+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Toping De Caramel (Ambalat la 900 gr)

 Toping Caramel este un produs vascos cu aroma si aspect de caramel. Se utilizeaza pentru ornarea inghetatei,prajiturilor,tartelor si diferitelor deserturi.

 Se recomanda agitarea puternica a produsului inainte de utilizare.

 - Ingrediente : Sirop de glucoză-fructoză, apă, regulator de aciditate: acid citric, conservant: sorbat de potasiu, aromă, culori naturale: E150d, arome

 - Conținut total de zahăr 78 g, pe 100 g de produs

 - OMG și alergen: Nu conține organisme modificate genetic și alergeni. 

 
 Ambalare, depozitare, valabilitate :
 
 - Ambalare : Topingul De Caramel este ambalat individual in sticla de plastic de 900 gr ,cate 12 bucati sticle intr-o cutie de carton.

 - Valabilitate : Topingul De Caramel are ca si perioada de valabilitate 18 luni de la data ambalarii (a se verifica pe ambalaj)

 - Depozitare : Produsul trebuie depozitat in spatii uscate, racoroase, ferite de lumina soarelui. Dupa deschidere produsul trebuie tinut la frigider.

 

 Origine : Bulgaria

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Lavinia Petrea
28/10/2021
Achizitie Verificata
feedbeek
Comentarii
Am folosit acest produs si la cafea si la inghetata si la prajituri. Este foarte bun si nu este apos.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Lavinia Petrea
Lavinia Petrea
Achizitie Verificata
28/10/2021
feedbeek
Comentarii
Am folosit acest produs si la cafea si la inghetata si la prajituri. Este foarte bun si nu este apos.
A fost utilă această recenzie?
24 26
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 0745760600656
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11127
23,50 RON
26,11 RON  per 1.00 kg
/ Flacon
in stoc
Pretul in puncte: 47 point
Puncte premiu: 1 point

Cantitatea minima pentru "Toping De Caramel (Ambalat la 900 gr)" este 1.

1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Toping de caramel, origine Bulgaria
BRANDCima GTINEAN 0745760600656
Brandul zilei
.