Dried Assorted Spices - Condimente Uscate Asortate - Nature's Best Harvest - 180 Gr.

DESCRIERE PRODUS

 • Dried Assorted Spices este o selecție excepțională de condimente uscate de calitate superioară, care adaugă o explozie de arome și gusturi în bucătăria ta.
 • Ambalaj: punga plastic cu fermoar cu inchidere ermetica
 • Gramaj: 180 grame
 • Este potrivit pentru vegani.
 • Produs natural
 • Termen de valabilitate : 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj 
 • Depozitarea:
 • Se va face in spatii curate, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Anason stelat,
 • Scorțișoară,
 • Piper de Sichuan,
 • Lemn dulce,
 • Frunze de dafin,
 • Cuișoare,
 • Fenicul,
 • Coajă de portocală uscată,
 • Cardamon uscat.

VALORI NUTRITIONALE  per 100g

 • Energie 470 kj/112 kcal
 • Grasimi 0 grame
 • Din care saturate 0 grame
 • Carbohidrati 2 grame
 • Din care zaharuri 0 grame
 • Proteine 0,5 grame
 • Sare 0,16 grame

 

UTILIZARE PRODUS

 • Dried Assorted Spices este o selecție excepțională de condimente uscate de calitate superioară, care adaugă o explozie de arome și gusturi în bucătăria ta. Această colecție cuprinde o varietate de condimente populare, fiecare fiind atent selectată pentru a oferi experiențe culinare unice și delicioase.
 • Fie că ești un bucătar pasionat sau doar începi să experimentezi în bucătărie, Dried Assorted Spices îți oferă o gamă largă de arome pentru a-ți îmbunătăți preparatele culinare. Fiecare condiment este uscat și măcinat cu grijă pentru a păstra prospețimea și puterea lor de aromatizare.
 • Aceast mix de diverse condimente include opțiuni precum piper negru, boia dulce, boia iute, coriandru măcinat, oregano, mărar, usturoi granulat, cimbru și multe altele.
 • Condimentele uscate asortate sunt ambalate în recipiente convenabile, care mențin condimentele proaspete și le protejează de umiditate și lumină, astfel încât să își păstreze aromele autentice.
 • Condimentele asortate pot fi utilizate într-o varietate largă de preparate culinare, precum carne, pește, legume, supe, sosuri sau salate. Fie că dorești să adaugi un gust intens și condimentat sau să explorezi arome exotice și înăbușitoare, această selecție de condimente este perfectă pentru a-ți transforma mâncărurile în opere culinare deosebite.
 • Condimentele uscate asortate îți oferă versatilitate și calitate în fiecare linguriță. Descoperă aromele autentice ale acestor condimente uscate și bucură-te de o experiență gustativă senzațională în fiecare masă.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
25/05/2023
Achiziție neconfirmată
Condimente Asortate
Comentarii
Dried Assorted Spices (Condimente Uscate Asortate) este cu siguranță o selecție excepțională pentru a-ți îmbogăți bucătăria cu arome și gusturi intense. Această colecție de condimente uscate de calitate superioară este perfectă pentru a aduce o notă distinctivă în preparatele tale culinare.

Această selecție de condimente uscate poate include o varietate de opțiuni, precum piper negru, scorțișoară, cuișoare, ghimbir, nucșoară, măghiran, oregano, chimen, coriandru, busuioc, piper cayenne, și multe altele. Fiecare condiment are propriile sale arome și caracteristici, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a-ți satisface gusturile și preferințele culinare.

Aceste condimente uscate pot fi utilizate într-o varietate de feluri de mâncare, ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
25/05/2023
Condimente Asortate
Comentarii
Dried Assorted Spices (Condimente Uscate Asortate) este cu siguranță o selecție excepțională pentru a-ți îmbogăți bucătăria cu arome și gusturi intense. Această colecție de condimente uscate de calitate superioară este perfectă pentru a aduce o notă distinctivă în preparatele tale culinare.

Această selecție de condimente uscate poate include o varietate de opțiuni, precum piper negru, scorțișoară, cuișoare, ghimbir, nucșoară, măghiran, oregano, chimen, coriandru, busuioc, piper cayenne, și multe altele. Fiecare condiment are propriile sale arome și caracteristici, oferind o gamă largă de opțiuni pentru a-ți satisface gusturile și preferințele culinare.

Aceste condimente uscate pot fi utilizate într-o varietate de feluri de mâncare, ...
A fost utilă această recenzie?
345 26
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8717624006753
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17227
26,90 RON / Punga
in stoc
Pretul in puncte: 54 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Dried Assorted Spices este o selecție excepțională de condimente uscate de calitate superioară, care adaugă o explozie de arome și gusturi în bucătăria ta.
GTINEAN 8717624006753 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.