+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Famous Chinese Tea – Ceai Roșu – 100 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Ceai roșu chinezesc
 • Ambalaj: pungă de aluminiu, băgată într-o cutie metalică
 • Gramaj: 100 de grame
 • Formă de prezentare: frunze uscate, de culoare neagră-roșiatică
 • Produs vegan
 • Termen de valabilitate: 1 an de la data fabricației. A se consuma înainte de data înscrisă pe ambalaj
 • Depozitare: produsul se va depozita în ambalaje ermetic închise, în spații curate, răcoroase, întunecate, ferite de razele soarelui și surse de căldură
 • Țara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Ceai negru, frunze proaspete

UTILIZARE PRODUS

 • Ceaiul roşu scade nivelul colesterolului, combate constipaţia, detoxifică organismul, combate depresia, calmează pielea iritată, întăreşte sistemul imunitar, este benefică în afecţiunile renale şi, nu în ultimul rând, combate apariţia cancerului datorită antioxidanţilor pe care îi conţine
 • Datorită proprietății sale diuretice și a concentrației mare de antioxidanți, ceaiul roșu ne ajută să ne curățam organismul de toxine, previne constipația, îmbunătățește digestia, energizeaza organismu și favorizează arderea grăsimilor.
 • Ceaiul a fost și rămâne o piesă centrală în culturile asiatice, în special în China, locul de unde a provenit mai întăi
 • Ceaiul a fost cultivat la început în scopuri medicinale și de cele mai multe ori se prepară în cadrul templelor. Călugării budiști au început să consume ceai datorită efectelor sale calmante și ca un semn de respect față de natură.
 • Ceremonia ceaiului s-a născut ca urmare al respectului pentru natură și nevoia de pace sufletească, lucruri indispensabile în ceremoniile religioasele
 • Pe măsură ce timpul a trecut, ceremonia ceaiului nu s-a mai patracticat doar la ceremoniile religioase ci și la anumite evenimente sociale, culturale și tradiționale, pentru a onora familia regală sau pentru a marca diferite evenimente importante din viața oamenilor.
 • Una dintre celebrele ceremonii chinezești de ceai este cea numită ceremonia ceaiului Gongfu. Aceasta mai este cunoscută și sub numele de ceremonia ceaiului Kungfu.
 • Unii instorici susțin că această ceremonie a apărut în regiunea Fujiang în timp ce alții vorbesc de regiunea Guangdong. În timpul acestei ceremonii se servea o varietate de ceaiuri tradiționale chinezești.
 • „Gongfu cha” reprezintă ceremonialul de preparare și servire al ceaiului ca un semn de respect pentru oaspeți.
 • În zilele noastre în magazinele de ceai din China și Taiwan aceste ceremonii tradiționale reprezintă modalități de a capta atenția turiștilor, și de a răspândi tradiția ceaiului chinezesc.
 • Fiecare ceremonie implică o pregătire în prealabil a unei atmosfere potrivite, instrumente speciale și mai ales mult timp pentru a pregăti sufletește întregul ritual.
 • Înainte de a efectua ceremonia ceaiului, persoana care va prepara ceaiul trebuie în primul rand să se relaxeze, să se gândească la aspectele pozitive ale vieții și să fie împăcat cu sine însuși și cu întregul Univers.
 • Întregul ceremonial al ceaiului trebuie să fie făcut într-o manieră calmă și relaxantă pentru a crea cu adevărat o ceremonie liniștită și unică a ceaiului
 • De obicei se ultilizeaza o varietate de ceaiuri chinezești pentru ceremonia tradițională. Soiul de ceai trebuie să fie atent selectat în prealabil, luandu-se în considerare atât caracteristicile fizice cât și cele spirituale.
 • Caracteristicile fizice se referă la parfum, gust și formă, în timp ce cele spirituale se referă la istoricul ceaiului, numele și originea sa.
 • Pentru ceremonia tradițională, trebuie fie folosită doar cea mai pură și mai curată apă, pentru a asigura nu numai o băutură perfectă, ci și respectul și admirația față de mama natură.
 • Instrumentele care trebuie folosite pentru ceremonia ceaiului sunt un ceainic de porțelan, un ulcior de ceai , o tavă de infuzie, o linguriță, de obicei trei cești mici și un filtru de ceai.
 • Chinezii folosesc de obicei opere de artă și obiecte frumoase în decorarea camerei în care are loc ceremonia pentru a crea un mediu plăcut și pentru a face oaspeții să se simtă relaxați, să se bucure pe deplin de întregul ritual.
 • Modalitatea de servire trebuie să fie relaxată și grațioasă, realizată mai ales prin mișcări fine ale mâinilor, expresii faciale și îmbrăcăminte tradițională.

SATISFACȚIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clienților noștri a unei experiențe 100% satisfăcătoare este prioritatea noastră principală. La rubrica “ IMPRESII ȘI COMENTARII” simțiți-vă liberi să ne transmiteți impresiile și experiențele , atât pozitive cât și negative, pe care le-ați avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 008848
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

16142
47,74 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 96 point
Puncte premiu: 2 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Ceaiul roșu este un ceai tradițional chinezesc, cu o aromă puternică, dar și cu multe beneficii pentru sănătate, precum scăderea nivelului colesterolului, detoxifierea organismului, combaterea depresieisau întărirea sistemului imunitar.
GTINEAN 008848
Brandul zilei
.