Amidon Grâu - Wheat Starch - 450 Gr.

DESCRIERE PRODUS

 • Amidonul de grâu, este o substanță extrasă din grâul comun (Triticum aestivum). Este un carbohidrat complex și reprezintă principala sursă de energie pentru plantele de grâu.
 • Cantitate: 450 grame
 • Continut: pudra
 • Fără potențiatori de aromă adăugati
 • Fara MSG adăugat
 • Fără conservanți adăugati
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscriptionata pe ambalaj
 • Depozitare: se va depozita in ambalajul original, in spatii intunecoase, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura.
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

INGREDIENTE

 • Amidon de grau

VALORI NUTRITIONALE PENTRU 100 GRAME PRODUS

 • Energie: 1486 Kj / 355 kcal
 • Grăsimi: 0 grame
 • Grăsimi saturate: 0 grame
 • Carbohidrați: 87,4 grame
 • Zaharuri: 0 grame
 • Proteine​: 0 grame
 • Sare: 0,07 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Amidonul de grâu, este o substanță extrasă din grâul comun (Triticum aestivum). Este un carbohidrat complex și reprezintă principala sursă de energie pentru plantele de grâu. Acesta este un ingredient alimentar versatil și este utilizat în diferite industrii, inclusiv în producția de alimente, farmaceutică și cosmetică.
 • Amidonul de grâu este obținut prin procesarea grâului pentru a îndepărta proteinele, fibrele și alte impurități. După recoltare, boabele de grâu sunt curățate, măcinate și amestecate cu apă pentru a forma o pastă. Această pastă este ulterior trecută printr-un proces de separare, în care componentele nedorite sunt îndepărtate, iar amidonul este izolat și uscat.
 • Amidonul de grâu este definit prin culoarea lui albă și textura fină. Acesta este solubil în apă caldă și formează o pastă vâscoasă și translucidă atunci când este amestecat cu lichid. Amidonul de grâu este adesea utilizat ca agent de îngroșare, emulgator și stabilizator în industria alimentară. De exemplu, este folosit pentru a îmbunătăți textura și consistența alimentelor precum sosuri, supe, deserturi și produse de panificație.
 • Amidonul de grâu datorită capacității sale de a forma geluri și de a reține apă, este utilizat și în producția de produse farmaceutice și cosmetice. Poate fi întâlnit în compoziția cremelor, loțiunilor și altor produse pentru îngrijirea pielii, contribuind la hidratarea și păstrarea umidității acesteia.
 • Este important de menționat că amidonul de grâu poate conține gluten, un complex de proteine care poate fi dăunător persoanelor cu boala celiacă sau sensibilitate la gluten.
 • Amidonul de grâu reprezintă o substanță versatilă și larg utilizată în industria alimentară, farmaceutică și cosmetică. Este un ingredient important în multe produse și contribuie la îmbunătățirea texturii, consistenței și stabilității acestora.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacataore este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Dana Valer
31/05/2023
Achiziție neconfirmată
Versatil
Comentarii
Amidonul de grâu este un ingredient versatil utilizat în diverse preparate culinare pentru a conferi consistență, a îngroșa sosuri sau a obține texturi moi și pufoase. Iată câteva modalități în care se poate folosi amidonul de grâu:

Îngroșarea sosurilor: Amidonul de grâu este adesea folosit pentru a îngroșa sosurile, cum ar fi sosul de roșii, sosurile cremoase sau sosurile pentru fripturi. Se poate adăuga în timpul gătirii, amestecându-se cu lichidul cald din sos până se obține consistența dorită.

Patiserie și produse de panificație: Amidonul de grâu poate fi adăugat în rețetele de prăjituri, tarte, clătite, prăjituri sau alte produse de panificație. Ajută ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Dana Valer
Dana Valer
Achiziție neconfirmată
31/05/2023
Versatil
Comentarii
Amidonul de grâu este un ingredient versatil utilizat în diverse preparate culinare pentru a conferi consistență, a îngroșa sosuri sau a obține texturi moi și pufoase. Iată câteva modalități în care se poate folosi amidonul de grâu:

Îngroșarea sosurilor: Amidonul de grâu este adesea folosit pentru a îngroșa sosurile, cum ar fi sosul de roșii, sosurile cremoase sau sosurile pentru fripturi. Se poate adăuga în timpul gătirii, amestecându-se cu lichidul cald din sos până se obține consistența dorită.

Patiserie și produse de panificație: Amidonul de grâu poate fi adăugat în rețetele de prăjituri, tarte, clătite, prăjituri sau alte produse de panificație. Ajută ...
A fost utilă această recenzie?
22 19
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 697060330057
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17209
14,50 RON / Punga
Momentan Indisponibil
Pretul in puncte: 29 point
Puncte premiu: 1 point
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Amidonul de grâu, este o substanță extrasă din grâul comun (Triticum aestivum). Este un carbohidrat complex și reprezintă principala sursă de energie pentru plantele de grâu.
GTINEAN 697060330057 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.