+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Pastai Vanilie - Madagascar - Clasa A - Gourmet - 1 Bucata

 

DESCRIERE PRODUS

 • Pastaia de vanilie Madagascar de clasa A este un ingredient perfect pentru bucatarii care doresc sa imbunatateasca aromele si gustul deserturilor lor cu un ingredient de inalta calitate si puternic.
 • Clasa: A(Gourmet)
 • Gramaj: aproximativ 2-3 grame
 • Termen de valabilitate: un an de la data fabricației. A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita într-un spațiu uscat și răcoros, ferit de razele soarelui
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • 100% vanilie

APLICATII

 • Înghețată
 • Produse de patiserie
 • Deserturi
 • Băuturi
 • Produse de cofetărie
 • Arome tocane exotice
 • Aluat
 • Anglaise și sosuri
 • Aromatizarea băuturilor alcoolice și a cocktailurilor.

UTILIZARE PRODUS

 • Pastaile de vanilie Planifolia de clasa A sunt considerate printre cele mai bune si de inalta calitate.
 • Pastaile de vanilie sunt de obicei cultivate in zone tropicale si sunt cunoscute pentru aroma lor bogata, intensa si complexa de vanilie, cu note subtile de caramel si ciocolata.
 • Pastaile de vanilie sunt selectate manual pentru a se asigura o calitate constanta.
 • Pastaile de vanilie de clasa A sunt cele mai mari si cele mai frumoase pastai de vanilie, cu o lungime de aproximativ 11-12 cm.
 • Pastaile de vanilie sunt ambalate in eprubete, ceea ce le face ideale pentru utilizarea in bucatarie. Acest produs de vanilie este perfect pentru a fi folosit in retetele de deserturi, cum ar fi budinca de vanilie, prajituri, inghetata si alte deserturi fine.
 • Pastaile de vanilie din clasa A sunt considerate a fi unul dintre cele mai bune produse de vanilie disponibile pe piata datorita calitatii lor superioare si aromei intense si complexe.
 • Vanilia este un fruct originar din America, mai exact din Mexic

 SATISFACȚIA CLIENTULUI:

Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6421000000007
ORIGINE:
MADAGASCAR
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

15311
22,90 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 46 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Pastaile de vanilie Planifolia de clasa A este un ingredient perfect pentru bucatarii care doresc sa imbunatateasca aromele si gustul deserturilor lor cu un ingredient de inalta calitate si puternic.
GTINEAN 6421000000007 ORIGINEMADAGASCAR
Brandul zilei
.