Vin Traditional Chinezesc De Orez Pentru Gatit- Cooking Wen Zhou Lao Jiu

DESCRIERE PRODUS

 • Vin de orez traditional chinezesc folosit la gatit pentru a spori aromele diferitelor mancaruri chinezesti
 • Ambalaj: bidon de plastic cu maner incorporat si capac cu filet
 • Gramaj: 3 / 10 litri
 • Forma de prezentare: lichid
 • Culoare: brun rosiatic
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: a se depozita in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Apă
 • Orez
 • Drojdie de grâu
 • Sare
 • Colorant E150
 • Continut de alcool 13%

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 226 kj / 54 kcal
 • Grasimi: 0 grame
 • Grasimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrati: 2,5 grame
 • Zaharuri: 0,5 grame
 • Proteine: 2,4 grame
 • Sare: 0,5 grame

Wen Zhou Lao Jiu este un vin tradițional chinezesc folosit în mod specific pentru gătit. Acesta este produs în zona Wen Zhou, o regiune cunoscută pentru cultura sa bogată și tradițiile sale culinare. Vinul este apreciat pentru aroma sa distinctă și pentru capacitatea de a îmbunătăți gustul mâncărurilor cu care este combinat.

Descriere

Wen Zhou Lao Jiu este adesea fabricat dintr-o varietate de orez specifică regiunii Wen Zhou. Acest vin de gătit are o culoare mai închisă comparativ cu alte vinuri de orez și prezintă o consistență ușor siropoasă. Gustul său este bogat, cu o ușoară dulceață și note subtile de fructe, ceea ce îl face ideal pentru a echilibra aromele în diverse preparate culinare.

Beneficii

Vinul de gătit Wen Zhou Lao Jiu este bogat în aminoacizi și alte compuși care pot ajuta la intensificarea aromelor naturale ale alimentelor. Folosirea sa în bucătărie poate contribui la tenderizarea cărnii și la adăugarea unui strat suplimentar de complexitate gustativă la sosuri și marinade. De asemenea, se crede că adăugarea acestui tip de vin în mâncăruri poate ajuta la reducerea unor iritanți din alimente, făcându-le mai ușor de digerat.

Utilizare

Wen Zhou Lao Jiu este frecvent utilizat în bucătăria chineză pentru prepararea diferitelor feluri de mâncare, de la supe și tocănițe până la fripturi și marinade. O cantitate mică de vin adăugată în timpul gătitului poate ajuta la eliminarea mirosurilor neplăcute de pește sau carne și la îmbunătățirea gustului global al preparatului. De asemenea, este popular în prepararea unor deserturi sau în diverse băuturi calde care necesită un strop de aromă tradițională chinezească.

Pentru cei pasionați de gătit și de explorarea bucătăriei asiatice, integrarea Wen Zhou Lao Jiu în retetele tradiționale sau experimentale poate aduce un plus de autenticitate și profunzime aromelor.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
05/06/2023
Achiziție neconfirmată
Vin de orez traditional chinezesc
Comentarii
Vinul de orez tradițional chinezesc, cunoscut sub numele de "baijiu", este un alcool distilat din orez. Este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice în China și are o istorie îndelungată în cultura chineză.

Iată câteva lucruri importante de știut despre vinul de orez tradițional chinezesc:

Producție: Vinul de orez chinezesc este obținut prin fermentarea orezului cu ajutorul unei tulpini de drojdie numită "qu". Acest proces de fermentație transformă zaharurile din orez în alcool.

Arome și gust: Vinul de orez chinezesc are o gamă largă de arome și gusturi, care pot varia în funcție de diferitele metode de producție și ingrediente utilizate. Unele ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
05/06/2023
Vin de orez traditional chinezesc
Comentarii
Vinul de orez tradițional chinezesc, cunoscut sub numele de "baijiu", este un alcool distilat din orez. Este una dintre cele mai populare băuturi alcoolice în China și are o istorie îndelungată în cultura chineză.

Iată câteva lucruri importante de știut despre vinul de orez tradițional chinezesc:

Producție: Vinul de orez chinezesc este obținut prin fermentarea orezului cu ajutorul unei tulpini de drojdie numită "qu". Acest proces de fermentație transformă zaharurile din orez în alcool.

Arome și gust: Vinul de orez chinezesc are o gamă largă de arome și gusturi, care pot varia în funcție de diferitele metode de producție și ingrediente utilizate. Unele ...
A fost utilă această recenzie?
24 25
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8388776722862
ORIGINE:
CHINA
Ambalare:
3 L
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18531
29,90 RON / Bidon
in stoc
Pretul in puncte: 60 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Vinul Huadiao, cunoscut și sub denumirea de vin Shaoxing, este un vin tradițional chinezesc de orez care este folosit în mod obișnuit în gătit.Este originar din orașul Shaoxing din provincia Zhejiang, China. Vinul Huadiao este cunoscut pentru aroma sa bogată și este adesea folosit pentru a spori aromele diferitelor mâncăruri chinezești.Vinul Huadiao poate adăuga profunzime și complexitate aromelor diverselor feluri de mâncare, în special în bucătăria chineză. Este folosit în mod obișnuit în cartofi prăjiți, soteuri, marinate și sosuri. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că conținutul de alcool din vin se va evapora în timpul procesului de gătire, lăsând în urmă gustul și aroma sa distinctă.
GTINEAN 8388776722862 ORIGINECHINA Ambalare3 L
Brandul zilei
.
Variante
  Ambalare Disponibilitate Pret  
3 L
in stoc
29,90 RON / Bidon
+
10 L
in stoc
86,00 RON / Bidon
+