Vin Traditional Chinezesc De Orez Pentru Gatit- Zhe Jiang Lao Jiu- Golden Lion - 10 Kilograme 

DESCRIERE PRODUS

 • Vin de orez traditional chinezesc folosit la gatit pentru a spori aromele diferitelor mancaruri chinezesti
 • Ambalaj: bidon de plastic cu maner incorporat si capac cu filet
 • Gramaj: 10 kilograme
 • Forma de prezentare: lichid
 • Culoare: brun rosiatic
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: a se depozita in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Apă
 • Orez
 • Drojdie de grâu
 • Sare
 • Colorant E150
 • Continut de alcool 14%

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 226 kj / 54 kcal
 • Grasimi: 0 grame
 • Grasimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrati: 2,5 grame
 • Zaharuri: 0,5 grame
 • Proteine: 2,4 grame
 • Sare: 0,5 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Vinul Zhe Jiang Lao Jiu-, cunoscut și sub denumirea de vin Shaoxing, este un vin tradițional chinezesc de orez care este folosit în mod obișnuit în gătit.
 • Este originar din orașul Shaoxing din provincia Zhejiang, China. Vinul Huadiao este cunoscut pentru aroma sa bogată și este adesea folosit pentru a spori aromele diferitelor mâncăruri chinezești.
 • Vinul Zhe Jiang Lao Jiu-poate adăuga profunzime și complexitate aromelor diverselor feluri de mâncare, în special în bucătăria chineză. Este folosit în mod obișnuit în cartofi prăjiți, soteuri, marinate și sosuri. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că conținutul de alcool din vin se va evapora în timpul procesului de gătire, lăsând în urmă gustul și aroma sa distinctă.
 • Pentru a folosi vinul Zhe Jiang Lao Jiu- pentru gătit în preparatele tale, iată câteva sfaturi:
 1. Marinade: Vinul Zhe Jiang Lao Jiu-poate fi folosit ca marinată pentru carne, fructe de mare sau tofu. Combinați vinul cu alte ingrediente precum sosul de soia, ghimbirul, usturoiul și condimentele pentru a crea o marinadă aromată. Lăsați ingredientele la marinat timp de cel puțin 30 de minute, sau chiar peste noapte, pentru a permite aromelor să pătrundă în mâncare.
 2. Cartofi prăjiți: vinulZhe Jiang Lao Jiu- poate fi adăugat în timpul procesului de prăjire pentru a îmbunătăți aromele legumelor, cărnii sau fructelor de mare. Adăugați un strop de vin în wok-ul sau tigaia fierbinte după ce ați gătit ingredientele pentru scurt timp. Se prăjește totul împreună timp de un minut sau două, lăsând vinul să se infuzeze în farfurie.
 3. Brezare: vinul Zhe Jiang Lao Jiu- este folosit în mod obișnuit în preparatele fierte pentru a fragezi carnea și pentru a adăuga profunzime a aromei. După ce s-a rumenit carnea, deglazează tigaia cu vin Huadiao pentru a ridica bucățile aromate lipite de fund. Apoi, adăugați ingredientele rămase, cum ar fi supa, sosul de soia și condimentele și fierbeți totul împreună până când carnea devine fragedă.
 4. Supe și ciorbe: vinul Zhe Jiang Lao Jiu- poate fi adăugat în supe și ciorbe pentru a le spori aroma și gustul. Încorporează-l în baza de supă împreună cu alte condimente și ingrediente. Vinul se va infuza în supa în timpul procesului de gătire, contribuind la profilul general al aromei
 5. Sosuri : vinul Zhe Jiang Lao Jiu-poate fi folosit în sosuri pentru a oferi o aromă unică. Poate fi adăugat la sosuri pentru prăjit, sosuri de scufundare sau sosuri de salată pentru a conferi un gust distinctiv. Combinați-l cu ingrediente precum sos de soia, oțet, zahăr, ulei de susan sau alte condimente pentru a crea un sos sau un dressing echilibrat.
 • Amintiți-vă să utilizați vinul Zhe Jiang Lao Jiu-cu moderație și să ajustați cantitatea în funcție de preferințele personale de gust și de rețeta specifică pe care o urmați. Aroma sa aromată și ușor dulce poate completa o varietate de feluri de mâncare din bucătăria chinezească. Bucurați-vă de experimentarea cu acest vin de gătit tradițional chinezesc!

