Set 3 Decupatoare Frunze- 3 Modele - Otel Inoxidabil - Viva. Z T05128

DESCRIERE PRODUS

 • Set de 3 decupatoare in forma de frunze, ideale pentru decuparea pastei de zahar, fondantului, aluturilor de biscuti si fursecuri 
 • Material: otel inoxidabil , rezistent la rugina, nu-si schimba forma, non-toxic, fara gust si miros propriu 
 • Numar decupatoare: 3
 • Culoare: argintiu crocant 
 • Dimensiuni:
 • Frunza 1: lungime - 7, latime - 4, grosime -1,7 cm 
 • Frunza 2: lungime - 7, latime - 3,7, grosime -1,7 cm 
 • Frunza 3 :  lungime -6, latime - 1,7 ,grosime -1,7 cm 
 • Caracteristici: 
 • Marginile superioare rotunjite pentru a nu rani mainile in timpul decuparii 
 • Suprafata antiaderenta - produsele decupate se elibereaza usor 
 • Nu oxideaza 
 • Inaltime generoasa 
 • Reutilizabile 
 • Usor flexibile
 • Curatare: se spala manual cu jet de apa si detergent. Pentru curatare nu se recomanda folosirea de ustensile sau prafuri de curatat abrazive
 • Depozitare: decupatoarele inma sunt usor de depozitat, se stivuiesc  pentru a ocupa un spatiu mic 
 • Tara de origine: China Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS 

 • Decupatoarele frunza sunt ideale pentru realizarea produselor dulci sau sarate, alimentare si nealimentare in forme de frunze, pentru a-ti decora deserturile cu forme desprinse din natura 
 • Decupatoarele sunt realizate din otel inoxidabil, puternice, isi pastreaza forma, rezista la rugina si sunt sigure in procesul de taiere
 • Setul 3 decupatoare frunza au marginile superioare rotunjite, pentru a fi  sigure pentru maini in timpul utilizarii 
 • Setul de decupatoare dn otel inoxidabil  este  versatil, utilizat pe scara larga pentru taierea prajiturilor, produselor de patiserie, aluaturilor de biscuit sau fursecuri, pasta de zahar, fondant, paine, branza, ciocota modelatoare, argila modelatoare, plastelina modelatoare
 • Deserturile dumneavoastra vor fi mai atragatoare si romantice, in cele 3 forme de frunze 
 • Sunt un ajutor rapid pentru decorarea unui tort: decupati pasta de zahar in diverse forme si decorati tortul in cel mai scurt timp si cu rezultate impresionante
 • Setul 3 decuptoare este o modalitate excelenta de a-i incuraja pe cei mici sa se implice in procesul de gatire si coacere. Astfel, veti petrece timp de calitate cu copiii dumneavoastra si va veti distra fantastic, preparand si decorand cu glazura sau drip bunatatile dulci
 • Setul de 3 decupatoare este ajutorul perfect in a crea cadouri dulci, alimentare si nealimentare, in forma de frunze

AVANTAJUL UTILIZARII DECUPATOARELOR DIN METAL 

 • Decupatoarele din metal au unele avantaje distincte față de cele din alte materiale, cum ar fi plasticul. Iată câteva dintre avantajele decupatoarelor din metal:
 1. Durabilitate și rezistență: Decupatoarele din metal sunt în general mai durabile și mai rezistente decât cele din plastic. Materialul metalic este capabil să suporte uzura și utilizarea intensivă pe termen lung. Aceste decupatoare pot rezista la forțe și presiuni mai mari, fără a se deforma sau a se rupe.

 2. Tăiere precisă: Datorită proprietăților lor mecanice superioare, decupatoarele din metal pot oferi o tăiere mai precisă și mai curată. Lamele metalice pot fi ascuțite în mod eficient și menținute ascuțite pe o perioadă mai lungă de timp, ceea ce permite tăierea exactă a formelor și contururilor dorite.

 3. Versatilitate în utilizare: Decupatoarele din metal pot fi utilizate într-o gamă largă de materiale, inclusiv hârtie, carton, plastic, material textil, cauciuc și multe altele. Această versatilitate le face potrivite pentru diverse aplicații, de la creații artistice și artizanale la utilizarea industrială.

 4. Rezistență la temperaturi ridicate: Metalul este mai rezistent la temperaturi ridicate decât plasticul. Acest aspect face decupatoarele din metal potrivite pentru utilizarea în medii cu temperaturi înalte sau în aplicații care implică tăierea materialelor încălzite.

 5. Facilitatea de curățare: Decupatoarele din metal sunt adesea mai ușor de curățat decât cele din plastic. Deoarece metalul nu este poros, reziduurile alimentare sau alte particule pot fi îndepărtate mai ușor de pe suprafața decupatorului, facilitând igienizarea acestuia.

