+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Zun Gui Cha Li – Ceai Pu-Erh – 100 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Ceai negru Pu-Erh
 • Ambalaj: pungă de aluminiu, băgată într-o cutie metalică
 • Gramaj: 100 de grame
 • Formă de prezentare: frunze uscate, de culoare maronie
 • Produs vegan
 • Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației. A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita în ambalaje ermetic închise, în spații curate, răcoroase, întunecate, ferite de razele soarelui și surse de căldură
 • Țara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • 100% ceai Pu-erh

UTILIZARE PRODUS

 • Pu erh, cunoscut și sub denumirile de „puer”, „pu’er” sau „po lay”, este un tip de ceai produs în provincia Yunnan din China,
 • Ceaiul Pu-erh este foarte apreciat pentru gustul sau puternic, obținut prin fermentare.
 • La fel ca și în cazul vinului, ceaiul Pu-erh este cu atât mai bun cu cât este mai vechi
 • Pu-erh se găsește sub formă de cărămidă, cuib, piramidă, prăjiturică etc, dar se comercializează și vrac, iar uneori chiar și la pliculețe. 
 • Aroma sa este catifelată și aduce a pământ, lăsând un gust dulce în gură după ce este băut.
 • Forma este obținută prin presarea frunzelor. 
 • Ceaiul Pu – Erh este numit și „Ceaiul Vieții” deoarece este produs din frunzele arborilor bătrâni și sălbatici, având efecte mai puternice și conținând un Qi ridicat – Qi-ul reprezentând „energia vieții”
 • Frunzele de ceai sunt crescute și recoltate în așezările de-a lungul răului Lancang (Yunnan, China). Superbele plantații de ceai din Yunnan se întind de-a lungul văii răului Lancang, iar cele patru domenii principale de producție sunt: Xishuangbanna, Pu’er (Simao), Lincang și Baoshan.
 • Originile sale datează de mii de ani, fiind strâns legate de comerțul cu ceai dintre China și alte țări, în special Tibet. 
 • Numele lui provine de la orașul Pu’er, de unde a început să fie vândut către alte zone
 •  Frunzele de ceai erau comprimate în diferite forme pentru a facilita conservarea și transportul, dobândind culoarea și aroma specifice datorită fermentației naturale ce avea loc în drum spre destinație.
 • Pu Erh se produce în două sortimente diferite: Sheng si Shu.
 • Sheng reprezintă varianta "crudă", în care funzele sunt aburite și comprimate imediat după prăjire, iar apoi depozitate în camere uscate, care permit o oxidare lentă
 • Shu reprezintă varianta "coaptă" sau învechită, în care funzele sunt stropite cu apă și lăsate la oxidat pentru câteva zile, până la o lună, și abia apoi tratarea cu abur și comprimarea, urmate de un proces lent de fermentație
 • Ceaiul se prezintă ca un lichid de culoare roșiatică-gălbui, cu gust dulce catifelat, ușor aromat.
 • Pentru prepararea lui se folosește apă curată cu conținut mic de minerale, este recomandată în special apa de izvor, iar temperatura să fie de cel mult 85 grade Celsius.
 • Pentru obținerea unui ceai bun contează apa, nivelul ei, temperatura, mediul și starea de spirit a persoanei care îl prepară.
 • Ceaiul trebuie să fie de calitate, ferit de căldură și umiditate, conservat prin metode speciale astfel încât să nu fie afectat gustul și calitatea acestuia.
 • Produsele ceramice folosite trebuie să fie de calitate deoarece pot deteriora gustul și mirosul acestei băuturi.
 • În general, cu cât frunzele sunt mai învechite, cu atât vor avea mai puțină cofeină, astfel că un Sheng Pu-Erh vechi de câțiva ani are un conținut mai ridicat de cofeină decât unul învechit de peste 10 ani.
 • Este un bun digestiv, reglează tranzitul intestinal și ajută la eliminarea senzației de greață sau balonare
 • Are proprietăți antibacteriene și ajută la protejarea organismului.
 • Această băutură scade nivelul colesterolului, reglează glicemia și previne bolile cardiovasculare
 • Bogat în antioxidanți, Pu-erh luptă împotriva îmbătrânirii. În plus, are un efect de detoxificare asupra organismului și ajută la eliminarea grăsimii prin accelerarea metabolismului.

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6971867971267
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16143_10C3
47,74 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 96 point
Puncte premiu: 2 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pu erh, cunoscut și sub denumirile de „puer”, „pu’er” sau „po lay”, este un tip de ceai produs în provincia Yunnan din China,
fiind foarte apreciat pentru gustul sau puternic, obținut prin fermentare.
GTINEAN 6971867971267
Brandul zilei
.