Rola Patiserie – Rotunda – Plastic – Model Fasii Festonate – Viva Z- T00286

DESCRIERE PRODUS

 • Rola de plastic de patiserie, idela pentru taiat aluaturile dulci sau sarate, pasta de zahar sau fondantul
 • Ambalaj: cutie de carton 
 • Material: plastic alimenatar de inalta calitate, non- toxic, fara gust si miros propriu, sigur pentru contact cu alimentele
 • Forma: rola este rotunda cu aparatoare semicirculara
 • Model taietura: rola realizeaza concomitent 3 fasii cu margini festonate
 • Culoare:
 • Partea rola: alba
 • Partea aparatoare: gri
 • Dimensiuni:
 • Diametru rola: 8 cm
 • Latime fasie festonata : 1,5 cm
 • Lungime aparatoare: 12 cm
 • Latime aparatoare: 7 cm
 • Caracteristici:
 • Reutilizabila
 • Miscare lina de rotatie
 • Taieturi precise
 • Durabila
 • Suprafata antiaderenta
 • Curatare: curatarea se face manual cu apa si detergent de vase
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Rola de patiserie este un instrument foarte util pentru taierea aluaturilor dulci sau sarate, a pastei de zahar sau a fondantului
 • Cu rola de patiserie rotunda veti realiza saratele, grilaj pentru placinte, borduri din pasta de zahar pentru torturi
 • Rola are o miscare de rotatie lina, taie dintr-o singura miscare trei fasii de aluat, cu margini festonate. Suprafata lucioasa, antiaderenta a rolei, nu permite lipirea produselor taiate sa se lipeasca de rola
 • Rola se foloseste usor, in doar cativa pasi
 1. Intindeti aluatul la grosimea dorită . Apoi, folosiți roata de patiserie pentru a tăia aluatul în formele sau dimensiunile dorite.
 2. Tineti rola de patiserie ferm in mana
 3. Începând de la o margine a aluatului, apăsați rola de patiserie în aluat și începeți să o rulați de-a lungul suprafeței, aplicând o presiune fermă și uniformă.
 4. Continuați să rulați rola de patiserie de-a lungul aluatului pentru a crea formele sau dimensiunile dorite. Dacă tăiați mai multe forme, încercați să le potriviți cât mai aproape una de cealaltă pentru a minimiza risipa.
 5. După ce ați tăiat toate formele, ridicați-le ușor de pe suprafața de lucru și puneți-le pe o tavă de copt.
 6. Puteți folosi o rolă de patiserie pentru a crea modele decorative pe aluat, apăsând-o pe suprafața aluatului..
 7. În general, o rola de patiserie este un instrument versatil și esențial pentru orice brutar sau bucătar căruia îi place să facă produse de patiserie, plăcinte sau alte produse de patiserie.
 • Intretinerea rolei de patiserie este importantă pentru a vă asigura că aceasta continuă să funcționeze eficient și să reziste mult timp. Iată câteva sfaturi pentru a vă păstra rola de patiserie în stare bună:
 1. Curățați-o după fiecare utilizare: Folosiți o cârpă umedă sau un burete pentru a șterge rulada de aluat după fiecare utilizare, îndepărtând orice bucăți de aluat sau făină care s-ar putea lipi de suprafață. Evitați să folosiți săpun sau substanțe chimice dure care pot deteriora materialul rolei
 2. Uscați-o bine: După curățare, uscați bine rola de patiserie cu o cârpă curată sau lăsați-o să se usuce la aer înainte de a o depozita. Umiditatea poate face ca rola de patiserie să se deformeze sau să dezvolte mucegai, așa că este important să o mențineți uscată.
 3. Păstrați-o corespunzător: Păstrați rola de patiserie într-un loc uscat, răcoros, ferit de lumina directă a soarelui sau de căldură..
 4. Evitați să-o scăpați sau să o loviți: căderea sau lovirea rolei de aluat poate deteriora suprafața sau chiar o poate sparge. Aveți grijă când o manipulați și păstrați-o într-un loc sigur atunci când nu 0 utilizați.
 5. Urmând aceste sfaturi, vă puteți păstra rola de patiserie în stare bună și vă puteți asigura că rămâne un instrument eficient pentru tăierea aluatului pentru anii următori

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 6916030002867
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17076
19,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
Pretul in puncte: 40 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
O rola de patiserie este un instrument versatil și esențial pentru orice brutar sau bucătar, amator sau profesionist,  căruia îi place să facă produse de patiserie, plăcinte sau alte produse de patiserie. Rola de patiserie ce taie fasii festonate este ideala pentru realizarea saratelelor, grilajelor pentru placinte sau pentru a crea borduri din pasta de zahar sau fondant pentru deserturile dumneavoastra
GTINEAN 6916030002867 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 2
in stoc
19,90 RON /per bucata
+
Nr 3
in stoc
15,90 RON /per bucata
+
Nr 1
19,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil