Alune Aroma Usturoi - Farm Pack - Garlic Flavoured Peanuts In Shell - 300 G

DESCRIERE PRODUS

 • Alunele cu aroma de usturoi cu coaja lor crocantă și savuroasă, sunt perfecte pentru momentele de relaxare, petreceri sau pentru a fi savurate în timpul vizionării unui film.
 • Ambalaj: punga plastic
 • Gramaj: 300 g
 • Termen de valabilitate: 2 ani de la data fabricatiei inscrisa pe ambalaj
 • Depozitarea: se va face in spatii curate, racoroase, ferite de razele soarelui si alte surse de caldura
 • Tara de origine: Vietnam
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

Ingrediente:

 • Alune 90%
 • Aroma naturala de usturoi 8%
 • Sare

Valori nutritionale pentru 100 grame

 • Energie: 2400 kj / 571 kcal
 • Grasimi: 45,4 grame   
 • Saturate: 7,9 grame  
 • Carbohidrati: 19,6 grame
 • Zaharuri: 3,2 grame
 • Proteine: 21,4 grame
 • Sare: 0,1 grame 

UTILIZARE PRODUS

 • Farm Pack Garlic Flavoured Peanuts in Shell reprezintă o delicioasă gustare cu alune în coajă, aromatizate cu usturoi. Acestea sunt pregătite cu grijă utilizând alune proaspete și arome naturale de usturoi pentru a oferi o experiență gustativă inconfundabilă.
 • Alunele cu aroma de usturoi cu coaja lor crocantă și savuroasă, sunt perfecte pentru momentele de relaxare, petreceri sau pentru a fi savurate în timpul vizionării unui film. Gustarea este potrivită pentru toată familia și poate fi servită cu încredere la diverse ocazii.
 • Alunele cu aroma de usturoi adaugă un plus de savoare, conferind o notă distinctivă acestor alune în coajă. Fiecare alună este învelită într-o coajă protectoare, păstrându-le prospețimea și crocăntimea, și oferindu-ți posibilitatea de a te bucura de această gustare delicioasă.
 • Alunele in coaja cu aroma de usturoi este o sursă excelentă de proteine și grăsimi sănătoase, aducând un aport nutritiv valoros în dieta ta. Acestea sunt ambalate într-un mod practic și ușor de transportat, astfel încât le poți lua cu tine oriunde mergi.
 • Alunele cu aroma de usturoi au gustul inconfundabil ce trebuie experimentat si te vei bucura de o gustare crocantă, savuroasă și plină de arome, care te va cuceri din prima.
 • Aromele naturale de usturoi sunt adăugate în timpul procesului de preparare a alunelor, pentru a obține o distribuție uniformă a gustului pe fiecare alună. Astfel, fiecare înghițitură este plină de savoare.
 • Aromele utilizate în Garlic Flavoured Peanuts sunt obținute din usturoiul proaspăt, pentru a recria gustul autentic al usturoiului. Acest lucru contribuie la experiența gustativă autentică și plăcută a alunelor în coajă.
 • Alunele în coajă sunt cunoscute pentru textura lor crocantă și gustul lor savuros. Aroma de usturoi adaugă o notă suplimentară de complexitate și plăcere gustativă, completând perfect caracteristicile naturale ale alunelor.
 • Pe lângă gustul lor delicios, aceste alune cu aromă de usturoi sunt și o sursă valoroasă de nutrienți. Acestea conțin proteine și grăsimi sănătoase, fiind o gustare energizantă și hrănitoare.
 • Alunele cu aroma de usturoi pot fi consumate ca atare, fiind o gustare perfectă pentru momentele de răsfăț. De asemenea, acestea pot fi folosite în rețete diverse, adăugând o notă specială de aromă și textură în preparate culinare. 

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin
25/05/2023
Achiziție neconfirmată
Alune cu aroma de usturoi
Comentarii
Alunele cu aroma de usturoi, având coaja lor crocantă și savuroasă, pot fi într-adevăr o alegere excelentă pentru momentele de relaxare. Gustul intens de usturoi și textura crocantă a cojii oferă o experiență delicioasă și satisfăcătoare.

Aceste alune sunt adesea pregătite prin coacerea alunelor crude, urmată de o aromatizare cu pudră de usturoi și alte condimente. Acest proces conferă nucilor un gust puternic de usturoi și o coajă crocantă, care le face plăcute de mestecat.

În timp ce te relaxezi și savurezi aceste alune, poți beneficia și de unele proprietăți nutritive. Alunele sunt bogate în proteine, fibre, grăsimi sănătoase și vitamine și ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin
Catalin
Achiziție neconfirmată
25/05/2023
Alune cu aroma de usturoi
Comentarii
Alunele cu aroma de usturoi, având coaja lor crocantă și savuroasă, pot fi într-adevăr o alegere excelentă pentru momentele de relaxare. Gustul intens de usturoi și textura crocantă a cojii oferă o experiență delicioasă și satisfăcătoare.

Aceste alune sunt adesea pregătite prin coacerea alunelor crude, urmată de o aromatizare cu pudră de usturoi și alte condimente. Acest proces conferă nucilor un gust puternic de usturoi și o coajă crocantă, care le face plăcute de mestecat.

În timp ce te relaxezi și savurezi aceste alune, poți beneficia și de unele proprietăți nutritive. Alunele sunt bogate în proteine, fibre, grăsimi sănătoase și vitamine și ...
A fost utilă această recenzie?
323 26
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 8938502623170
ORIGINE:
VIETNAM
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17205
24,90 RON / Punga
in stoc
Pretul in puncte: 50 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Alunele cu aroma de usturoi cu coaja lor crocantă și savuroasă, sunt perfecte pentru momentele de relaxare, petreceri sau pentru a fi savurate în timpul vizionării unui film.
GTINEAN 8938502623170 ORIGINEVIETNAM
Brandul zilei
.