Set 3 Decupatoare Flori - 5 Petale -Pasta Zahar & Fondant & Aluat – Plastic –Viva Z. - T010334

DESCRIERE PRODUS

 • Set de 3 decupatoare, in forma de flori cu 5 petale,marimi diferite, ideale pentru decuparea aluaturilor, a pastei de zahar, fondantului si martipanului 
 • Material:plastic alimentar, non toxic, fara gust si miros propriu 
 • Numar bucati per pachet: 3
 • Forma decupator: floare
 • Dimensiuni: 
 • Decupator 1: diametru- 8 cm,  inaltime - 1 cm, dimensiune floare- 6 x 6,5 cm 
 • Decupator 2: diametru-6,5 ,inaltime - 1 cm, dimensiune floare- 5,5 x 4 cm 
 • Decupator 3: diametru- 5,5,  inaltime - 1 cm, dimensiune floare- 4 x 3,5 cm 
 • Culoare: alba
 • Caracteristici:
 • Durabile
 • Suprafata antiaderenta
 • Margini netede, rotunjite
 • Nu se sparg, nu crapa 
 • Realizeaza taieturi perfecte
 • Usor de utilizat
 • Curatare: curatarea se face manual, cu jet de apa si detergent. A nu se folosi substante si produse abrazive pentru curatare
 • Tara de origine: China 
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Setul de 3 decupatoare flori este un ajutor de nadejde in realizarea decoratiunilor din aluat sau pasta de zahar
 • Setul contine 3 decupatoare flori de 3 dimensiuni, ideal pentru a crea decoruri cu pentru toate dimensunile de tort, prajituri, produse de patiserie
 • Decupatoarele sunt sigur de utilizat, au marginile netede, nu ranesc mainile in timpul utilizarii.
 • Marginile superioare sunt rotunjite, pentru a asigura un confort sporit mainilor, in timpul utilizarii
 • Decupatoarele flori au o inaltime ce permite decuparea aluaturilor de dimensiuni variabile 
 • Cele 3 decupatoare au suprafata antiaderenta,  aluturile, pasta de zahar sau fondantul nu se vor lipi de ele
 • Decupatoarele , sunt usor de depozitat, sunt stivuibile, ocupa putin spatiu
 • Decupatoarele sunt sigure pentru  fi folosite si de catre copii pentru decuparea diverselor materiale nealimentare, la orele de lucru manual sau pentru realizarea de obiecte din lut, plastelina, argila 
 • Realizati paine, placinte, decoruri de tort in forma de nori, de dimensiuni diferite pentru a crea decoruri spectaculoase 

INTRETINERE DECUPATOARE PLASTIC 

 • Întreținerea decupatoarelor din plastic este relativ simplă și necesită puțin efort. Iată câteva sfaturi pentru a menține decupatoarele de plastic într-o stare bună:
 1. Curățare regulată: După fiecare utilizare, spălați decupatorul de plastic cu apă caldă și săpun . Asigurați-vă că îndepărtați orice reziduuri sau particule de alimente care s-au acumulat pe lama decupatorului. După spălare, clătiți-l bine și uscați-l înainte de a-l depozita.

 2. Evitarea temperaturilor ridicate: Plasticul poate fi afectat de temperaturi ridicate, așa că evitați să expuneți decupatorul de plastic la surse de căldură excesive, cum ar fi aragazul sau cuptorul. Aceasta ar putea duce la deformarea sau topirea decupatorului.

 3. Protejarea de zgârieturi: Încercați să evitați utilizarea decupatorului de plastic pe suprafețe dure sau aspre, deoarece acest lucru poate duce la zgârieturi sau deteriorări ale lamei. Folosiți decupatorul pe suprafețe netede sau utilizați o placă de tăiere pentru a proteja lama.

 4. Depozitare adecvată: Pentru a preveni deformarea sau deteriorarea, depozitați decupatoarele de plastic într-un loc uscat și ferit de expunerea la lumina directă a soarelui sau la surse de căldură. Păstrați-le într-un sertar sau într-un suport special conceput pentru decupatoare pentru a le proteja de alte obiecte care ar putea să le zgârie sau să le deterioreze.

 5. Înlocuirea decupatoarelor deteriorate: Dacă observați că decupatorul de plastic s-a deteriorat, cum ar fi deformarea lamei sau apariția crăpăturilor, este recomandat să îl înlocuiți. Utilizarea unui decupator deteriorat poate duce la rezultate necorespunzătoare sau chiar la accidente.

 • Urmând aceste sfaturi de întreținere, decupatoarele de plastic ar trebui să rămână într-o stare bună și să ofere o funcționalitate adecvată pe termen lung.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6916030103342
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17386
15,51 RON
in stoc
Pretul in puncte: 32 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Setul de 3 decupatoare flori, de masuri diferite, din plastic este ideal pentru creearea decorurilor si formelor pentru produsele de cofetarie si patiserie. Decupatoarele sunt usor de utilizat, au marginile rotunjite nu ranesc mainile. Aluatul de biscuiti, fursecuri, paine, patiserie, pasta de zahar, martipanul sau fondantul se decupeaza usor, in forma de flori. Decupatoarele pot fi utilizate si pentru produse nealimenatre ca plastelina, argila sau lutul
GTINEAN 6916030103342 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.