Alinda - Masline Verzi Umplute Cu Ardei - Fara Samburi - 170 G.

DESCRIERE PRODUS

 • Descoperă adevărata esență a bucătăriei mediteraneene cu Alinda Măsline Verzi Umplute cu Ardei! Această delicioasă combinație te va purta într-o călătorie senzorială direct în inima regiunii pline de soare și arome vibrante.
 • Ambalaj: pachet plastic vidat
 • Cantitate produs scurs: 170 grame
 • Cantitate net: 240 grame 
 • Culoare masline: verzi
 • Calibru masline : L - XL
 • Produs vegan
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data ambalarii. A se consuma Inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: a se depozita in spatii curate, uscate si ferite de actiunea directa a razelor soarelui. Dupa desigilarea ambalajului, maslinele vor fi pastrate in frigider 
 • Producator: Alinda
 • Tara de origine: Turcia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Masline verzi fara samburi
 • Sare
 • Apa
 • Pasta de ardei 12%
 • Acid citric E330

 VALORI NUTRITIONALE PENTRU 1OO GRAME DE PRODUS

 • Energie: 565 kj / 137.25 kcal
 • Grasimi: 12.85 grame
 • Grasimi saturate: 1.42 grame
 • Carbohidrati: 2.3 grame
 • Zaharuri: 0.3 grame
 • Proteine: 1,5 grame
 • Sare: 3 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Descoperă adevărata esență a bucătăriei mediteraneene cu Alinda Măsline Verzi Umplute cu Ardei! Această delicioasă combinație te va purta într-o călătorie senzorială direct în inima regiunii pline de soare și arome vibrante.

 • Fiecare măslină verde este selecționată cu grijă pentru a se asigura că vei experimenta o textură plină de prospețime și o aromă intensă. Ardeii umpluți cu migdale proaspete și mirodenii fine creează o armonie gustativă ce îți va răsfăța papilele.

 • Bucură-te de gustul inconfundabil al măslinelor verzi însoțit de o notă ușor picantă și dulce dată de ardeii umpluți. Fiecare mușcătură va fi o explozie de arome care îți vor trezi simțurile.

 • Vrei să te bucuri de savoarea măslinelor fără să te îngrijorezi de sâmburi? Ei bine, produsul nostru Alinda este gândit special pentru tine. Fără să pierzi timpul cu îndepărtarea sâmburilor, te poți concentra pe gustul autentic al acestei specialități.

 • Alinda Măsline Verzi Umplute cu Ardei sunt nu doar o alegere excelentă pentru aperitive și gustări, ci și un ingredient minunat pentru a adăuga o notă rafinată oricărui preparat culinar. Poți folosi aceste măsline pentru a adăuga un strop de lux salatelor, pastelor sau pizza-urilor tale preferate.

 • În spatele fiecărei măsline se ascunde o tradiție veche de secole. Alinda îmbină în mod armonios autenticitatea cu inovația, aducând în farfurie o gustare cu adevărat remarcabilă.

 • Încheie ziua cu o notă de rafinament și savoare autentică cu Alinda Măsline Verzi Umplute cu Ardei. Indiferent dacă dorești să îți răsfeți oaspeții sau să îți satisfaci propriile dorințe culinare, acest produs este alegerea perfectă. Cumpără acum și începe călătoria ta culinară mediteraneană chiar la tine acasă!

   

   

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

0%

Bazat pe 2 recomandări
0
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Anca Simona Pintilie
19/12/2021
Achiziție neconfirmată
Gustoase
Comentarii
Calitative
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Achizitie Verificata
19/12/2021
Comentarii
A fost utilă această recenzie?
26 25
Anca Simona Pintilie
Anca Simona Pintilie
Achiziție neconfirmată
19/12/2021
Gustoase
Comentarii
Calitative
A fost utilă această recenzie?
44 32
Catalin
Raspuns oferit de:: Catalin
19/12/2021

Ce spune EFSA în avizul său din 2021 privind siguranța dioxidului de titan ca aditiv alimentar ?După realizarea unei analize a tuturor dovezilor științifice relevante disponibile, EFSA a concluzionat că o preocupare pentru genotoxicitate a particulelor de TiO 2 nu poate fi exclusă. Pe baza acestei preocupări, experții EFSA nu mai consideră dioxidul de titan sigur atunci când este utilizat ca aditiv alimentar. Acest lucru înseamnă că o zilnică admisibilă nu pot fi stabilite pentru E171.
Cu alte cuvinte :
1.Dioxidul de titan nu va fi interzis in EU ci nu va mai putea fi folosit ca aditiv alimentar 
2.Dioxidul de titan nu este toxic (cum este Nitritul de sodiu ...

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8683125980345
Culoare:
Verde
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17925
6,90 RON / Pachet
in stoc
Verde
Pretul in puncte: 14 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Descoperă adevărata esență a bucătăriei mediteraneene cu Alinda Măsline Verzi Umplute cu Ardei! Această delicioasă combinație te va purta într-o călătorie senzorială direct în inima regiunii pline de soare și arome vibrante.
BRANDAlinda GTINEAN 8683125980345 CuloareVerde
Brandul zilei
.
Variante
  Culoare Disponibilitate Pret  
Verde
in stoc
6,90 RON / Pachet
+
Negru
in stoc
6,50 RON /per bucata
+
De interes