Ciocolata Lapte Cacao Barry Callebaut (Papua Noua Guinee) 35.8%, punga 1 kg

Salvati 25%

Ciocolata de acoperire cu Lapte Papua este o ciocolată cu lapte deosebit de cremoasă. Gustul său este ușor fructat, cu note de alune și caramel. Ciocolata Papouasie Barry este o ciocolată cu lapte cu 35,8% cacao, obținută din boabe de cacao din Papua Noua Guinee, în principal din soiul Forastero.

Ușor de utilizat, aceste pistole Barry de ciocolată de aproximativ 2 g permit o dozare ușoară pentru toate rețetele tale de ciocolată. Ambalajul de cacao Barry este special conceput pentru a asigura o bună conservare a ciocolatei dumneavoastră după deschidere.

Papua Noua Guinee cultivă unele dintre cele mai aromate boabe de cacao din lume. Boabele de cacao care intră în această couverture Cacao Barry sunt în primul rând Forastero, o boabe originară cel mai probabil din bazinul Amazonului. Astăzi, Forastero reprezintă 80% din oferta mondială de cacao. Această ciocolată de acoperire cu lapte de origine Papua Guineea este caracterizată printr-o textură foarte cremoasă care dezvăluie note de alune de pădure, fructe și o notă de caramel.

 

Compozitie: cacao 35% (30% unt de cacao (MG), 5% cacao fara grasime), 23% lapte.

Această ciocolată de acoperire cu lapte Barry Papuasie se potrivește perfect cu turtă dulce, caramel, nucă, ceai verde, lemn dulce, zmeură, ghimbir.

Utilizare: Ideal pentru modelarea ciocolatei și bomboanelor, acoperire.

Pungă de 1 kg de pistole de ciocolată cu lapte Barry Papouasie.

Papuaosie.JPG?1664708307668

Sfaturi de la Specialisti

Rezolvarea problemelor cu ciocolata

Determinarea cauzei problemelor si corectarea acestora poate fi o experiență dificilă. Acest articol va acoperi unele dintre cele mai frecvente probleme întâlnite în producția de ciocolată.

Ciocolata nu se eliberează deloc din matriță


 

 • Ciocolata nu a fost temperată (sau precristalizată)

De aceea ciocolata ta nu s-a intarit si se lipeste in schimb de matrita. Temperați-vă întotdeauna (sau precristalizați) ciocolata în mod corespunzător înainte de a vă crea delicatese cu ea.


IMPORTANȚA TEMPERĂRII CIOCOLATEI
 
 

De ce topirea ciocolatei nu este suficientă?

Dacă pur și simplu ai topi ciocolata în loc să o temperezi înainte de procesare, nu ar da rezultatele care fac un produs de ciocolată irezistibil de atrăgător. Ar dura mult timp (chiar ore) pentru a se întări, iar coaja de ciocolată ar părea mata și se va topi ușor. În plus, ciocolata ta ar fi puțin cauciucoasă, în loc să aibă acel snap delicios atunci când o muști și ar avea proprietăți de contracție slabe, făcând-o să se demuleze cu dificultate.

Cum să temperezi ciocolata

Scopul temperării ciocolatei este de a precristaliza untul de cacao din ea, ceea ce este important pentru a pregăti ciocolata pentru procesare. În timpul temperarii, untul de cacao din ciocolată capătă o formă cristalină stabilă. Acest lucru garantează un produs finisat perfect, cu un luciu satinat și o strângere dură. De asemenea, face ca ciocolata sa se contracte in timpul racirii, facand deformarea mult mai usoara.

 


 • Ciocolata a fost subcristalizată

  Untul de cacao din ciocolata ta nu avea structura cristalină potrivită și, prin urmare, nu s-a putut întări. Temperați-vă întotdeauna ciocolata în mod corespunzător înainte de a lucra cu ea.

  Simptomele, efectele și cauzele ciocolatei subcristalizate

  Temperarea ciocolatei (sau, mai bine, precristalizarea ciocolatei) înseamnă manipularea acesteia în așa fel încât untul de cacao din ea să capete o formă cristalină stabilă, făcând ciocolata gata de procesare. Indiferent de metoda de temperare pe care o aplicați, verificați întotdeauna dacă ciocolata dvs. este temperată perfect înainte de a o folosi. Faceți acest lucru scufundând un cuțit de paletă în ciocolată și lăsând-o să se întărească. Dacă ciocolata ta nu s-a întărit după cinci minute, înseamnă că nu are cantitatea potrivită de cristale de unt de cacao

 

.Temperare ciocolata.JPG?1664709463871


 

 

Dacă ați folosi ciocolată subcristalizată pentru a vă crea produsele de ciocolată, acestea nu vor fi lucioase; iar coaja lor de ciocolată ar avea o culoare gri, pete  și s-ar topi la atingere. Mai mult, ciocolatele turnate și figurile goale s-ar întări foarte lent și ar fi foarte greu de deformat. Pe scurt: ar rezulta un produs foarte neatrăgător.

Cum să remediezi ciocolata subcristalizată

Aducerea ciocolatei subcristalizate într-o stare de funcționare este destul de ușoară. Trebuie doar să adăugați mai multe cristale de unt de cacao. În practică, pur și simplu turnați Callets™ de ciocolată solidă (acestea sunt deja temperate, deci conțin cantitatea potrivită de cristale de unt de cacao) în ciocolata subcristalizată și le amestecați. Veți observa că bucățile solide de ciocolată se vor topi treptat mai lent si cu mai multa dificultate. Continuați să amestecați până când toate bucățile se topesc. Ciocolata ta este acum perfect temperată și gata de utilizare.

O altă metodă de „însămânțare” a cristalelor de unt de cacao în ciocolata subcristalizată este prin adăugarea lui Mycryo. Mycryo este unt de cacao pur sub formă de pudră, care are, de asemenea, forma stabilă de cristal de care aveți nevoie pentru a face ciocolata să fie perfect lucrabilă.


 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
Culoare:
Maro
Ambalare :
1 kg
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

215804
119,00 RON
89,00 RON / Punga
Discount: 30,00 RON
Discounturile noastre de cantitate (pret cu taxe ):
Cantitate 3+ 5+ 10+
Pret 87,22 RON 86,33 RON 84,55 RON
in stoc
Pretul in puncte: 178 point
Puncte premiu: 4 points
+
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Această ciocolată de acoperire cu lapte Barry Papuasie se potrivește perfect cu turtă dulce, caramel, nucă, ceai verde, lemn dulce, zmeură, ghimbir.
Brandul zilei
.