Set 10 Decupatoare - Cifre - Otel Inoxidabil- Haexuan

Salvati 6%

 

DESCRIERE PRODUS 

 • Set 10 decupatoare din metal in forma de numere, de la 0- 9, idedale pentru decuparea produselor alimentare si nealimentare
 • Material: otel inoxidabil, nu corodeaza si nu rugineste 
 • Numar decupatoare: 10
 • Dimensiuni:
 • Lungime: 3,2
 • Latime: 2,5 cm 
 • Inaltime: 1, 8 cm
 • Culoare: gri 
 • Curatare: se curata manual. Inainte de depozitare asigurativa ca decupatoarele sunt perfect uscate 
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingredient

UTILIZARE PRODUS

 • Decupatoarele  din oțel inoxidabil cu numere sunt utilizate în mod obișnuit în coacere și patiserie pentru a tăia numere din aluat sau din alte materiale comestibile.
 • În general, tăietoarele din oțel inoxidabil cu cifre sunt un instrument util pentru brutarii și patiserii care doresc să adauge o notă decorativă creațiilor lor. Cu tehnica și îngrijirea potrivite, aceste freze pot fi folosite pentru a crea numere curate și precise de fiecare dată.
 • Folosirea decupatoarelor  din oțel inoxidabil cu numere este un proces simplu și poate fi o modalitate excelentă de a adăuga o notă decorativă produselor tale de copt. Iată pașii de bază pentru utilizarea frezelor din oțel inoxidabil cu numere:
  1.Pregătiți-vă aluatul sau alt material: întindeți aluatul sau alt material la grosimea dorită și asigurați-vă că este plat și uniform.
  2.Pudrați tăietorul cu făină: Pentru a preveni lipirea tăietorului de aluat sau de alt material, pudrați-l cu o cantitate mică de făină.
  3. Poziționați dispozitivul de tăiere: Așezați cu atenție dispozitivul de tăiere pe aluat sau alt material în locul dorit.
  4. Apăsați ferm: aplicați o presiune fermă și uniformă pe tăietor pentru a tăia numărul. Asigurați-vă că apăsați până la capăt prin aluat sau alt material.
  5. Scoateți numărul: Ridicați tăietorul drept în sus pentru a îndepărta numărul din aluat sau din alt material. Folosiți o scobitoare sau un alt instrument mic pentru a ajuta la îndepărtarea oricărui exces de aluat sau material din tăietor, dacă este necesar.
  6. Repetați după cum este necesar: continuați să tăiați numere după cum este necesar, pudrând tăietorul cu făină de fiecare dată.
  7. Coaceți sau folosiți după cum doriți: după ce ați tăiat numerele, coaceți-le sau folosiți-le după cum doriți în rețeta dvs

 • SATISFACTIA CLIENTULUI

  • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11962
21,78 RON
20,57 RON
Discount: 1,21 RON
in stoc
Pretul in puncte: 42 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Decupatoarele  din oțel inoxidabil cu numere sunt utilizate în mod obișnuit în coacere și patiserie pentru a tăia numere din aluat sau din alte materiale comestibile. În general, tăietoarele din oțel inoxidabil cu cifre sunt un instrument util pentru brutarii și patiserii care doresc să adauge o notă decorativă creațiilor lor. Cu tehnica și îngrijirea potrivite, aceste freze pot fi folosite pentru a crea numere curate și precise de fiecare dată.
Brandul zilei
.