 • Decupatoarele din metal pot fi preferate în cazurile în care este necesară o rezistență și durabilitate superioară, precum și o tăiere precisă și versatilitate în utilizare. Cu toate acestea, este important să se ia în considerare și nevoile specifice, precum și tipul de material cu care se va lucra, înainte de a alege între decupatoarele din metal și cele din alte materiale.

INTRETINEREA DECUPATOARELOR DIN METAL 

 • Întreținerea decupatoarelor de metal poate contribui la menținerea lor într-o stare bună și la prelungirea duratei de viață. Iată câteva sfaturi pentru îngrijirea decupatoarelor de metal:
 1. Curățare și uscare: După fiecare utilizare, curățați decupatorul de metal cu apă caldă și săpun. Asigurați-vă că îndepărtați orice reziduuri sau particule de alimente de pe lamă. După spălare, clătiți bine decupatorul și uscați-l complet pentru a preveni apariția ruginii.

 2. Evitarea contactului cu apă sau umiditate excesivă: Decupatoarele de metal sunt susceptibile la rugină. Pentru a evita acest lucru, evitați să le lăsați în apă sau să le expuneți la umiditate excesivă. După curățare, asigurați-vă că sunt complet uscate înainte de a le depozita.

 3. Uleirea regulată: Pentru a preveni ruginirea și pentru a menține lamele decupatoarelor de metal în stare bună, puteți aplica periodic un strat subțire de ulei alimentar pe suprafața lor. Acest lucru va crea o barieră protectoare împotriva coroziunii.

 4. Evitarea utilizării agresive: Evitați utilizarea decupatoarelor de metal pe suprafețe dure sau aspre, deoarece aceasta poate deteriora lamele sau le poate înțepeni. Utilizați o placă de tăiere sau o suprafață netedă atunci când tăiați pentru a proteja lama decupatorului.

 5. Depozitare adecvată: După utilizare, depozitați decupatoarele de metal într-un loc uscat și ferit de umiditate. Evitați să le depozitați într-un loc unde pot intra în contact cu alte obiecte dure care ar putea leza sau deforma lama.

 6. Verificarea și înlocuirea periodică: Verificați periodic decupatoarele de metal pentru a identifica eventuale semne de uzură, rugină sau alte deteriorări. Dacă observați că lama este deteriorată sau nu mai funcționează corespunzător, este recomandat să înlocuiți decupatorul.

 • Urmând aceste sfaturi de întreținere, decupatoarele de metal ar trebui să rămână ascuțite, funcționale și protejate împotriva coroziunii.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin Dulhan
29/06/2023
Achiziție neconfirmată
Setul de 3 decupatoare în formă de frunze
Comentarii
Setul de 3 decupatoare în formă de frunze este un instrument ideal pentru a decupa diverse materiale alimentare precum pasta de zahăr, fondantul, aluatul de biscuiți sau fursecuri. Aceste decupatoare sunt create special pentru a oferi forme de frunze realiste și detaliate, adăugând un aspect estetic atrăgător preparatelor tale.

Prin utilizarea acestor decupatoare, poți crea ușor și rapid decorațiuni tematice în formă de frunze pentru prăjituri, torturi, cupcakes sau biscuiți. Ele sunt potrivite pentru a crea designuri frumoase și elegante pe diferite produse de patiserie și cofetărie.

Decupatoarele sunt fabricate din materiale sigure pentru alimente, cum ar fi plasticul sau oțelul inoxidabil, ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
29/06/2023
Setul de 3 decupatoare în formă de frunze
Comentarii
Setul de 3 decupatoare în formă de frunze este un instrument ideal pentru a decupa diverse materiale alimentare precum pasta de zahăr, fondantul, aluatul de biscuiți sau fursecuri. Aceste decupatoare sunt create special pentru a oferi forme de frunze realiste și detaliate, adăugând un aspect estetic atrăgător preparatelor tale.

Prin utilizarea acestor decupatoare, poți crea ușor și rapid decorațiuni tematice în formă de frunze pentru prăjituri, torturi, cupcakes sau biscuiți. Ele sunt potrivite pentru a crea designuri frumoase și elegante pe diferite produse de patiserie și cofetărie.

Decupatoarele sunt fabricate din materiale sigure pentru alimente, cum ar fi plasticul sau oțelul inoxidabil, ...
A fost utilă această recenzie?
43 14
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6916030051285
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17388
11,90 RON
in stoc
Nr 1
Floare
Pretul in puncte: 24 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Set de 3 decupatoare de metal, model frunza,  ideale pentru decuparea aluatului pentru biscuiti sau fursecuri, a pastei de zahar, a fondantului, a painii, a branzei, a prajiturelelor, a produselor de patisetie, a argilei modelatoare sau a plastelinelor modelatoare. Sunt foarte usor de folosit si rezultatele vor incanta pe toata lumea
GTINEAN 6916030051285 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model FORMA Disponibilitate Pret  
Nr 1 Floare
in stoc
11,90 RON
+