Mutti Sos de Rosii pentru Pizza 400g

Mutti Sos de Rosii pentru Pizza 400g

Mutti este un brand italian renumit pentru produsele sale pe bază de roșii, inclusiv sosurile de roșii pentru pizza. Sosul de roșii pentru pizza de la Mutti este apreciat pentru calitatea sa superioară, fiind realizat din ingrediente atent selecționate pentru a oferi o bază autentică și gustoasă pentru pizza.

Caracteristici și Beneficii

 • Ingrediente de Calitate: Mutti folosește roșii proaspete și coapte la soare, cultivare în Italia, ceea ce asigură un gust bogat și natural.
 • Fără Aditivi Unnecesari: Sosurile lor tind să fie fără conservanți sau aditivi artificiali, păstrând puritatea și esența roșiei.
 • Textură Fină: Sosul de roșii pentru pizza de la Mutti are o consistență fină, ideală pentru a se întinde uniform pe blatul de pizza, fără a-l îmbiba.
 • Aromatizat cu Ierburi: Adesea, acest sos este îmbogățit cu un amestec de ierburi aromatice, precum oregano și busuioc, oferind o notă distinctivă și autentică preparatelor.
 • Versatilitate: Deși este etichetat ca un sos pentru pizza, poate fi folosit într-o varietate de rețete, inclusiv paste, lasagna și alte feluri de mâncare italiene.

Utilizare

Utilizarea sosului de roșii pentru pizza de la Mutti este simplă și eficientă, având capacitatea de a transforma orice blat de pizza într-o experiență culinară autentică italiană. Iată pașii de bază:

 1. Pregătirea Blatului: Întindeți blatul de pizza pe o tavă sau piatră de copt pregătită în prealabil.
 2. Aplicarea Sosului: Distribuiți o cantitate generoasă de sos de roșii peste blat, lăsând un mic margine liberă pe margini pentru crustă.
 3. Adăugarea Topping-urilor: Adăugați brânza și topping-urile dorite peste sos.
 4. Coacere: Coaceți pizza conform instrucțiunilor rețetei sau până când crusta este crocantă și brânza topită.

Sfaturi pentru O Pizza Perfectă

 • Temperatura Înaltă: Coaceți pizza la o temperatură cât mai înaltă pe care o permite cuptorul dumneavoastră pentru a obține o crustă crocantă.
 • Folosirea Piatrei de Copt: Pentru rezultate optime, folosiți o piatră de pizza preîncălzită pentru a coace pizza.
 • Experimentarea cu Topping-uri: Deși sosul de roșii Mutti oferă o bază excelentă, nu ezitați să experimentați cu diverse topping-uri pentru a găsi combinația preferată.

Produsele Mutti, inclusiv sosul lor de roșii pentru pizza, sunt un exemplu de calitate și tradiție italiană, ajutând gospodăriile din întreaga lume să creeze mese delicioase și memorabile.

Valori nutritionale

Valorile nutriționale pentru sosul de roșii Mutti pentru pizza pot varia în funcție de rețetă și de adăugirile specifice (cum ar fi ierburi sau uleiuri). Cu toate acestea, aș putea oferi o estimare generală a valorilor nutriționale bazată pe un sos de roșii simplu, concentrându-ne pe componentele esențiale cum ar fi calorii, grăsimi, carbohidrați și proteine. Aceste valori sunt orientative și pot varia ușor de la un produs la altul:

Valori Nutriționale Estimative per 100g de Sos de Roșii pentru Pizza:

 • Energie: 30-50 de calorii
 • Grăsimi: 0.2-0.5g
  • din care saturate: 0.0-0.1g
 • Carbohidrați: 5-8g
  • din care zaharuri: 4-6g
 • Fibre: 1-2g
 • Proteine: 1.5-2g
 • Sodiu: 200-400mg

Aceste valori sunt reprezentative pentru un sos de roșii natural, fără adaosuri semnificative de zahăr sau grăsimi. Este important de reținut că adăugarea de ingrediente suplimentare, cum ar fi uleiul de măsline sau ierburile aromatice, poate afecta în mod minor profilul nutrițional, dar nu într-o măsură semnificativă în ceea ce privește calorii sau macronutrienți majori.

Sosul de roșii este o sursă bună de vitamina C și potasiu, precum și de antioxidanți precum licopenul, un compus care îi conferă roșiei culoarea roșie și este asociat cu o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv reducerea riscului de boli de inimă și cancer.

Când alegeți un sos de roșii pentru pizza sau alte preparate, este recomandabil să verificați eticheta nutrițională pentru a vă asigura că se potrivește cu nevoile și preferințele dietetice. Optați pentru variante cu conținut redus de sodiu și fără zaharuri adăugate pentru o alegere mai sănătoasă.

Ingrediente: ROSII 82,4% , apa, sare.

Dupa deschidere se pastreaza in frigider maxim 5 zile.

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8005110002052
ORIGINE:
ITALIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18450
9,80 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 20 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
.
BRANDMutti GTINEAN 8005110002052 ORIGINEITALIA
Brandul zilei
.