+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Cutie Cadou cu 12 Flori de Ceai Alb si Negru - Cutie de Lemn - Creano

Cutie Cadou cu 12 Flori de Ceai Alb si Negru - Cutie de Lemn - Creano

  • Datorită acestui sortiment de 12 ceaiuri alb-negru în cutia sa frumoasă din lemn, redescoperiți toate plăcerile ceaiului, cu un strop de magie!

Descriere :

Créano vă oferă o cutie drăguță din lemn gravată, care conține 12 sortimente de flori de ceai alb si negru pentru infuzat.

Această cutie va fi cadoul ideal de oferit unui iubitor de ceai pe care îl apreciezi în mod deosebit. De Crăciun, de Ziua Mamei, de Ziua Îndrăgostiților sau din orice alt motiv, acesta va fi un cadou minunat, plin de magie și feerie.

Ceaiul Abloom oferă cunoscătorilor o experiență unică. Când bila de ceai vine în contact cu apa clocotită, începe încet să se deschidă și la sfârșitul infuziei, floarea exotică ascunsă în bila apare în toată frumusețea ei.

Această cutie include 12 flori de ceai, 6 sortimente ceai alb și 6 ceai negru:

  • White affair”, ceai alb cu flori de iasomie.
  • Solstițiu”, ceai alb cu floare de gălbenele.
  • „Picături de bijuterii”, ceai alb cu flori de trandafir și iasomie.
  • „Afacere roșie”, cu petale de trandafir și iasomie.
  • „Purple Shine”, cu floare de galbenele și petale de trandafir.
  • „Șoaptă vulcanică”, cu petale de trandafir și lavandă.
Sfaturi de preparare:
Pasul 1 :

Fierbeți apa (aproximativ 500 ml) și turnați-o imediat în ceainic. Rețineți că, spre deosebire de ceaiul verde, este necesar să folosiți apă clocotită pentru a asigura deschiderea completă a sferelor de ceai Abloom.

al 2-lea pas:

Puneți ușor bila de ceai Abloom în apă și așteptați-vă să fiți surprins...

 

Compozitie :

  • ceai alb, ceai negru, floare de galbenele, trandafir, bujor, iasomie, lavanda. AbloomTea conține teină.

Origine : China, Asia

Produsul se livreaza din Franta in 5-8 zile !

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

289,00 RON
in stoc
Pretul in puncte: 578 point
Puncte premiu: 14 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Coffret cadeau 12 fleurs de thé noir et blanc dans une boîte en bois - Creano
BRANDCreano ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes