Set 100 Pliculete - Sos Soia - Soy Sauce - 100*10 Mililitri

 

DESCRIERE PRODUS

 • Plicul de sos de soia de 10 mililitri este un condiment lichid concentrat care adaugă o aromă bogată și savuroasă preparatelor tale, conține o cantitate perfectă de sos de soia pentru a da o notă distinctă de umami și a aduce o echilibrare perfectă a gusturilor în mâncarea ta preferată.
 • Cantitate: 100 plicuri
 • Cantitate per plic: 10 mililitri
 • Continut: lichid
 • Fără potențiatori de aromă adăugati
 • Fara MSG adăugat
 • Fără conservanți adăugati
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in ambalajul original, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura. Dupa desigilare produsul se va pastra in frigider
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Soia,
 • Apa,
 • Grau,
 • Sare

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 289 Kj / 69 kcal
 • Grăsimi: 0 grame
 • Grăsimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrați: 9,7 grame
 • Zaharuri: 6,8 grame
 • Proteine​: 9,0 grame
 • Sare: 18,0 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Plicul de sos de soia de 10 mililitri este un condiment lichid concentrat care adaugă o aromă bogată și savuroasă preparatelor tale. Acest plic conține o cantitate perfectă de sos de soia pentru a da o notă distinctă de umami și a aduce o echilibrare perfectă a gusturilor în mâncarea ta preferată.
 • Sosul de soia este obținut prin fermentarea boabelor de soia și grâului, într-un proces care durează câteva luni. Acest procedeu transformă ingredientele într-un lichid cu o culoare închisă și un gust profund. Sosul de soia este apreciat în bucătăria asiatică pentru aroma sa intensă și capacitatea de a adăuga profunzime și complexitate oricărui fel de mâncare.
 • Plicul de sos de soia este ideal pentru a fi adăugat în sosuri, marinade, supe, salate sau orice alt fel de mâncare în care dorești să obții un gust deosebit. Fiind ambalat într-un plic, este ușor de utilizat și de dozat în mod precis, astfel încât să poți controla intensitatea aromei în funcție de preferințele tale.
 • Sosul de soia este un ingredient tradițional în bucătăria asiatică, avându-și originile în China acum mai bine de 2.500 de ani. A fost apoi răspândit în întreaga regiune, inclusiv în Japonia, Coreea și țările din Asia de Sud-Est.
 • Producția de sos de soia implică fermentarea boabelor de soia și a grâului, de obicei într-un amestec cu apă și sare. Acest proces de fermentare poate dura de la câteva luni până la câțiva ani, iar rezultatul este un lichid bogat în arome și umami.
 • Sosul de soia este o sursă bună de proteine vegetale și conține și nutrienți precum fier, potasiu și vitaminele B. De asemenea, conține compuși cu proprietăți antioxidante și antiinflamatorii, cum ar fi izoflavonele și aminoacizii.
 • Sosul de soia este un ingredient versatil și este folosit într-o varietate largă de preparate culinare, cum ar fi supe, sosuri, marinade, fripturi, stir-fry-uri și salate. De asemenea, poate fi utilizat ca un condiment pentru a adăuga un strop de savoare în mâncărurile gătite la grătar sau la cuptor.
 • Sosul de soia este adesea folosit în alimentația vegetariană și vegană ca înlocuitor al aromei umami oferite de produsele de origine animală. Este un ingredient versatil care poate îmbunătăți gustul și complexitatea preparatelor vegetariene și vegane.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele , atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
22/05/2023
Achizitie Verificata
Pliculețele individuale de sos de soia
Comentarii
Conveniență: Pliculețele individuale de sos de soia sunt ușor de utilizat și pot fi transportate cu ușurință în geantă, la locul de muncă sau în călătorii. Acestea elimină necesitatea de a transporta o sticlă mare de sos de soia și permit dozarea precisă a cantității dorite.

Versatilitate culinară: Sosul de soia este un ingredient de bază în bucătăria asiatică și poate fi utilizat într-o varietate largă de preparate culinare, cum ar fi stir-fry-uri, sosuri, marinade, supe și multe altele. Poate fi, de asemenea, utilizat ca sos de înmuiere pentru sushi, sashimi sau roll-uri de primăvară.

Gust și arome: Sosul de soia adaugă ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achizitie Verificata
22/05/2023
Pliculețele individuale de sos de soia
Comentarii
Conveniență: Pliculețele individuale de sos de soia sunt ușor de utilizat și pot fi transportate cu ușurință în geantă, la locul de muncă sau în călătorii. Acestea elimină necesitatea de a transporta o sticlă mare de sos de soia și permit dozarea precisă a cantității dorite.

Versatilitate culinară: Sosul de soia este un ingredient de bază în bucătăria asiatică și poate fi utilizat într-o varietate largă de preparate culinare, cum ar fi stir-fry-uri, sosuri, marinade, supe și multe altele. Poate fi, de asemenea, utilizat ca sos de înmuiere pentru sushi, sashimi sau roll-uri de primăvară.

Gust și arome: Sosul de soia adaugă ...
A fost utilă această recenzie?
75 21
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6903144220713
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17210
74,90 RON / Pachet
in stoc
Pretul in puncte: 150 point
Puncte premiu: 4 points

Cantitatea minima pentru "Set 100 Pliculete - Sos Soia - Soy Sauce - 100*10 Mililitri" este 1.

1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Plicul de sos de soia de 10 mililitri este un condiment lichid concentrat care adaugă o aromă bogată și savuroasă preparatelor tale, conține o cantitate perfectă de sos de soia pentru a da o notă distinctă de umami și a aduce o echilibrare perfectă a gusturilor în mâncarea ta preferată.
GTINEAN 6903144220713 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.