+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Cutie Cadou cu 6 Flori de Ceai Alb - Creano

Cutie Cadou cu 6 Flori de Ceai Alb - Creano

Descriere :

 • Ceaiul Abloom oferă cunoscătorilor o experiență unică. Când bila de ceai vine în contact cu apa clocotită, începe încet să se deschidă și la sfârșitul infuziei, floarea exotică ascunsă în bila apare în toată frumusețea ei.

  Ceaiul Abloom este făcut din cele mai bune ceaiuri albe (Bao Hao Yin Zhen, ceai alb argintiu) care provin din regiunile muntoase din regiunea Fujian din China. Ceaiul este numit așa deoarece numai mugurii cu baza argintie ai arborelui de ceai alb sunt folosiți în procesul de fabricație. Mugurii de frunze într-o formă lungă încolăcită strălucesc alb argintiu și protejează frunza nedeschisă. Prin urmare, își păstrează nutrienții valoroși.

  Ceaiul alb are un gust usor, dulce, cu o aroma fructata inconfundabila. Diferitele flori introduse cu grijă în bilele de ceai Abloom adaugă un gust specific diferit ceaiului.

  Această cutie reunește șase flori diferite:
 • „White Case”: „Ace de argint” cu un lanț de flori de iasomie.
 • „Solstițiu”: „Ace de argint” cu două varfuri.
 • Floare de ploaie”: „Ace de argint” cu o floare de crin și multe flori mici de Osmanthus.
 • „Regina de aur”: „Ace de argint” cu Semen Oroxyli și flori de Nasturtium.
 • „Nunta de argint”: „Ace de argint” cu o floare de iasomie arcuită.
 • Picătură de bijuterii”: „Ace de argint” cu o floare de amarant și iasomie.


Sfaturi de preparare:
Pasul 1 :

Fierbeți apa (aproximativ 500 ml) și turnați-o imediat în ceainic. Rețineți că, spre deosebire de ceaiul verde, este necesar să folosiți apă clocotită pentru a asigura deschiderea completă a sferelor de ceai Abloom.

al 2-lea pas:

Puneți ușor bila de ceai Abloom în apă și așteptați-vă să fiți surprins...

etapa 3 :

Pasul 3:

Urmați instrucțiunile referitoare la timpul recomandat de perfuzie:

„White Affair”: 10 minute
„Solstițiu”: 8 minute
„Nunta de argint”: 10 minute
„Floare de ploaie”: 8 minute
„Regina de aur”: 8 minute
„Picătură de bijuterii” 8 minute

 

Compozitie :

 • ceai alb (min 95%), ierburi naturale (1-5%).

Origine : China, Asia

Produsul se livreaza din Franta in 5-8 zile !

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Philippe
07/12/2023
Achizitie Verificata
Surprinzator
Comentarii
surprenant et très déco - Surprinzator si foarte decorativ
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Ella S
Ella S
Achizitie Verificata
02/02/2024
Foarte frumos
Comentarii
Tres jollie
A fost utilă această recenzie?
1 1
Philippe
Philippe
Achizitie Verificata
07/12/2023
Surprinzator
Comentarii
surprenant et très déco - Surprinzator si foarte decorativ
A fost utilă această recenzie?
1 2
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

124,00 RON
in stoc
Pretul in puncte: 248 point
Puncte premiu: 6 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Coffret 6 fleurs de thé blanc - Creano
BRANDCreano ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes