Seminte Quinoa- 1 Kilogram

DESCRIERE PRODUS

 • Seminte de quinoa ideale pentru a fi incluse intr-o dieta sanatoasa
 • Ambalaj: punga de plastic transparenta
 • Gramaj: 1 kilogram
 • Forma de prezentare: seminte mici, rotunde de culoare alba 
 • Caracteristici
 • Produs vegan
 • Bogata in proteine 
 • Bogata in fitonutrenti, vitamine si minerale
 • Nu contine gluten 
 • Considerata super aliment
 • Se foloseste ca si orezul 
 • Depozitare: in spati racoroase, fara umiditate, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura 
 • Termen de valabilitate:24 de luni de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Tara de origine: Brazilia  
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME DE PRODUS

 • Energie:1465 kJ/ 350 kcal    
 • Grasimi:5.0 grame
 • Grasimi saturate:0.8 grame
 • Glucide:59.7 grame
 • Zaharuri:0 grame
 • Fibre: 17.7 grame
 • Proteine:13.8 grame
 • Sare:0,04 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Descoperă puterea naturală a semințelor de quinoa, o alegere inteligentă pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. Quinoa, cunoscută și sub numele de "mama cerealelor", este o plantă originară din America de Sud și este recunoscută pentru beneficiile sale nutriționale impresionante.

BENEFICII PENTRU SANATATE

 1. Proteină de calitate inaltă: Semințele de quinoa sunt o sursă excelentă de proteină, furnizând toți cei nouă aminoacizi esențiali. Acest aspect le face ideale pentru vegetarieni și vegani, contribuind la construirea și repararea țesuturilor musculare.

 2. Bogate în nutrienți esențiali: Quinoa este plină de nutrienți precum fier, magneziu, fosfor, zinc și vitaminele B. Aceste elemente esențiale susțin funcțiile corpului, ajutând la menținerea energiei și a sistemului imunitar puternic.

 3. Conținut scăzut de carbohidrați: Pentru cei preocupați de a controla aportul de carbohidrați, quinoa este o opțiune excelentă, având un indice glicemic scăzut și conținând carbohidrați complecși care eliberează energie treptat.

 4. Bogate în fibră: Fibra dietetică din quinoa susține digestia sănătoasă și contribuie la menținerea unei senzații de sațietate mai îndelungate, utilă în controlul greutății.

MOD DE UTILZARE 

 1. Ca si garnitură nutritivă: Fierbe quinoa și folosește-o ca si garnitură sănătoasă în locul orezului sau pastelor.

 2. Adaugă în salate: Quinoa adaugă o textură crocantă și o valoare nutrițională semnificativă la salatele tale preferate.

 3. Ingrediente pentru mâncăruri vegetariene: Folosește quinoa ca bază pentru chifteluțe vegetariene sau burgeri, oferindu-le un plus de proteine și substanțe nutritive.

 4. La micul dejun: Amestecă quinoa cu lapte și fructe proaspete pentru a crea un mic dejun sănătos și satios.

 5. Ca umplutură sau gustare: Folosește quinoa în diverse rețete de umplutură pentru ardei, dovlecei sau alte legume, sau prepară gustări sănătoase din semințe prăjite de quinoa.

 • Semințele de quinoa  aduc în farfurie o explozie de nutrienți esențiali și sunt o adiție versatilă la dieta ta zilnică. Descoperă beneficiile acestei superalimente și transformă-ți obiceiurile alimentare pentru o viață mai sănătoasă și plină de energie.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.
 
AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18337
18,90 RON / Punga
in stoc
Pretul in puncte: 38 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Descoperă puterea naturală a semințelor de quinoa, o alegere inteligentă pentru un stil de viață sănătos și echilibrat. Quinoa, cunoscută și sub numele de "mama cerealelor", este o plantă originară din America de Sud și este recunoscută pentru beneficiile sale nutriționale impresionante. Semințele de quinoa sunt o sursă excelentă de proteină, furnizând toți cei nouă aminoacizi esențiali. Acest aspect le face ideale pentru vegetarieni și vegani, contribuind la construirea și repararea țesuturilor musculare.
Brandul zilei
.