+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Vegeta- Amestec Universal Pentru Mancaruri – Bogatia Gustului- 1000 + 200 Grame

DESCRIERE PRODUS

 • Vegeta este un amestec universal pentru mancaruri, obtinut dintr-un amestec de condimente vegetale deshidratate, ce adauga aroma si savoare preparatelor in care este adaugat
 • Ambalaj: punga de aluminiu resigilabila
 • Gramaj: 1000+ 200 grame
 • Forma de prezentare: pudra granulata
 • Dozare: pentru o portie de 250 ml de mancare fiarta sau inabusita, supe, sosuri, orez, legume si carne, adaugati 1 lingurita( 3 gr) de Vegeta cu 5 minute inainte de terminarea mancarurilor. Asezonti dupa gust carnea si pestele cu Vegeta inainte de preparare
 • Termen de valabilitate: 3 ani de la data ambalarii. A se consuma inainte de data inscrisa pe ambalaj
 • Depozitare: in spatii uscate, la temperatura camerei, ferite de razele soarelui
 • Tara de origine: Croatia
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Sare iodata
 • Legume uscate 15,5%- morcov, pastarnac, cartof, ceapa, telina, frunze de patrunjel
 • Potentiatori de aroma- monoglutamat de sodiu, inozinat disodic
 • Zahar
 • Condimente
 • Amidon de porumb
 • Colorant -riboflavina

VALORI NUTRITIONLE PENTRU 100 GRME PRODUS

 • Energie: 662 kj / 157 kcal
 • Grasimi: 0,5 grame
 • Grasimi saturate: 0,3 grame
 • Carbohidrati:27 grame
 • Zaharuri: 22 grame
 • Fibre: 5,0 grame
 • Proteine: 8,5 grame
 • Sare: 56,9 grame

UTILIZARE PRODUS

 • Vegeta este un brand cunoscut pentru un produs condimentar universal, creat inițial în Croația, dar care s-a răspândit pe scară largă în Europa și în alte părți ale lumii. Acest produs condimentar are mai multe variante, dar cel mai cunoscut este un amestec de condimente vegetale deshidratate, care adaugă savoare și aromă diferitelor preparate culinare.
 • Iată câteva informații despre Vegeta:
 1. Ingrediente: Vegeta este de obicei compusă dintr-o combinație de legume uscate (cum ar fi morcovii, ceapa, pătrunjelul, telina), sare, zahăr și diferite ierburi și mirodenii. Ingredientele exacte pot varia ușor în funcție de varianta specifică.
 2. Utilizare: Vegeta este folosită pentru a da savoare și gust preparatelor culinare. Poate fi folosită în supe, ciorbe, tocănițe, sosuri, orez, paste, legume gătite și multe altele. De asemenea, poate fi folosită pentru a condimenta carnea înainte de gătire sau pentru a da savoare preparatelor la grătar.
 3. Variante: Pe lângă varianta clasică, Vegeta este disponibilă în diferite variante, cum ar fi Vegeta Natur (care nu conține aditivi sau conservanți artificiali), Vegeta No MSG (fără glutamat monosodic), Vegeta cu usturoi sau Vegeta cu ierburi aromate. Aceste variante pot oferi nuanțe de gust suplimentare.
 4. Apreciată în bucătăria europeană: Vegeta este foarte populară în Europa Centrală și de Est, dar a devenit cunoscută și în alte părți ale lumii, datorită versatilității sale în bucătărie.
 5. Mod de folosire: Vegeta poate fi adăugată direct la preparatele culinare în timpul gătirii sau poate fi amestecată cu apă pentru a obține un bulion rapid și aromat. Cantitatea de Vegeta folosită depinde de gusturile personale și de dimensiunea porției.
 6. Sfaturi de achiziționare: Verificați eticheta produsului pentru a vă asigura că nu conține ingrediente la care sunteți alergic sau pe care doriți să le evitați. De asemenea, consultați data de expirare pentru a vă asigura că produsul este proaspăt.
 • În concluzie, Vegeta este un produs condimentar versatil și popular, cunoscut pentru a adăuga savoare și gust preparatelor culinare.
 • Este apreciat pentru ușurința sa de utilizare și pentru capacitatea de a îmbunătăți aroma

MOD DE FOLOSIRE VEGETA

 • Vegeta este un produs condimentar versatil care poate fi folosit pentru a da savoare preparatelor culinare.
 • Iată câteva modalități de utilizare a Vegeta:
 1. În supe și ciorbe: Vegeta poate fi adăugată în supe și ciorbe pentru a intensifica gustul. De obicei, se adaugă o linguriță sau o lingură de Vegeta, în funcție de gust, la începutul gătirii. Gustați și ajustați cantitatea dacă este necesară.
 2. La gătirea orezului și pastelor: Puteți amesteca Vegeta cu apa și adăuga această pastă la orez sau paste în timpul gătirii pentru a le da un gust mai bogat.
 3. La grătar sau la marinat: Vegeta poate fi amestecată cu ulei de măsline și utilizată pentru a marinat carne, pește sau legume înainte de a le găti la grătar. Aceasta va adăuga un gust delicios preparatelor.
 4. La legumele gătite: Presărați puțină Vegeta peste legumele gătite la abur sau la cuptor pentru a le da un gust mai bogat.
 5. În sosuri: Puteți adăuga Vegeta la sosurile pentru paste, sosurile pentru carne sau sosurile pentru legume pentru a le intensifica aroma și gustul.
 6. La prăjituri și pui la cuptor: Vegeta poate fi utilizată chiar și în unele preparate de prăjituri sau la gătitul puiului la cuptor pentru a adăuga un gust subtil de legume.
 7. În mâncăruri rapide: Dacă gătiți rapid și doriți să dați gust preparatelor într-un mod simplu, puteți presăra Vegeta peste carne, cartofi sau alte legume în timpul gătirii. Aceasta adaugă instant un gust bogat.
 8. Bulion rapid: Pentru a face un bulion rapid, amestecați Vegeta cu apă fierbinte într-un raport de aproximativ o lingură de Vegeta la 500 ml de apă. Puteți folosi acest bulion pentru a găti supe sau pentru a da savoare altor preparate.
 9. Gustați și ajustați: Gustați preparatele pe măsură ce adăugați Vegeta și ajustați cantitatea în funcție de preferințele dvs. Personale. Unele persoane preferă un gust mai puternic, în timp ce altele preferă o cantitate mai mică.
 • Rețineți că Vegeta conține sare, deci luați în considerare acest aspect atunci când adăugați sare suplimentară la preparatele dvs.
 • În general, Vegeta este un produs versatil care poate adăuga savoare și aromă delicioasă preparatelor culinare și poate fi adaptată la o varietate de rețete.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 385010407784
GRAMAJ (grame) :
1000 g
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18083
32,50 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 65 point
Puncte premiu: 2 points
+
Vegeta este un amestec universal pentru mancaruri, obtinut dintr-un amestec de condimente vegetale deshidratate, ce adauga aroma si savoare preparatelor in care este adaugat. Vegeta este un produs condimentar versatil și popular, cunoscut pentru a adăuga savoare și gust preparatelor culinare.Este apreciat pentru ușurința sa de utilizare și pentru capacitatea de a îmbunătăți aroma
GTINEAN 385010407784
Variante
  GRAMAJ (grame) Disponibilitate Pret  
1000 g
in stoc
32,50 RON /per bucata
+
250 g
in stoc
9,90 RON /per bucata
+