Lotus Brand - Salted Pickled Mustard - Sour - Funze Mustar Murate - 350 G

DESCRIERE PRODUS

 • Frunzele de mustar murate sunt un aliment preparat prin conservarea muștarului în saramură, este o variantă populară de murături în multe culturi culinare și este cunoscută pentru gustul său distinctiv și aromele puternice.
 • Ambalaj: punga plastic
 • Fermentat natural
 • Gramaj: 350 grame
 • Continut net: 350 grame
 • Continut solid: 250 grame
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
 • Depozitarea: se va face in spatii curate, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Dupa desfacerea ambalajului se recomanda pastrarea la frigider.
 • Tara de origine: Thailanda
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

Ingrediente:

 • Frunze de muștar,
 • Apă,
 • Sare,
 • Zahăr,
 • Regulator de aciditate: E508,
 • Galanga,
 • Usturoi,
 • Conservant: E244 (sulfit),
 • Turmeric.

Valori nutritionale pentru 100 grame

 • Energie: 150 kj / 35 kcal
 • Grasimi: 0 grame   
 • Saturate: 0 grame  
 • Carbohidrati: 6,5 grame
 • Zaharuri: 1 grame
 • Fibre: 3 grame
 • Proteine: 1 grame
 • Sare: 3,5 grame 

UTILIZARE PRODUS

 • Frunzele de mustar murate sunt un aliment preparat prin conservarea muștarului în saramură, este o variantă populară de murături în multe culturi culinare și este cunoscută pentru gustul său distinctiv și aromele puternice.
 • Frunzele de mustar murate sunt un ingredient delicios și plin de aromă, obținută prin fermentarea frunzelor de muștar într-o soluție salină. Aceasta are o culoare galben-verzuie strălucitoare și o textură crocantă, care oferă o experiență gustativă interesantă și satisfăcătoare.
 • Gustul acesteia este caracterizat de o combinație perfect echilibrată de sărat și acru, cu o notă ușoară de iuțime specifică muștarului. Aromele intense și parfumate ale muștarului se îmbină armonios cu aciditatea saramurii, oferind o explozie de savoare în fiecare mușcătură.
 • Frunzele de mustar murate poat fi folosite în numeroase feluri în bucătărie. Poate fi servit ca un aperitiv delicios, adăugat în sandvișuri sau salate pentru a aduce o notă picantă și acră, sau poate fi folosit pentru a condimenta diferite preparate culinare, precum carne, pește sau legume.
 • Această murătură este renumită și apreciată pentru proprietățile sale digestive și de stimulare a poftei de mâncare. De asemenea, conține o serie de substanțe benefice pentru sănătate, precum vitamine, minerale și antioxidanți.
 • Frunzele de mustar murate este o combinație de gusturi și arome surprinzătoare, care adaugă un plus de savoare și prospătime preparatelor culinare. Indiferent dacă o savurezi ca atare sau o integrezi în rețetele tale preferate, această murătură va oferi o experiență culinară inconfundabilă și satisfăcătoare.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
29/05/2023
Achiziție neconfirmată
Frunzele de muștar murate
Comentarii
Frunzele de muștar murate sunt frunze de muștar care au fost conservate într-un amestec de oțet, sare și alte condimente. Ele sunt populare în bucătăria asiatică, în special în bucătăria coreeană și japoneză. Iată câteva informații despre frunzele de muștar murate:

Procesul de conservare: Frunzele de muștar sunt spălate și apoi puse într-un amestec de oțet, sare, zahăr și condimente, cum ar fi chili, ghimbir, usturoi etc. Acestea sunt lăsate să se marineze pentru o perioadă de timp, de obicei câteva zile sau săptămâni, pentru a dezvolta aromele și a obține o consistență mai moale și mai gustoasă.

Aroma și gust: Frunzele ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
29/05/2023
Frunzele de muștar murate
Comentarii
Frunzele de muștar murate sunt frunze de muștar care au fost conservate într-un amestec de oțet, sare și alte condimente. Ele sunt populare în bucătăria asiatică, în special în bucătăria coreeană și japoneză. Iată câteva informații despre frunzele de muștar murate:

Procesul de conservare: Frunzele de muștar sunt spălate și apoi puse într-un amestec de oțet, sare, zahăr și condimente, cum ar fi chili, ghimbir, usturoi etc. Acestea sunt lăsate să se marineze pentru o perioadă de timp, de obicei câteva zile sau săptămâni, pentru a dezvolta aromele și a obține o consistență mai moale și mai gustoasă.

Aroma și gust: Frunzele ...
A fost utilă această recenzie?
224 23
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8852032612124
ORIGINE:
THAILANDA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17206
8,90 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 18 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Frunzele de mustar murate sunt un aliment preparat prin conservarea muștarului în saramură, este o variantă populară de murături în multe culturi culinare și este cunoscută pentru gustul său distinctiv și aromele puternice.
GTINEAN 8852032612124 ORIGINETHAILANDA
Brandul zilei
.