+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Spray Luciu Alimentar Pentru Pasta De Zahar/Ciocolata (250 ml)

11089
43,00 RON / Flacon
in stoc
Pretul in puncte: 86 point
Puncte premiu: 2 points

Cantitatea minima pentru "Spray Luciu Alimentar Pentru Pasta De Zahar/Ciocolata (250 ml)" este 1.

Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Spray luciu alimentar pentru produsele de cofetarie carora le confera un efect frumos de stralucire.

Utilizare : Se poate folosi pe fondant,ciocolata,pasta de zahar,martipan si orice alt produs comestibil. Pentru un efect stralucitor mai intens se pot aplica mai multe straturi.

Se recomanda ca pentru aplicare produsul de cofetarie sa fie asezat pe un alt suport, nu pe platoul/suportul de prezentare (pentru a evita murdarirea/stropirea acestuia).

Spray-ul luciu se agita foarte bine inainte de utilizare.Se pulverizeaza pe suprafata dorita de la o distanta de 20-25cm.

Ingrediente : agent de acoperire E904,ethylalcohol,gaz propulsant

Atentionare : dupa utilizare nu gauriti spray-ul.Tineti spray-ul ferit de caldura si raze solare.Nu utilizati in alte scopuri.

Pentru uz alimentar.

Origine : Turcia

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul