Prostato Protect Complex Natural 60cps

Prostato Protect Complex Natural 60cps

Mod de utilizare: 2 capsule pe zi / conform recomandării specialistului.

Ingrediente/capsulă:
- capsulă vegetală;
- extract 4:1 din fructe de Palmier-pitic (Serenoa repens) – 95 mg;
- extract 4:1 din scoarță de Prun-african (Pygeum africanum) – 95 mg;
- extract 4:1 din semințe de Dovleac (Cucurbita pepo) – 45 mg;
- extract (hidroetanolic in bază de maltodextrină) din fructe de Merișor-canadian (Vaccinium macrocarpon), standardizat cu min. 40% proantocianidine – 30 mg;
- extract 4:1 din muguri florali de Cuișoare (Syzygium aromaticum) – 25 mg;
- Păpădie (Taraxacum officinale) rădăcină extract apos, standardizat cu min. 5% polifenoli – 25 mg;
- Astragalus (Astralagus membranaceus) rădăcină extract, standardizat cu 10% Astragaloside – 25 mg;
- extract etil-acetic 50:1 din rizomi de Turmeric (Curcuma longa), conținând minimum 95% curcuminoide – 20 mg;
- extract 4:1 din rădăcină de Ghimbir (Zingiber officinale) – 15 mg;
- extract apos (în bază de maltodextrină din grâu) 4:1 din rădăcini de Brusture (Arctium lappa L.) – 15 mg;
- pulbere de Spirulină (Arthrospira platensis) cu 60% proteine – 15 mg;
- extract etanolic din muguri florali de Salcâm-japonez (Sophora japonica), conținând 98% quercetină – 10 mg;
- extract hidroetanolic 5:1 din fructe de Piper- negru (Piper nigrum), conținând minimum 5% piperină – 5 mg.

Prostato Protect Complex Natural:
- contribuie la funcționarea normală a prostatei (Palmier-pitic, Dovleac)
- ajută la menținerea funcției reproductive și are efect benefic asupra sănătății bărbaților (Palmier-pitic)
- ajută la menținerea funcției urinare normale (Prun-african, Astragalus) la bărbații de peste 45 de ani (Palmier pitic)
- menține fluxul urinar (Palmier-pitic, Păpădie, Astragalus, Dovleac)
- susține funcția excretorie a rinichilor (Astragalus)
- menține funcția normală a vezicii urinare (Dovleac)
- ajută la menținerea libidoului (Cuișoare)
- are efect antioxidant / protejează organismul de acțiunea radicalilor liberi (Cuișoare, Ghimbir, Păpădie, Astragalus, Piper-negru, Salcam-japonez)
- susține apărarea naturală a organismului, rezistența acestuia și contribuie la purificarea sângelui (Brusture)
- susține sistemul imunitar / capacitatea de autoapărare a organismului (Ghimbir, Spirulină, Turmeric, Piper-negru )
- contribuie la menținerea vitalității / energiei, este util în caz de oboseală și are efect tonic / contribuie la rezistența împotriva oboselii (Ghimbir)

Produs notificat de Serviciul Naţional pentru Plante Medicinale, Aromatice şi Produse ale Stupului - Notificare nr16724 /30.08.2023.

Precauţii: 

A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici.

A se păstra bine inchis, ferit de lumină, de umiditate şi caldură.

Produsul este un supliment alimentar şi nu trebuie să înlocuiască un regim alimentar variat şi echilibrat şi un mod de viaţă sănătos.

A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.

Contraindicatii : Este contraindicat persoanelor cu risc hemoragic,litiaza biliara,ulcer gastro-duodenal,gastrita hiperacida,duodenita.Pentru alte posibile contraindicatii,intrebati consultantul de specialitate inainte de utilizare.

Prezentare: flacon cu 60cps vegetale.

• Produs în ROMÂNIA

• Ingrediente NATURALE

• Capsule vegetale (certificate VEGAN, NON GMO, fără dioxid de titan, fără adăugare de conservanți, fără tratament cu oxid de etilenă, fără tratament de iradiere și fără componente de origine animală)

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
Romania
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

49,00 RON
in stoc
Pretul in puncte: 98 point
Puncte premiu: 2 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
BRANDNIAVIS ORIGINERomania
Brandul zilei
.