Tava PET Transparenta cu Margini Aurite 25x25 cm

Tava PET Transparenta cu Margini Aurite 25x25 cm

 • O tavă PET transparentă cu margini aurite de 25x25 cm este ideală pentru servirea și prezentarea alimentelor la evenimente sau în situații în care este necesară o prezentare estetică îmbunătățită. Iată câteva caracteristici și beneficii ale acestei tăvi:

  1. Material PET Transparent: Materialul PET (tereftalat de polietilenă) este apreciat pentru claritatea sa, similară cu sticla, permițând vizualizarea conținutului fără a deschide sau a ridica capacul, dacă există unul. De asemenea, este un material durabil și rezistent la impact, ceea ce îl face potrivit pentru utilizare la evenimente unde manipularea obiectelor poate fi mai dură.

  2. Margini Aurite: Detaliul marginilor aurite adaugă un plus de eleganță și rafinament, făcând această tavă potrivită pentru evenimente speciale, cum ar fi nunți, banchete, recepții sau alte ocazii festive. Marginile aurite pot completa alte decorațiuni și accesorii cu accente de aur, creând o coerență estetică.

  3. Dimensiune Practică: Cu dimensiunea de 25x25 cm, tavă este suficient de mare pentru a acomoda o varietate de alimente, de la gustări, aperitive, la deserturi sau fructe, dar suficient de compactă pentru a fi ușor de manevrat și de plasat pe mesele de la eveniment.

  4. Ușor de Curățat și Reutilizabil: Materialul PET este, de asemenea, ușor de curățat, putând fi spălat manual sau în unele cazuri, în mașina de spălat vase, în funcție de specificațiile producătorului. Acesta este un avantaj major pentru evenimente unde rapiditatea curățării este esențială.

  5. Versatilitate: Această tavă poate fi folosită nu doar pentru servirea alimentelor, dar și ca element decorativ pentru expunerea de obiecte decorative sau ca bază pentru aranjamente florale la evenimente.

  6. Sustenabilitate: PET-ul este un material reciclabil, ceea ce înseamnă că utilizarea tăvilor din PET poate contribui la reducerea impactului asupra mediului, prin reciclarea adecvată după folosire.

  Aceste tăvi sunt o alegere excelentă pentru orice organizator de evenimente sau pentru utilizarea în locații de catering care necesită o soluție elegantă și practică pentru servirea oaspeților.

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Nicolas
13/05/2024
Achizitie Verificata
Rezistență
Comentarii
Ideală pentru servirea și prezentarea alimentelor la evenimente sau în situații în care este necesară o prezentare estetică îmbunătățită.
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Nicolas
Nicolas
Achizitie Verificata
13/05/2024
Rezistență
Comentarii
Ideală pentru servirea și prezentarea alimentelor la evenimente sau în situații în care este necesară o prezentare estetică îmbunătățită.
A fost utilă această recenzie?
99 28
Admin Top
Raspuns oferit de:: Admin Top
13/05/2024

Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518146902
ORIGINE:
CHINA
Culoare:
Gri
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

18542
11,90 RON /per bucata
in stoc
Pretul in puncte: 24 point
Puncte premiu: 1 point
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
BRANDTop Ingrediente GTINEAN 2015518146902 ORIGINECHINA CuloareGri
Brandul zilei
.
De interes