+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Sampon Head & Shoulders Menthol Fresh – Antimatreata – 200 Mililitri

DESCRIERE PRODUS

 • Head & Shoulders Menthol Fresh este un sampon  antimatreata, special conceput pentru toate tipurile de par, ce ofera o prospetimea mentei 
 • Ambalaj: flacon de plastic cu capac si picurator
 • Gramaj: 200 mililitri
 • Culoare: alb-albastrui
 • Caracteristici:
 • Pentru toate tipurile de par
 • Anti -matreata
 • Prospetime 
 • Mentie scalpel sanatos
 • Rebalanseaza microbiomul
 • Produs testat dermatologic
 • Termen de valabilitate: 4 ani de la data producerii, inscriptionata pe ambalaj
 • Tara de origine: Romania
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

INGREDIENTE

 • Apa
 • Sodium laureth sulfate
 • Sodium lauryl sulfate
 • Sodium chloride
 • Cocamidopropyl betaine
 • Sodium xylenesulfonate
 • Glycol disterate
 • Sodium citrate
 • Parfum
 • Piroctone olamine
 • Dimethiconol
 • Acid citric
 • Menthol
 • Sodium salicylate
 • Sodium benzonate
 • Guar
 • Propylene glycol citrus limon

UTILIZARE PRODUS

 • Head & Shoulders este o marcă cunoscută de șampon specializat în tratarea și prevenirea mătreții (cojițelor) și a scalpului uscat sau iritat.
 • Această marcă de șampon este recunoscută pentru formula sa care conține un ingredient activ numit piritionă de zinc, care ajută la combaterea mătreții și la menținerea unui scalp sănătos.
 • Iată câteva informații cheie despre șamponul Head & Shoulders:
 1. Prevenirea Mătreții: Principalul scop al șamponului Head & Shoulders este de a preveni și de a trata mătreața, care este caracterizată de descuamarea scalpului și de apariția cojițelor albe sau galbene.
 2. Formula cu Piritionă de Zinc: Piritiona de zinc este un compus activ utilizat pentru a reduce proliferarea drojdiilor și a ciupercilor care pot contribui la mătreață. Aceasta ajută la controlul mătreții și la reducerea senzației de mâncărime sau de iritație a scalpului.
 3. Varietate de Produse: Head & Shoulders oferă o gamă variată de șampoane și balsamuri, concepute pentru diferite tipuri de scalp și de păr. Există opțiuni pentru scalpul gras, uscat, cu mătreață intensă sau pentru protecția scalpului sensibil.
 4. Utilizare Zilnică sau Periodică: Majoritatea oamenilor pot utiliza șamponul Head & Shoulders în mod regulat ca parte a rutinei lor de îngrijire a părului și a scalpului. Totuși, pentru rezultate optime în tratarea mătreții, este recomandat să urmați instrucțiunile de pe ambalaj și să utilizați produsul în mod regulat.
 5. Parfum și Arome: Head & Shoulders oferă produse cu diverse parfumuri și arome pentru a vă ajuta să aveți un păr și un scalp proaspăt mirositor.
 6. Disponibilitate: Produsele Head & Shoulders sunt disponibile în majoritatea magazinelor de produse de îngrijire personală și pot fi achiziționate online.
 • Înainte de a utiliza orice produs de îngrijire a părului, este important să luați în considerare tipul dvs. de scalp și eventualele probleme specifice ale acestuia, cum ar fi mătreața sau uscăciunea.
 • De asemenea, citiți întotdeauna instrucțiunile de pe ambalaj și, dacă aveți preocupări serioase legate de sănătatea scalpului, consultați un dermatolog sau un medic specialist
 • Head & Shoulders Menthol Fresh este o variantă a șamponului Head & Shoulders care oferă o experiență de spălare a părului cu o notă răcoritoare de mentol. Acest șampon este special conceput pentru a trata și preveni mătreața, în timp ce lasă o senzație revigorantă și răcoritoare pe scalp și pe păr. Iată câteva informații despre Head & Shoulders Menthol Fresh:
 1. Prevenirea Mătreții: Ca și celelalte produse din gama Head & Shoulders, Menthol Fresh are ca scop prevenirea și tratarea mătreții. Formula sa conține piritionă de zinc, care ajută la combaterea ciupercilor și drojdiilor care contribuie la apariția mătreții.

 2. Miros Răcoritor: Acest șampon oferă o senzație răcoritoare datorită aromei de mentol. Mirosul de mentol poate oferi o senzație de prospețime și de răcoare pe scalp.

 3. Curățare și Îngrijire: Șamponul Menthol Fresh curăță părul și scalpul de impurități, grăsime și resturi de produse, în timp ce oferă o hidratare ușoară și lasă părul mai ușor de gestionat.

 4. Utilizare Zilnică sau Periodică: Acest șampon poate fi utilizat zilnic sau periodic, în funcție de nevoile dvs. de îngrijire a părului și scalpului.

 5. Varietate de Produse: Head & Shoulders oferă o gamă variată de produse Menthol Fresh, inclusiv variante pentru scalpul gras, scalpul uscat și alte tipuri de scalp, pentru a se potrivi diferitelor nevoi.

 6. Protecție împotriva Mătreții: În plus față de prevenirea și tratarea mătreții, acest șampon poate ajuta la protejarea scalpului împotriva recidivei mătreții.

 • Dacă doriți să vă mențineți părul curat, sănătos și fără mătreață, în timp ce vă bucurați de o senzație răcoritoare și de prospețime pe scalp, Head & Shoulders Menthol Fresh poate fi o opțiune potrivită pentru dvs.
 • Asigurați-vă că urmați instrucțiunile de pe ambalaj pentru a obține cele mai bune rezultate.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 501132345416
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18056
10,50 RON /per bucata
in stoc
Nr 4
Pretul in puncte: 21 point
Puncte premiu: 1 point
+

Head & Shoulders este o marcă cunoscută de șampon specializat în tratarea și prevenirea mătreții (cojițelor) și a scalpului uscat sau iritat.Această marcă de șampon este recunoscută pentru formula sa care conține un ingredient activ numit piritionă de zinc, care ajută la combaterea mătreții și la menținerea unui scalp sănătos.Head & Shoulders Menthol Fresh este o variantă a șamponului Head & Shoulders care oferă o experiență de spălare a părului cu o notă răcoritoare de mentol. Acest șampon este special conceput pentru a trata și preveni mătreața, în timp ce lasă o senzație revigorantă și răcoritoare pe scalp și pe păr.

 

GTINEAN 501132345416
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 4
in stoc
10,50 RON /per bucata
+
Nr 3
in stoc
10,50 RON /per bucata
+
Nr 1
in stoc
10,50 RON /per bucata
+
Nr 2
in stoc
10,50 RON /per bucata
+