Matrita Silicon – Dantela – 3 Banzi- Pasta Zahar & Fondant & Ciocolata - Roz

DESCRIRE PRODUS

 • Matrita din silicon ideala pentru realizarea decoratiunilor de tort, in forma de dantela fina, eleganta, rafinata cu detalii complexe florale
 • Material: silicon, non-toxic, ecologic, inodor, insolubil în apă și solvenți, sigur de utilizat
 • Culoare: roz
 • Model: o matrita de silicon ce contine 3 benzi dantela de dimensiuni si modele diferite 
 • Dimensiuni:
 • Lungime matrita: 40 cm
 • Latime matrita: 12 cm
 • Lungime banda 1dantela: 37 cm
 • Latime banda 1 dantela:2,5 cm
 • Lungime banda 2 dantela: 37 cm
 • Latime banda 2 dantela:1,5 cm
 • Lungime banda 3 dantela: 37 cm
 • Latime banda 3 dantela:3  cm
 • Caracteristici:
 • Reutilizabila
 • Flexibila
 • Eliberare usoara a produselor
 • Design în relief, care face dantelă rafinată, ușor de modelat
 • Ideala pentru utilizare pentru o gamă largă de materiale comestibile și necomestibile, inclusiv: pastă de zahăr, fondant rulat, pastă de petale, pastă de gumă,  marțipan, prăjituri cu fondant, argilă
 • Poate fi folosita in cuptoare, masini de spalat vase, frigidere
 • Rezistenta termica: această matriță pentru dantelă de tort poate funcționa în intervalul de temperatură de la -40 la +230 °C, indiferent de coacere sau congelare. Pot fi folosite in cuptoare, masini de spalat vase, frigidere
 • Curatare: matrita poate fi spalata manual sau in masina de spalat vase
 • Tara de origine : China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut .Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate . Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente

UTILIZARE PRODUS

 • Matritele din silicon model dantela sunt instrumente versatile folosite în decorarea torturilor și în fabricarea  decorurilor din pasta de zahăr, fondant sau ciocolata .
 1. Scop: Matritele din silicon model dantelă sunt concepute pentru a crea modele complicate și decorative din fondant, pastă de zahar sau alte materiale comestibile utilizate în decorarea torturilor.Sunt folosite pentru a adăuga textura și elemente de design la prăjituri și alte produse de patiserie. Material: Aceste covorașe sunt de obicei fabricate din silicon alimentar, care este flexibil, durabil și antiaderent. Siliconul alimentar este sigur de utilizat cu materiale comestibile.
 1. Flexibilitate: Matritele din silicon model dantelă sunt flexibile, ceea ce face ușor să le apăsați pe suprafața fondantului sau a pastei de gumă pentru a transfera designul.Flexibilitatea permite, de asemenea, îndepărtarea ușoară a bandei de dantela  odată ce modelul este transferat.
 1. Gofrare: Matritele din silicon model dantelă au modele sau modele în relief pe suprafața lor.Când sunt presate pe fondant rulat sau pe pastă de gumă, ele lasă o impresie în relief, creând o textură sau un design asemănător dantelei. Utilizare: Pentru a utiliza o matrita din silicon model dantelă întindeți fondantul sau pasta de zahar la grosimea dorită, apăsați covorașul pe suprafață pentru a transfera designul și apoi îndepărtați cu grijă covorașul. Puteți apoi să tăiați banda în forma dorită și să o aplicați pe tortul sau desertul dvs.
 1. Curățare: Matritele din silicon model dantelă sunt ușor de curățat.Puteți să le spălați cu apă caldă, cu săpun, după utilizare și sunt adesea sigure pentru mașina de spălat vase.
 1. Varietate: Aceste covorașe vin în diferite modele , permițând o gamă largă de posibilități decorative.Puteți găsi covorașe de dantelă cu modele florale, geometrice sau complicate
 • Matritele din silicon model dantelă sunt populare printre decoratorii de torturi și brutari pentru ușurința lor de utilizare și capacitatea de a adăuga decorațiuni elegante și detaliate la prăjituri, cupcakes și alte deserturi.
 • Sunt un instrument valoros pentru cei care doresc să creeze produse de patiserie uimitoare din punct de vedere vizual și finisate professional

MOD DE FOLOSIRE A MATRITEI DIN SILICON MODEL DANTELA

 • Folosirea unui matrite din silicon model dantelă pentru lucrul cu fondant este o modalitate excelentă de a crea modele complicate și decorative pe prăjituri și alte deserturi.
 • Iată pașii pentru a utiliza eficient o matrita din silicon model dantelă pentru imprimarea fondantului:
 1. Materiale de care veți avea nevoie:Matrita din silicon model dantelă, fondant sau pastă de zahar, un sucitor, amidon de porumb sau zahăr pudră, un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza (opțional)
 1. Pregătiți-vă fondantul sau pasta de zahar: Frământați fondantul sau pasta de gumă până devine netedă și flexibilă. Pudrati suprafața de lucru cu amidon de porumb sau zahăr pudră pentru a preveni lipirea.
 2. Rulați fondantul: Întindeți fondantul până la grosimea dorită folosind un sucitor.Asigurați-vă că este suficient de mare pentru a acoperi matrita din silicon .
 1. Pregătiți matrita din slicon: curățați matrita din silicon și asigurați-vă că este uscata. Opțional, pudrați ușor covorașul cu amidon de porumb sau zahăr pudră pentru a preveni lipirea, deși multe covorașe din silicon sunt în mod natural antiaderente.
 2. Transferați modelul: Așezați cu grijă fondantul rulat peste matrita din silicon, asigurându-vă că acoperă complet zona modelată. Apăsați ușor fondantul pe matrita pentru a asigura transferul modelului. Eliminați excesul de fondant: Dacă există un exces de fondant atârnând peste marginile matritei, puteți folosi un cuțit ascuțit sau un tăietor de pizza pentru a-l tăia.
 3. Reliefați modelul:Apăsați fondantul în modelul de pe matrita folosind degetele, o ustensila de netezit fondant sau chiar un sucitor. Aplicați o presiune uniformă pentru a vă asigura că modelul se realizeaza în relief uniform.
 1. Desprindeți covorașul de dantelă:Scoateți cu grijă matrita de silicon de pe fondant. Faceți acest lucru cu grijă pentru a evita denaturarea designului în relief.
 1. Aplicați banda de fondant dantelata: Acum puteți tăia fondantul în relief în forma și dimensiunea dorite folosind un cuțit sau forme de prăjituri. Aplicați fondantul în relief pe tortul sau desertul dvs., lipindu-l ușor de suprafață folosind o cantitate mică de apă, adeziv comestibil sau glazură cu cremă de unt ca adeziv.
 2. Finisaje: Odată ce fondantul în relief este la locul său, puteți adăuga decorațiuni suplimentare, cum ar fi perle comestibile, flori sau alte ornamente,
 • Folosirea unei matrite din silicon pentru imprimarea fondantului poate crea modele frumoase și complicate pe produsele tale de copt, adăugând o notă profesională și elegantă creațiilor tale.
 • Nu uitați să exersați și să vă acordați timp pentru a obține rezultatele dorite, deoarece lucrul cu fondant poate necesita puțină răbdare și precizie.
 • Transformă cu ușurință prăjiturile monotone în atractive și deosebite. 
 • Decorarea cu ciocolată folosind matrita de silicon  model dantela este o tehnică excelentă pentru a crea decoratiuni frumoase pentru prăjituri, torturi și alte deserturi. Iată pașii de bază pentru a realiza decoratiuni din ciocolată cu ajutorul unei matrite din silicon:
 1. Materiale necesare: Matrita de silicon, ciocolată pentru topit (ciocolată albă, ciocolată neagră sau ciocolată cu lapte, în funcție de preferințe), o cratiță sau un castron mic pentru topirea ciocolatei, o spatulă sau o lingură pentru amestecat ciocolata, o tavă sau o suprafață plată acoperită cu hârtie pergament sau folie de silicon, un termometru pentru ciocolată (opțional)
 2. Topirea Ciocolatei:Începeți prin topirea ciocolatei într-o cratiță mică sau într-un castron rezistent la căldură. Poți folosi baie de aburi sau cuptorul cu microunde pentru a topi ciocolata.Dacă folosiți baia de aburi, puneți apă în cratița de jos și încălziți-o la foc mic. Așezați castronul cu ciocolată deasupra, asigurându-vă că apa nu atinge fundul castronului cu ciocolată. Topiți ciocolata la foc mic, amestecând constant.
 3. Monitorizarea Temperaturii (opțional): Pentru a va asigura că ciocolata este topită corect și nu se supraîncălzește, puteți utiliza un termometru pentru ciocolată. Temperatura ideală pentru ciocolată topită este de aproximativ 45-50°C pentru ciocolata neagră sau cu lapte și 40-45°C pentru ciocolata albă.
 4. Umplerea Matritei:Turnați ciocolata topită în matrita de silicon. Asigurați-vă că umpleți toate formele sau modelele dorite.
 5. Scuturarea Matritei:Ridicați ușor matrita și scuturați-o sau bateți-o ușor pe suprafața de lucru pentru a elimina bulele de aer și pentru a nivela ciocolata în matrita.
 6. Răcirea și Întărirea:Puneți matrita în frigider sau congelator pentru a permite ciocolatei să se răcească și să se întărească. Acest proces poate dura aproximativ 20-30 de minute.
 7. Eliberarrea decoratiunilor:Cu grijă, scoateți decoratiunile din ciocolată din matrita. Dacă matrita este flexibilă, îndoiți ușor marginile pentru a ajuta la eliberarea decoratiunilor.
 8. Aplicarea pe deserturi:Puteți aplica decoratiunile de ciocolată pe prăjituri, torturi sau alte deserturi folosind puțină ciocolată topită sau glazură ca adeziv.
 • Decoratiunile din ciocolată create cu matrite de silicon pot varia în funcție de matrita aleasă, iar această tehnică vă oferă o modalitate ușoară de a adăuga un aspect profesional și delicios deserturilor dvs.
 • Cu puțină practică, puteți crea decoratiuni impresionante din ciocolată pentru a impresiona familia și prietenii.

SATISFACTIA CLIENTULUI

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri, a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII” simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 AN

Nici o postare găsită

Scrie un comentariu
Întrebări
ORIGINE:
CHINA
Material:
Silicon
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

18072
14,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 3
Pretul in puncte: 30 point
Puncte premiu: 1 point
Adăugați la lista de preferințe Comparati
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Matritele din silicon model dantela sunt instrumente versatile folosite în decorarea torturilor și în fabricarea  decorurilor din pasta de zahăr, fondant sau ciocolata.Matritele din silicon model dantelă sunt populare printre decoratorii de torturi și brutari pentru ușurința lor de utilizare și capacitatea de a adăuga decorațiuni elegante și detaliate la prăjituri, cupcakes și alte deserturi.Sunt un instrument valoros pentru cei care doresc să creeze produse de patiserie uimitoare din punct de vedere vizual și finisate professional
MaterialSilicon ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 2
in stoc
12,90 RON /per bucata
+
Nr 3
14,90 RON /per bucata
Momentan Indisponibil
Nr 1
in stoc
27,90 RON /per bucata
+