+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

UMPLUTURĂ DE ZMEURA (GĂLEATĂ DE 12 KG)

Aplicarea produsului: Este potrivita ca umplutură de zmeura pentru foietaj, produse de patiserie, prăjituri, biscuiți, clatite sau ca acoperire peste cruste.

Umplutură de zmeura este un produs termostabil, suculent și de consistență stabilă.

Ingrediente:zmeura(37%), zahăr, apă, agent de îngroșare E1442, acidifiant E330, conservant E202 (0,1%), arome, coloranti.
Gust și miros caracteristic de zmeura.

Dozare: Potrivit dorințelor și nevoilor consumatorului.

Caracteristici microbiologice:

- Numărul de germeni mezofili aerobi: 10 cfu / g
- Salmonella spp.: absent
- Listeria monocytogenes: absent
- Enterobacteriaceae: 1 cfu / g
- Staphylococc auriu: 1 cfu / g
- Clostridium: 10 cfu / g
- Mucegaiuri și drojdii: 10 cfu 

Valori nutritive:

- Grăsimi:0.26 g  /  din care saturate: 0 g

- Proteine: 0,5 g

- Carbohidrați:53.3 g  /  din care zaharuri: 41 g

- Valori energetice / 100 g: 214 kcal / 896 kJ

Caracteristici chimice:

- pH: 3,5 - 4

- Substanță uscată / brix: 50- 52

GMO: Umplutura de zmeura nu conține niciun ingredient de origine OMG și este "declarat" in declarația producătorilor de ingrediente.

AmbalareUmplutura de zmeura este ambalata in galeti de plastic de 12 kg

Utilizare: În funcție de nevoile si gustul clienților

Perioada de valabilitate:12 luni de la data producției

Depozitare: Păstrați produsul la o temperatură cuprinsă între 5 ° C - 25 ° C la locuri reci și uscate

Origine: Bosnia și Herțegovina

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
Bosnia & Herzegovina
Ambalare :
250 grame
Culoare:
Maro
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18197
319,00 RON
26,58 RON  per 1.00 KG
/ Galeata
in stoc
Pretul in puncte: 638 point
Puncte premiu: 16 points
+

Cantitatea minima pentru "UMPLUTURĂ DE ZMEURA (GĂLEATĂ DE 12 KG)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
ORIGINEBosnia & Herzegovina
Brandul zilei
.