+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Crema de Orez Integral Bio - Celnat - 500 grame

Crema de Orez Integral Bio - Celnat - 500 grame

O făină naturală fără gluten pentru a vă îmbogăți preparatele, atât sărate, cât și dulci

Descriere :

 • Crema de orez ingroasa supe, tocanite, sosuri sau deserturi
 • Această cremă de orez pregătită, la abur (gătire blândă) păstrează majoritatea elementelor nutritive conținute de orezul integral.

  Crema de orez integral este un ingredient de natural si sanatos pentru îngroșarea supelor și a supelor sau pentru a face sosuri excelente precum bechamels.

  De asemenea, puteți face terciuri moi, hrănitoare și digerabile pentru bebeluși și copii mici.

  Preparare:


  Se dilueaza 4 linguri de crema de orez integral in 500 ml apa rece. Apoi puneți la foc mediu și gătiți timp de 3 până la 5 minute până obțineți un amestec omogen.

  Gatiti 5-7 minute pentru a obtine un terci mai digerabil destinat copiilor.

Compozitie :

 • Denumirea științifică a speciei: Oryza Sativa L. Posibile urme de cereale care conțin gluten, soia, nuci, susan.

Valori nutritionale medii pentru 100 grame:

 • Energie 365 / 1528,18 kcal / kJ
  Grasimi 2,4 g
  Acizi grași saturați 0,6 g
  Carbohidrați 77 g
  Zaharuri 0,9 g
  Proteine ​​7,6 g
  sare 0,02 g
  Fibre 2,5 g

Origine : Franta. 

Produsul se livreaza in 5-8 zile !

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

Nobody recommended yet this product
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Cerasella
11/01/2024
Achizitie Verificata
Recomand
Comentarii
Très bon produit. Utilisé pour dessert, et sauces béchamel et sauce champignons. Je recommande.- Produs foarte bun. Folosit pentru desert, și sosuri bechamel și sos de ciuperci. Vă recomand.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Didier
Didier
Achizitie Verificata
01/02/2024
Super
Comentarii
Produit acheté pour faire une préparation pour la course à pieds : La Crème Sport Déjeuner. - Produs achiziționat pentru pregătirea miculi dejun
: La Crème Sport Déjeuner.
A fost utilă această recenzie?
1 0
Cerasella
Cerasella
Achizitie Verificata
11/01/2024
Recomand
Comentarii
Très bon produit. Utilisé pour dessert, et sauces béchamel et sauce champignons. Je recommande.- Produs foarte bun. Folosit pentru desert, și sosuri bechamel și sos de ciuperci. Vă recomand.
A fost utilă această recenzie?
1 0
Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
FRANTA
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

30,00 RON
in stoc
Pretul in puncte: 60 point
Puncte premiu: 2 points
+
2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Crème de riz complet Bio - Celnat
BRANDCelnat ORIGINEFRANTA
Brandul zilei
.
De interes