Set Farfurie Castron Cana Tacam Copii - 5 Piese - Fluturas - A-14062

DESCRIERE PRODUS:

 • Bamboo Set pentru copii este un set complet și ecologic conceput pentru a oferi copiilor o experiență plăcută și sigură în timpul meselor.
 • Material: : plastic alimentar de inalta calitate, de noua generatie
 • Culoare: Alb
 • Design ingenios si sigur anti-ranire
 • Material sigur  
 • Fara gust
 • Fara miros
 • Rezistent termic: -20 °C – 100 °C
 • Continut set:
 • Farfurie 300 ml
 • Castron 300 ml
 • Cana 170 ml
 • Furculita
 • Lingurita   
 • Curatare: se face usor, manual sau in masina de spalat vase
 • Tara de origine: China
 • Fotografiile produselor, descrierile și specificațiile prezentate au caracter informativ și pot diferi față de produsul vândut. Fotografiile prezentate pot să nu fie actualizate la înfățișarea actuală a produselor. Designul, culorile, formele, alte caracteristici ale produselor sau ambalajelor pot diferi in realitate față de cele din pozele de pe site. Specificațiile tehnice si caracteristicile descrise sunt cu titlu informativ, putând fi schimbate fără înștiințare prealabilă din partea producătorilor produselor și nu constituie obligativitate. Nicio prezentare, fotografie sau descriere nu obligă firma producatoare sau pe Top Ingrediente.

UTILIZARE:

 • Bamboo Set pentru copii este un set complet și ecologic conceput pentru a oferi copiilor o experiență plăcută și sigură în timpul meselor. Acest set este fabricat dintr-un material sigur și durabil, care este recunoscut pentru proprietățile sigure asupra mancarii copilului si cu o rezistenta termica mare ce permite incalzirea sigura a mancarii.
 • Farfuria din acest set este ușoară și durabilă, realizată din plastic cu alte materiale sigure și non-toxice. Are o formă ergonomica, astfel încât copiii să poată mânca cu ușurință și să se bucure de masa lor.
 • Bolul din acest set este perfect pentru servirea supelor, a cerealelor sau a altor alimente lichide sau semi-lichide.
 • Cana este conceputa să fie potrivit pentru mâinile mici ale copiilor și are marginile rotunjite pentru a fi mai ușor de folosit cu o tortita ferma.
 • Setul vine, cu o lingura și o furculița potrivite pentru mâinile copiilor, ușor de manevrat. Acestea sunt confecționate fără a conține substanțe nocive.
 • Setul Bamboo pentru copii poate veni în diferite modele și culori atractive, pentru a captiva interesul copiilor și pentru a face mesele mai distractive.
 • Este ușor de curățat, de obicei, se poate spăla manual cu apă și săpun sau în mașina de spălat vase la o temperatură scăzută. Cu toate acestea, consultarea instrucțiunilor producătorului este recomandată pentru a prelungi durata de viață a setului.
 • Bamboo Set pentru copii este un set ecologic, sigur și atrăgător, care oferă o alternativă sănătoasă la obiectele de masă din plastic și contribuie la protejarea mediului înconjurător.

SATISFACTIA CLIENTULUI:

 • Pentru Top Ingrediente oferirea clientilor nostri  a unei experiente 100% satisfacatoare este prioritatea noastra principala. La rubrica “ IMPRESII SI COMENTARII”  simtiti-va liberi sa ne transmiteti impresiile si experientele, atat pozitive cat si negative, pe care le-ati avut cu produsele comandate de pe magazinul nostru.

 (AM)

 

 

 

 

 

Recenzii ale clienților

5 out of 5
4 stars
0
3 stars
0
2 stars
0
1 star
0

Recomandare pentru cumpărare

100%

Bazat pe 1 recomandare
1
Ati incercat acest produs?
Împărtășiți-l cu alții pentru a-i ajuta să facă alegerea corectă
Scrie un comentariu
Comentarii pozitive
Catalin Dulhan
09/08/2023
Achiziție neconfirmată
Bamboo Set pentru bebelusi Continut set: Farfurie 300 ml Castron 300 ml Cana 170 ml Furculita Lingurita
Comentarii
Un "Bamboo Set pentru Bebeluși" este un set de veselă destinat special copiilor mici, care este fabricat din materiale prietenoase cu mediul și sigure pentru sănătatea copilului. Acest set este proiectat pentru a face mesele bebelușilor mai distractive și mai ușoare pentru părinți, oferind o selecție de veselă adaptată nevoilor lor. Iată câteva informații despre conținutul unui astfel de set:

Farfurie 300 ml: Farfuria din set este concepută pentru a fi ușor de manevrat de către bebeluș, având o capacitate de 300 ml. Aceasta poate fi folosită pentru a oferi mâncăruri solide sau mixate în porții potrivite pentru copii.

Castron 300 ml: ...
Sortati dupa:
Cu Fotografie
Catalin Dulhan
Catalin Dulhan
Achiziție neconfirmată
09/08/2023
Bamboo Set pentru bebelusi Continut set: Farfurie 300 ml Castron 300 ml Cana 170 ml Furculita Lingurita
Comentarii
Un "Bamboo Set pentru Bebeluși" este un set de veselă destinat special copiilor mici, care este fabricat din materiale prietenoase cu mediul și sigure pentru sănătatea copilului. Acest set este proiectat pentru a face mesele bebelușilor mai distractive și mai ușoare pentru părinți, oferind o selecție de veselă adaptată nevoilor lor. Iată câteva informații despre conținutul unui astfel de set:

Farfurie 300 ml: Farfuria din set este concepută pentru a fi ușor de manevrat de către bebeluș, având o capacitate de 300 ml. Aceasta poate fi folosită pentru a oferi mâncăruri solide sau mixate în porții potrivite pentru copii.

