Shan Wai Shan – Oolong Tea – Ceai Oolong – 50 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Ceai verde Oolong
 • Ambalaj: pungă de aluminiu, băgată într-o cutie de carton cu capac metalic
 • Gramaj: 50 de grame
 • Formă de prezentare: frunze uscate, de culoare verde
 • Produs vegan
 • Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației. A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita în ambalaje ermetic închise, în spații curate, răcoroase, întunecate, ferite de razele soarelui și surse de căldură
 • Țara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • 100% ceai verde (Camelia sinensis)

UTILIZARE PRODUS

 • Ceaiul Oolong este un ceai tradițional chinezesc, obținut din frunzele plantei Camellia sinensis.
 • Aceasta este planta din care se obține atât ceaiul verde, cât și cel negru. Diferența constă în felul în care este procesat.
 • Toate frunzele de ceai conțin anumite enzime, care produc o anumită reacție chimică numită oxidare.
 • Oxidarea este fenomenul prin care ceaiul capătă culoarea închisă.
 • Ceaiul Oolong mai este numit și Wulong sau ceai bleu-verde.
 • Ceaiul Oolong este un ceai semi-fermentat. Este mai parfumat, mai dulce, mai puțin bogat în teină decât ceaiurile verzi, fiind foarte apreciat.
 • Există mai multe metode de prelucrare a ceaiului oolong dar cea mai interesantă constă în a agita frunzele în coșuri. Astfel marginile frunzelor sunt "șocate", fermentând și înroșindu-se în timp ce centrul lor rămâne verde.
 • O parte din antioxidanții principali din ceaiul Oolong sunt polifenoli, care oferă numeroase beneficii pentru sănătate. 
 • Polifenolii regăsiți în ceai pot reduce nivelul de zahăr din sânge, precum și nivelul de insulină. Un consum zilnic de 720 ml de ceai Oolong poate scădea riscul de diabet cu 16%. 
 • Consumul regulat de ceai Oolong, grație antioxidanților conținuți, poate avea un impact pozitiv asupra sănătății inimii.
 • Mai mult, potrivit unui studiu realizat în China, consumatorii de ceai Olong prezintă un risc cu 39% mai scăzut de atac de cord.
 • Este important de reținut că ceaiul Oolong conține cafeină, care poate crește ușor tensiunea arterială la anumite persoane sau în urma unui consum excesiv.
 • O parte din polifenolii regăsiți în ceaiul Oolong pot stimula metabolismul și scădea cantitatea de grăsimi absorbită din alimente.
 • Ceaiul Oolong susține buna funcționare a creierului și poate preveni anumite boli neurodegenerative, precum boala Alzheimers.
 • Polifenolii din ceai pot aduce și un efect de relaxare, în special la două ore de consum
 • Antioxidanții din ceaiul Oolong poate susține sănătatea oaselor și dinților, prin menținerea și chiar creșterea densității minerale osoase.
 • Cele mai faimoase ceaiuri oolong se găsesc în China, Taiwan (Formosa) și în India
 • Există trei importante sortimente de ceaiuri oolong, de la cele mai puțin fermentate la cele mai mult fermentate: Wu I, Tieh Kuan Yin și Oolonguri fermentate
 • Puchong, Dong Ding și Oolongul Clasic sunt tipuri de ceai Oolong din Taiwan
 • Dragon Claws și Selimbong Oolong provin din India. Acestea sunt cunoscute și ca Oolong-uri Darjeeling.
 • Instrucțiuni de infuzare:
 • Puneți ceaiul în apă fiartă și lăsați la infuzat 2-3 minute
 • Ceaiul poate fi infuzat de mai multe ori
 • Folosirea recipientelor din ceramică poate face ceaiul să fie mai aromat

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6922163623848
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16144_10C3
34,43 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 69 point
Puncte premiu: 2 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Ceaiul Oolong este un ceai tradițional chinezesc, obținut din frunzele plantei Camellia sinensis. Este un ceai semi-fermentat, mai parfumat, mai dulce, mai puțin bogat în teină decât ceaiurile verzi, fiind foarte apreciat.
GTINEAN 6922163623848
Brandul zilei
.