+40-722-15-62-62 Luni-Vineri intre 10-16 +40-722-15-50-50

Spray Pentru Uns Forme 600 ml

Spray profesional antiaderent pentru uns forme si tavi, se utilizeaza pentru gresarea formelor pentru copt,tavilor,covoraselor de silicon pentru copt,tigai pentru clatite,placi pentru vafe,grill,etc. Se poate utiliza pe orice fel de material (metal,silicon,sticla etc).

Avantajele utilizarii spray-ului pentru gresare

  • faciliteaza desprinderea usoara a produselor din tavi
  • nu imprima gust produsului
  • protejeaza impotriva coroziunii
  • faciliteaza curatarea formei sau tavii
  • impiedica fixarea produselor de cofetarie si patiserie in tavile de coacere

Instructiuni de utilizare : Agitati foarte bine inainte de utilizare.Pulverizati pe suprafata dorita de la o distanta de 20-25 cm.A nu se pulveriza direct in flacara!

Ingrediente : ulei vegetal, gaz propulsor (E943a,E943b,E944)

Origine : Turcia

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Marius
07/10/2021
Achiziție neconfirmată
Comentarii
Un produs bun si un pret si mai bun.Recomand
Sortati dupa:
Cu Fotografie
s
s
Achizitie Verificata
17/05/2023
Comentarii
Am cumpărat Spray-ul pentru uns forme și pot spune că sunt extrem de mulțumita de el.Am apreciat faptul că pot controla cantitatea de produs pe care o aplic, astfel încât să pot obține un strat subțire și uniform pe formele mele.
Unul dintre aspectele care mi-au plăcut cel mai mult a fost eficiența acestui spray. Am observat că forma se desprinde mult mai ușor după aplicarea acestuia, iar suprafața obținută este netedă și impecabilă
A fost utilă această recenzie?
248 34
Marius
Marius
Achiziție neconfirmată
07/10/2021
Comentarii
Un produs bun si un pret si mai bun.Recomand
A fost utilă această recenzie?
69 67
Scrie un comentariu
Întrebări
Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a utiliza sau a consuma un produs. În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

11147
31,50 RON / Flacon
in stoc
Pretul in puncte: 63 point
Puncte premiu: 2 points
+

Cantitatea minima pentru "Spray Pentru Uns Forme 600 ml" este 1.

2 recenzii Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Brandul zilei
.