Castron 300 ml: ...
A fost utilă această recenzie?
110 23
Scrie un comentariu
Întrebări
GTIN:
EAN 2015518140627
ORIGINE:
CHINA
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 25 octombrie 2011
 • REGULAMENTUL (CE) NR. 1333/2008 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI din 16 decembrie 2008
 • REGULAMENTUL (UE) NR. 1169/2011 AL PARLAMENTULUI EUROPEAN ȘI AL CONSILIULUI

  din 25 octombrie 2011

  privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei

  "

  Articolul 14

  Vânzarea la distanță

  (1)   

  Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

  (a) 

  informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

  (b) 

  toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

  (2)   
  În cazul produselor alimentare care nu sunt preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță, mențiunile obligatorii în temeiul articolului 44 sunt puse la dispoziție în conformitate cu alineatul (1) din prezentul articol.
  (3)   
  Alineatul (1) litera (a) nu se aplică produselor alimentare oferite spre vânzare prin intermediul automatelor sau al incintelor comerciale automatizate."

Informațiile și imaginile prezentate au caracter exclusiv de promovare și publicitate, datele astfel furnizate fiind informative, generale și pur orientative.

Toate informațiile despre produsele de pe site-ul nostru sunt furnizate doar în scop informativ si pot contine informatii lipsa sau greseli de redactare. Vă recomandăm să nu vă bazați exclusiv pe informațiile prezentate pe site-ul nostru. Vă rugăm să citiți întotdeauna legislatia in vigoare ce reglementeaza produsul, etichetele, avertismentele și instrucțiunile furnizate împreună cu produsul înainte de a comanda,utiliza sau a consuma un produs.

Top ingrediente va pune la dispozitie gratuit orice document pe care dumneavoastra il solicitati (buletine de analiza, certificate de calitate, etc)

În cazul oricăror probleme de siguranță sau pentru orice alte informații despre un produs, vă rugăm să citiți cu atenție orice instrucțiuni furnizate pe etichetă sau pe ambalaj și să contactați producătorul. Conținutul de pe acest site nu este destinat să înlocuiască sfaturile oferite de medici, farmaciști sau alți profesioniști autorizați din domeniul sănătății sau din industria alimentara. Contactați imediat furnizorul de asistență medicală dacă bănuiți că aveți o problemă medicală. Informațiile și declarațiile despre produse nu sunt destinate a fi utilizate pentru a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boală sau stare de sănătate.

Regulamentul (UE) nr. 1169/2011 al Parlamentului European și al Consiliului din 25 octombrie 2011 privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare, de modificare a Regulamentelor (CE) nr. 1924/2006 și (CE) nr. 1925/2006 ale Parlamentului European și ale Consiliului și de abrogare a Directivei 87/250/CEE a Comisiei, a Directivei 90/496/CEE a Consiliului, a Directivei 1999/10/CE a Comisiei, a Directivei 2000/13/CE a Parlamentului European și a Consiliului, a Directivelor 2002/67/CE și 2008/5/CE ale Comisiei și a Regulamentului (CE) nr. 608/2004 al Comisiei Text cu relevanță pentru SEE

(27)

Pentru a se asigura informarea cu privire la produsele alimentare, este necesar să se ia în considerare toate mijloacele de furnizare a produselor alimentare către consumatori, inclusiv vânzarea produselor alimentare prin mijloace de comunicare la distanță. Deși este evident că orice produs alimentar vândut la distanță ar trebui să îndeplinească aceleași cerințe ca produsele vândute în magazine, este necesar să se clarifice faptul că, în astfel de cazuri, informațiile obligatorii relevante referitoare la produsele alimentare ar trebui de asemenea să fie disponibile înainte de încheierea cumpărării produsului.

Daca din motive independente de vointa noastra sau daca am omis involuntar anumite informatii necesare va rugam sa ne solicitati informatiile sau documentele necesare ( declaratii conformitate, fise de securitate, buletine de analiza etc) sau sa nu plasati comada produsului respectiv.

Articolul 14

Vânzarea la distanță

(1)   Fără a aduce atingere cerințelor privind informațiile prevăzute la articolul 9, în cazul produselor alimentare preambalate oferite spre vânzare prin mijloace de comunicare la distanță:

(a)

informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare, cu excepția mențiunilor prevăzute la articolul 9 alineatul (1) litera (f), sunt puse la dispoziție înainte de cumpărare și apar pe suportul de vânzare la distanță sau sunt furnizate prin alte mijloace corespunzătoare identificate în mod clar de către operatorul din sectorul alimentar. În cazul în care sunt utilizate alte mijloace corespunzătoare, informațiile obligatorii referitoare la produsele alimentare sunt puse la dispoziție fără ca prin aceasta operatorii din sectorul alimentar să impună costuri suplimentare consumatorilor;

(b)

toate mențiunile obligatorii sunt puse la dispoziție în momentul livrării.

Citeste mai mult

17570
39,90 RON
in stoc
Nr 1
Pretul in puncte: 80 point
Puncte premiu: 2 points
+
1 recenzie Scrie un comentariu
Top Ingrediente
Top Ingrediente  este un magazin online ce comercializeaza produse specifice indus...
Bamboo Set pentru copii este un set complet și ecologic conceput pentru a oferi copiilor o experiență plăcută și sigură în timpul meselor. Acest set este fabricat dintr-un material sigur și durabil, care este recunoscut pentru proprietățile sigure asupra mancarii copilului si cu o rezistenta termica mare ce permite incalzirea sigura a mancarii.
GTINEAN 2015518140627 ORIGINECHINA
Brandul zilei
.
Variante
  Model Disponibilitate Pret  
Nr 2
in stoc
39,90 RON
+
Nr 1
in stoc
39,90 RON
+