+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50
Menu

Lipici Alimentar Pentru Decor 120 grame

13143
13,50 RON / Flacon
in stoc
Pretul in puncte: 27 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...

Lipici alimentar pentru decorurile de cofetarie. Perfect pentru aplicarea gliterului,decorurilor din pasta de zahar,florile din zahar,accesoriile pentru prajituri si orice altceva necesita fixarea pe prajituri si torturi.

Mod de utilizare : lipiciul alimentar este gata de utilizat, se poate aplica picurand direct cu aplicatorul sau utilizand o pensula potrivita pentru a aplica pe suprafata dorita.

Ingrediente : apa,carboximetilceluloza E466,conservant natural sorbat de potasiu E202

Origine : Turcia

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
.
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.
Produse stoc limitat
Livrare rapida

Oferim livrare prin curier in toate localitatile din tara

Calitate garantata si consultanta

Produsele sunt oferite dupa ce calitatea lor a fost verificata

Returnare gratuita in 14 zile *

Ai 14 zile pentru a verifica produsul