Set 6 Magneti - Colorati - Magneti Office - Motarro

DESCRIERE PRODUS

 • Inovează modul în care organizezi și personalizezi spațiul biroului tău cu acest set de 6 magneți colorati de calitate superioară.
 • Ambalaj: carton si plastic
 • Dimensiuni: 20 mm
 • Culori: 
 • Galben
 • Verde
 • Rosu
 • Material: plstic
 • Rezistent
 • Calitate inalta
 • Magnet puternic
 • Reutilizabil
 • Versatil
 • Producator: Motarro
 • Tara de origine: China 
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE PRODUS

 • Fiecare magnet este proiectat cu o atenție meticuloasă la detalii, având un finisaj elegant și rafinat. Formele și culorile sunt atent alese pentru a se potrivi cu o gamă largă de decoruri și teme de birou.
 • Fiecare magnet este echipat cu o putere de atracție puternică, asigurând că notițele, fotografii, planurile și alte materiale importante rămân în siguranță și la vedere. Poți să le folosești cu încredere pentru a-ți organiza spațiul de lucru.
 • Acești magneți nu sunt doar funcționali, ci și versatili. Poți folosi setul pentru a atașa notițe, schițe, planuri, fotografii, calendare mici sau alte materiale pe suprafața metalică a biroului, a frigiderului sau a altor suprafețe potrivite.
 • Fiecare magnet este confecționat din materiale de calitate superioară, asigurând durabilitate pe termen lung. Aceasta garantează că magneții vor rămâne în stare perfectă chiar și în condiții de utilizare intensă.
 • Dacă cauți un cadou practic și elegant pentru un coleg de birou, prieten sau membru al familiei, acest set de 6 magneți poate fi alegerea perfectă. Ambalajul său frumos îl face potrivit pentru diverse ocazii, de la aniversări la sărbători.
 • Dimensiunile ideale ale magneților îi fac ușor de manipulat. Nu vei avea probleme în a-i atașa sau dezmembra, și nici nu vor ocupa prea mult spațiu pe suprafața pe care îi plasezi.
 • Cu acest set de 6 magneți de birou, poți să-ți aduci un suflu nou în spațiul de lucru, combinând utilitatea cu estetica. Indiferent dacă vrei să-ți păstrezi notițele importante la vedere sau să adaugi un strop de stil biroului tău, acești magneți versatili vor face cu siguranță o impresie pozitivă. Alege eleganța și funcționalitatea, alegând acest set de magneți de birou.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

(AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
16/08/2023
Achiziție neconfirmată
Set 6 Magneti - Colorati - Magneti Office - Motarro
Comentarii
Setul de 6 magneți colorați "Magneti Office" de la Motarro este un accesoriu practic și versatil pentru organizarea hârtiilor, notițelor și a altor materiale pe suprafețe metalice, precum panouri de metal sau suprafețe de frigider. Acești magneți pot adăuga o notă de culoare și funcționalitate în gestionarea spațiului de lucru sau al casei. Iată câteva detalii despre acest set de magneți colorați:

Varietate de Culori: Setul include 6 magneți în culori diferite, ceea ce vă permite să organizați și să separați hârtiile sau notițele pe baza categoriilor sau a priorităților.

Utilizare Versatilă: Acești magneți pot fi utilizați pentru a fixa hârtii, notițe, ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
16/08/2023
Set 6 Magneti - Colorati - Magneti Office - Motarro
Comentarii
Setul de 6 magneți colorați "Magneti Office" de la Motarro este un accesoriu practic și versatil pentru organizarea hârtiilor, notițelor și a altor materiale pe suprafețe metalice, precum panouri de metal sau suprafețe de frigider. Acești magneți pot adăuga o notă de culoare și funcționalitate în gestionarea spațiului de lucru sau al casei. Iată câteva detalii despre acest set de magneți colorați:

Varietate de Culori: Setul include 6 magneți în culori diferite, ceea ce vă permite să organizați și să separați hârtiile sau notițele pe baza categoriilor sau a priorităților.

Utilizare Versatilă: Acești magneți pot fi utilizați pentru a fixa hârtii, notițe, ...
A fost utilă această recenzie?
20 17
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6973387081310
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17635
3,90 RON
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 8 points
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Cu acest set de 6 magneți de birou, poți să-ți aduci un suflu nou în spațiul de lucru, combinând utilitatea cu estetica. Indiferent dacă vrei să-ți păstrezi notițele importante la vedere sau să adaugi un strop de stil biroului tău, acești magneți versatili vor face cu siguranță o impresie pozitivă.
GTINEAN 6973387081310 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.