BENEFICIILE VINULUI DE OREZ PENTRU GATIT

 • Gătitul cu vinul  Zhe Jiang Lao Jiu-, la fel ca multe alte vinuri de gătit, poate oferi o serie de beneficii mâncărurilor tale. Iată câteva beneficii potențiale ale utilizării vinului Huadiao în gătit:
 1. Îmbunătățirea aromei: Zhe Jiang Lao Jiu- are o aromă și o aromă unică care poate îmbunătăți gustul preparatelor tale. Adaugă o notă subtilă, dulce și de nuci mâncărurilor, conferind profunzime și complexitate profilului general de aromă.
 2. Frăgezirea cărnii: atunci când este folosit în marinate sau lichide de fierbere, alcoolul și aciditatea din vinul Huadiao pot ajuta la fragezirea cărnii prin descompunerea proteinelor. Acest lucru poate duce la preparate din carne mai fragede și mai aromate.
 3. Aroma și parfum: Aroma distinctă a vinului Zhe Jiang Lao Jiu- poate ridica experiența senzorială a preparatelor tale. Poate adăuga un parfum plăcut cartofilor prăjiți, soteurilor și supelor, făcându-le mai ispititoare și mai plăcute.
 4. Deglasare și extragerea aromei: vinul Zhe Jiang Lao Jiu- poate fi folosit pentru a deglaza o tigaie, ceea ce înseamnă că ajută la ridicarea bucăților rumenite aromate lipite de fundul tigaii după gătirea ingredientelor. Aceste bucăți, cunoscute sub numele de fond, conțin multă aromă, iar încorporarea lor în felul de mâncare poate îmbunătăți gustul general al acestuia.
 5. Autenticitate tradițională și culturală: dacă pregătiți mâncăruri chinezești sau asiatice care necesită vin Zhe Jiang Lao Jiu, folosirea acestuia poate ajuta la menținerea autenticității rețetei. Adaugă un element de aromă tradițională care este caracteristic multor bucătării chinezești și asiatice.
 • Este important de reținut că atunci când gătiți cu vin Zhe Jiang Lao Jiu- sau orice alt alcool, căldura aplicată în timpul gătitului va face ca cea mai mare parte a conținutului de alcool să se evapore, lăsând în urmă compușii de aromă. Cu toate acestea, dacă aveți îngrijorări cu privire la consumul de alcool sau pregătiți un fel de mâncare pentru persoanele care nu pot consuma alcool, cel mai bine este să evitați cu totul gătirea vinurilor sau să luați în considerare înlocuitori fără alcool.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Burlacu Anca
06/10/2023
Achiziție neconfirmată
Versatil
Comentarii
Vinul de orez tradițional chinezesc, cunoscut și sub numele de "jiu" în chineză, este un ingredient important în bucătăria chineză și este folosit în diverse preparate pentru a adăuga arome și a îmbunătăți gustul. Acesta poate fi utilizat în diverse moduri în bucătărie, în funcție de tipul de vin de orez și de felul de mâncare pe care doriți să-l pregătiți. Iată câteva moduri obișnuite de a utiliza vinul de orez tradițional chinezesc în gătit:

Marinarea cărnii: Vinul de orez este frecvent folosit pentru a marinada carne, cum ar fi carne de pui, carne de porc sau carne de vită. Adăugarea ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Burlacu Anca
Burlacu Anca
Achiziție neconfirmată
06/10/2023
Versatil
Comentarii
Vinul de orez tradițional chinezesc, cunoscut și sub numele de "jiu" în chineză, este un ingredient important în bucătăria chineză și este folosit în diverse preparate pentru a adăuga arome și a îmbunătăți gustul. Acesta poate fi utilizat în diverse moduri în bucătărie, în funcție de tipul de vin de orez și de felul de mâncare pe care doriți să-l pregătiți. Iată câteva moduri obișnuite de a utiliza vinul de orez tradițional chinezesc în gătit:

Marinarea cărnii: Vinul de orez este frecvent folosit pentru a marinada carne, cum ar fi carne de pui, carne de porc sau carne de vită. Adăugarea ...
A fost utilă această recenzie?
175 39
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6907951471689
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17961
104,00 RON / Bidon
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 208 points
Puncte premiu: 5 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Vinul Zhe Jiang Lao Jiu-, cunoscut și sub denumirea de vin Shaoxing, este un vin tradițional chinezesc de orez care este folosit în mod obișnuit în gătit.Este originar din orașul Shaoxing din provincia Zhejiang, China. Vinul Zhe Jiang Lao Jiu- este cunoscut pentru aroma sa bogată și este adesea folosit pentru a spori aromele diferitelor mâncăruri chinezești.Vinul Zhe Jiang Lao Jiu- poate adăuga profunzime și complexitate aromelor diverselor feluri de mâncare, în special în bucătăria chineză. Este folosit în mod obișnuit în cartofi prăjiți, soteuri, marinate și sosuri. Cu toate acestea, merită remarcat faptul că conținutul de alcool din vin se va evapora în timpul procesului de gătire, lăsând în urmă gustul și aroma sa distinctă.
BRANDGolden Lion GTINEAN 6907951471689 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.