Forma Silicon Micro Round – Mini Cilndre- 40 Alveole – Praline & Mini Deserturi & Mini Patiserii – Viva Z – T09045

DESCRIERE PRODUS

 • Forma din silicon ideala pentru realizarea de mini deserturi cu efect maxi. Perfecta pentru creearea de mini deserturi si mini produse de patiserie
 • Material: silicon, non-toxic, fara gust si miros propriu
 • Numar alveole: 40
 • Culoare: alba
 • Model alveole: mini cilindre
 • Dimensiuni:
 • Lungime totala matrita: 30 cm
 • Latime matrita: 19 cm
 • Diametru alveola: 12 mm
 • Volum alveola: 5 mililitri
 • Adancime alveola: 1 cm
 • Caracteristici:
 • Reutilizabila
 • Flexibila
 • Suprafata interioara a alveolei este antiaderenta
 • Eliberarea usoara a produselor
 • Distributie uniforma a caldurii
 • Utilizare în congelator, cuptor și cuptor cu microunde
 • Rezistenta termica: -50 - + 220 grade Celsius
 • Curatare: curatarea se poate face manual sau in masina de spalata vase. A nu se utiliza produse si ustensile abrazive in procesul de curatare
 • Depozitare: inainte de depozitare asigurati-va ca matrita este perfect uscata. Depozitati-o in spatii ce nu contin obiecte ascutite. Forma de silicon poate fi indoita, nu se deformeaza
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Forma de silicon Micro Round este perfecta pentru realizarea produselor de cofetarie si patiserie , mini pentru un efect maxi
 • Forma de silicom Micro Round vă permite să creați micro bijuterii de patiserie și mini delicii sărate
 • Este conceputa pentru decorațiuni, inserții, mici mușcături pentru profesioniștii din patiserie și catering.
 • Forma este realizata din material siliconic moale și flexibil, eliberarea prăjiturii din matriță se realizeaza  ușor
 • Forma de silicon are suprafata alveolelor antiaderenta, nu necesita ungere , perfecta pentru persoanele atente la sănătate și care evită grăsimile
 • Matrița din silicon eliberează alimente coapte atunci când este răsturnată, iar alimentele congelate se desprin usor  când sunt decojite
 • Forma alimentelor preparate in forma Micro Round Pastreaza perfect forma matritei
 • Forma de silicon micro cilindre are rezistenta termica mare, poate fi utilizata pentru realizarea produselor reci si coapte
 • Forma de silicon se intretine usor, poate fi spalata manual sau in masina de spalat vase
 • Forma mini a produselor permite sa fie asezate pe toate dimensiunile de suporturi, farfurii. Produsele sunt practice, pot fi savurate dintr-o singura muscatura

AVANTAJUL UTILIZARII FORMELOR DE SILICON

 • Utilizarea formelor de silicon în bucătărie prezintă mai multe avantaje:
 1. Nonaderente: Formele de silicon sunt nonaderente, ceea ce înseamnă că alimentele nu se lipesc de suprafața lor. Nu este nevoie să ungeti sau să pulverizați formele cu unt sau ulei înainte de utilizare, ceea ce face coacerea și curățarea mai ușoară.
 2. Eliberare ușoară: Datorită proprietăților nonaderente, alimentele se eliberează ușor din forme fără a se rupe sau a se lipi. Puteți obține rezultate de coacere mai frumoase și mai uniforme, iar deserturile dvs. vor avea un aspect profesional.
 3. Distribuție uniformă a căldurii: Formele de silicon conduc căldura în mod uniform, ceea ce asigură o coacere uniformă a preparatelor. Aceasta ajută la evitarea zonelor supra-coapte sau sub-coapte și contribuie la rezultate de coacere mai consistente.
 4. Rezistență la temperaturi ridicate: Formele de silicon sunt rezistente la temperaturi înalte, ceea ce înseamnă că pot fi utilizate în cuptoare convenționale, cuptoare cu microunde și chiar în congelator. Această versatilitate permite utilizarea formelor de silicon într-o gamă largă de rețete și tehnici de gătit.
 5. Ușor de curățat: Datorită proprietăților nonaderente, formele de silicon sunt ușor de curățat. Puteți să le spălați manual cu apă caldă și săpun sau să le puneți în mașina de spălat vase. Nu necesită frecționare intensă sau lăsarea lor în apă înmuiată pentru a elimina reziduurile de coacere.
 6. Durabilitate și rezistență: Formele de silicon sunt durabile și rezistente în timp. Ele nu se vor răsuci, crăpa sau deforma în timpul utilizării sau depozitării. Cu o utilizare și întreținere corespunzătoare, acestea pot dura mulți ani.

INTRETINEREA FORMELOR  DE SILICON

 1. Curățare înainte de utilizare: Înainte de prima utilizare a formei de silicon, spălați-o în apă caldă cu săpun neutru și clătiți bine. Aceasta va îndepărta orice reziduuri sau urme de fabricație.
 2. Utilizare în coacere: Formele de silicon sunt nonaderente și nu necesită unguent sau unt pentru ungerea lor înainte de coacere. Totuși, pentru preparatele care se  pot lipi, precum unele pâini dulci sau prăjituri, puteți utiliza o cantitate mică de unt sau ulei pentru a ușura procesul de eliberare a desertului din formă.
 3. Timp și temperatură de coacere: Formele de silicon conduc căldura mai bine decât formele tradiționale de metal. Din acest motiv, este posibil să fie necesar să ajustați timpul și temperatura de coacere. În general, puteți reduce timpul de coacere și temperatura cu aproximativ 10-15% față de instrucțiunile unei rețete standard. Totuși, este recomandat să verificați preparatele mai devreme decât de obicei și să le monitorizați în timpul coacerii.
 4. Evitați utilizarea cu cuțite aspre sau obiecte metalice: Pentru a evita zgârieturile sau deteriorarea formei, evitați tăierea sau îndepărtarea deserturilor cu cuțite aspre sau obiecte metalice. Folosiți ustensile din silicon, lemn sau plastic pentru a proteja suprafața formei.
 5. Curățare după utilizare: După ce ați utilizat forma de silicon, lăsați-o să se răcească complet înainte de a o curăța. Apoi, spălați-o în apă caldă cu săpun neutru sau puneți-o în mașina de spălat vase. Formele de silicon sunt nonaderente, ceea ce face curățarea mai ușoară. Puteți folosi o perie cu peri moi sau o burete pentru a îndepărta reziduurile de coacere.
 6. Depozitare adecvată: Pentru a păstra forma de silicon într-o formă bună, depozitați-o într-un loc uscat și fără obiecte care ar putea apăsa asupra ei și deforma forma. Puteți stivui formele de silicon unul peste altul sau le puteți depozita într-un dulap sau sertar.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6916030090451
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17466
15,90 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 32 point
Puncte premiu: 1 point
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Forma de silicon Micro Round este perfecta pentru realizarea produselor de cofetarie si patiserie , mini pentru un efect maxi. Forma de silicom Micro Round vă permite să creați micro bijuterii de patiserie și mini delicii sărate. Este conceputa pentru decorațiuni, inserții, mici mușcături pentru profesioniștii din patiserie și catering.Forma este realizata din material siliconic moale și flexibil, eliberarea prăjiturii din matriță se realizeaza  ușor
GTINEAN 6916030090451 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
De interes