundabil, aduce o senzație de rafinament și un plus de savoare fiecărui strat al desertului.
 • Nu în ultimul rând, miezul de caise adaugă o dulceață naturală și un iz subtil de aciditate, echilibrând perfect combinatia de arome și creând o simfonie gustativă de neuitat.
 • Această combinație îmbietoare de nuci, alune, arahide, migdale, fistic și miez de caise se regăsește în fiecare straturi al desertului de  nuci de la Altay. Fiecare înghițitură este o călătorie culinară ce te va surprinde și încânta în mod unic.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
24/05/2023
Achiziție neconfirmată
Desertul de miere cu nuci de la Altay
Comentarii
Desertul de miere cu nuci de la Altay este un deliciu dulce și aromat, realizat din miere și nuci. Acest desert provine din regiunea Altay, o zonă montană situată în Asia Centrală și de Est, cunoscută pentru producția de miere de înaltă calitate și nuci.

Iată câteva informații despre desertul de miere cu nuci de la Altay:

Ingrediente: Desertul este preparat din miere naturală, care adaugă o dulceață bogată și un gust distinctiv. De asemenea, este îmbogățit cu nuci, cum ar fi migdale, nuci pecan, nuci caju sau alte tipuri de nuci, care oferă o textură crocantă și o aromă delicioasă.

Aroma și ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
David
David
Achizitie Verificata
03/08/2023
recomand
Comentarii
tofu uscat în sos este o alegere grozavă pentru cei care vor să își răsfețe papilele gustative cu o gustare sănătoasă și delicioasă
A fost utilă această recenzie?
89 23
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
24/05/2023
Desertul de miere cu nuci de la Altay
Comentarii
Desertul de miere cu nuci de la Altay este un deliciu dulce și aromat, realizat din miere și nuci. Acest desert provine din regiunea Altay, o zonă montană situată în Asia Centrală și de Est, cunoscută pentru producția de miere de înaltă calitate și nuci.

Iată câteva informații despre desertul de miere cu nuci de la Altay:

Ingrediente: Desertul este preparat din miere naturală, care adaugă o dulceață bogată și un gust distinctiv. De asemenea, este îmbogățit cu nuci, cum ar fi migdale, nuci pecan, nuci caju sau alte tipuri de nuci, care oferă o textură crocantă și o aromă delicioasă.

Aroma și ...
A fost utilă această recenzie?
67 31
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8691186542884
ORIGINE:
TURCIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17295
27,90 RON /per bucata
in stoc
Nuca
Pretul in puncte: 56 point
Puncte premiu: 1 point
+
2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Desertul de miere cu nuci de la Altay este o experiență dulce și crocantă care te va cuceri instantaneu. Această delicioasă delicatesă este un amestec perfect între savoarea nucilor și dulceața naturală a mierii.
GTINEAN 8691186542884 ORIGINETURCIA
Brandul zilei
.
Variante
  Aroma Disponibilitate Pret  
Nuca
in stoc
27,90 RON /per bucata
+
Rodie
28,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil