Drajeuri Sprinkles -Perle Amestec 2-10 mm Culoare Sidef - Decorare Torturi & Deserturi & Inghetate - 1000 GR - Dr Gusto

DESCRIERE PRODUS

 • Drajeuri  in forma de sfera 2-10 mm, ideale pentru decorarea deserturilor, torturilor si inghetatelor 
 • Gramaj: 1000 grame
 • Forma: perla 2-10 mm
 • Culoare: sidef
 • Ambalaj: flacon plastic cu capac cu filet 
 • Producator: Dr Gusto
 • Termen de valabilitate: 36 de luni de la data fabricatiei. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj 
 • Depozitare: se vor depozita in locuri racoroase, cu temperaturi pana in+ 25 grade Celsius, cu umiditatea relativa a aerului mai mica de 75%, ferite de lumina si surse de caldura
 • Tara de origine: Turcia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Dextroza
 • Zahar
 • Amidon de porumb
 • Dextrin
 • Guma araba E414
 • Srearat de magneziu
 • Aroma artificiala E 470B
 • Apa
 • Silicat de aluminiu
 • Colorant: E555, E172, E110, E 133, E122, E1O2, E 153, E 127, E 155

VALOARE NUTRITIVA PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Valoare energetica- 453 kcal
 • Grasimi – 14,4 grame
 • Acizi grasi saturati – 0,0 grame
 • Colesterol: 0,0 grame
 • Sodiu: 0,0 grame
 • Glucide –80 grame
 • Zaharuri – 53 grame
 • Proteine – 0,0 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Drajeurile perle sunt decorațiuni de cofetarie mici, colorate, folosite pentru a adăuga o notă decorativă și o notă de culoare diferitelor deserturi și produse de patiserie. Iată câteva informații despre drajeurile inima
 1. Aspect: Drajeurile perle sunt bucăți mici, solide, făcute din zahăr sau ciocolată, adesea acoperite în culori vibrante. 
 2. Utilizare: Drajeurile perle sunt utilizate în mod obișnuit pentru a decora prăjituri, cupcakes, fursecuri, înghețată și alte delicii dulci. Ele sunt adesea stropite peste glazură, glazură sau frișcă pentru a adăuga atractivitate vizuală și textura.
 3. Varietăți de culori: Drajeurile perle vin într-o gamă largă de culori, inclusiv sortimente curcubeu, pasteluri, metalizate și chiar forme și culori tematice pentru anumite ocazii sau sărbători.
 4. Sprinkles de bricolaj: În timp ce drajeurile cumpărate din magazin sunt disponibile pe scară largă, unii pasionați de coacere preferă să-și facă propriile drajeuri de casă. Acest lucru permite mai multă personalizare și creativitate în alegerea culorilor, aromelor și formelor.
 5. Decorare și distracție: Drajeurile  nu sunt doar atractive din punct de vedere vizual, ci pot adăuga și o notă distractivă și festivă deserturilor. Sunt populare pentru zile de naștere, sărbători și ocazii speciale, oferind un element suplimentar de sărbătoare și încântare
 6. Depozitare și termen de valabilitate: Drajeurile  au o durată lungă de valabilitate dacă sunt depozitate corespunzător într-un loc răcoros și uscat. Se recomandă păstrarea lor în recipiente etanșe pentru a le menține prospețimea și a preveni aglomerarea.
 • Nu uitați să verificați ingredientele stropilor dacă aveți restricții alimentare sau alergii specifice, deoarece unele pot conține aditivi sau alergeni. Sprinkles-urile sunt o modalitate încântătoare de a adăuga un element jucăuș și decorativ produselor de copt și deserturilor, permițându-vă să le personalizați și să le faceți atractive vizual.
 • Drajeurile perla va transforma orice prajitura sau desert intr-o explozie de culoare si veselie
 • Drajeurile perla sunt un mod usor de decorare a deserturilor, economiste timp si garanteaza realizarea unor produse spectaculoase, cu un aspect profesionist
 • Prajiturile, briosele, gogosile, browneis-urile, torturile nu doar vor fi decorate special, dar vor primi si un plus de savoare cu drajeurile perla
 • Drajeurile perla sunt ideale pentru personalizarea bomboanelor de ciocolata, a inghetatelor
 • Drajeurile perla sunt perfecte pentru orice ocazie
 • Drajeurile perla sunt preferatele copiilor. Puteti implica copiii in decorarea deserturilor pentru petreceri si veti avea parte de distractie garantata
 • Drajeurile perla sunt ideale pentru decorarea torturilor elegante de nunta si aniversari

 

 

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8684224001702
ORIGINE:
TURCIA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

14816
148,00 RON / Flacon
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 3+ 5+ 10+
Pret 145,04 RON 143,56 RON 140,60 RON
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 296 point
Puncte premiu: 7 points
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Drajeurile perla  sunt un mod usor, elgant de decorarea a torturilor si deserturilor pentru diferite ocazii. Drajeurile perla se gasesc in culori si dimensiuni  variate, ceea ce va permite sa va lasati imaginatia sa creeze decoruri spectaculoase, monocromatice sau intr-o explozie de culoare
BRANDDr. Gusto GTINEAN 8684224001702 ORIGINETURCIA
Brandul zilei
.